trött

Ligger i min säng och kollar på familjen annorlunda :)
är sjukt trött så blir nog att sova tidigt idag!
pusshej
jag





.

skola idag som vanligt..fyfan vad jag hatar måndagar-.-
va kvar efter skolan och monterade ihop min stol på träslöjden haha :D gick hem med anna,linda hero och elissa :)
Oh nu sitter jag i köket med ella och kollar på när nathalie lagar mat.. kul liv va? :D Nej.
pushej

why is everything with you so complicated?


städa..

blev väckt i morse med.. gick upp åt annans! :D sen följde jag med mamma och ella till ica och handlade, kom hem åt och nu sitter jag i ellas säng och lyssnar på musik!
tror jag ska storstäda mitt rum idag känns som det behövs!
pusshej
bjuder på den

Uppsala

Vaknade 11 idag utav att min syster kommer in och väcker mig -.- gick upp oh åt frukost oh sen åkte jag till uppsala med ella nathalie och mamma. gick runt i massor med affärer fick med mig ett par svarta jeans, 2 tröjor och ett par solglasögon ;)
när jag kom hem följde jag med hero till affären och sen gick jag hem oh åt, sen gick jag,anna och hero hem till linda och typ satt i hennes säng och kolla på tv :p
Ella va nyss här inne med mig och kollade på tv men hon dissade mig så nu sitter jag helt alone i min säng och vet inte vad jag ska göra. tänkte föra över bilderna jag tagit idag till datan men kom på att sladden ligger i köket oh orkar inte gå och hämta den så ni får nöja er med bara text idag!
hejdå

rubrik japp

åkte till villberga vid typ halv7 vi satt typ mest och kollade på när folk dansade! duktiga talanger det där!
kom hem vid typ halv 11 gick in till ella för att säga godnatt.. trodde jag ja nej men då ska hon börja fråga massa saker vad jag har gjort och inte gjort :L hon tror fortfarande att jag är 10 år. så satt och prata med henne en stund men sen kom ulrik HAHAA! ni fattar nog inte men det va kul :L
oh nu har jag precis tagit bort mitt smink och ligger i min säng och nötar facebook
pusshej

långt inlägg

igår: när jag kom hem från skolan så gjorde jag inte speciellt mycket..men senare kom hero till mig och älskar när hon är överlycklig för då gör hon allt man säger så hon städa mitt rum! Haha sen gick vi till maggan och satt där och pratade en stund! sen gick jag hem oh satt mig vid datan sen ringde linda mig och vi pratade om allt möjligt i en timme och tjugo minuter! Haha vi började prata om en sak jag råkade göra för ett halv år sen tror jag det vet eller till oh med ett år sen, eeh skit samma när de va! Haha fyfan trodde jag skulle dö då.. men nu skrattar jag bara åt det! trodde aldrig jag skulle kunna skratta åt det men det gick tydligen nu ;)
Oh jag somnade typ halv 12.
idag: vaknade halv 7 men gick inte upp ur sängen fören halv 8(a)satt på mig kläderna gick till badrummet och fixade håret och sminkade mig. sen gick jag och åt frukost och kollade facebook snabbt på datan!
sen gick jag ut och mötte linda ,anna och hero men smarta linda glömde en sak hemma så hero följde med henne tillbaka hem igen ;) lektionerna idag va fett sköna! först engelska,no(läraren va sjuk så fick sitta och läsa hela lektionen) ma(läraren va sjuk så satt och läste) sen hade vi mentorstid med en mentor som inte fattar nånting! sen lunch och efter det hade vi so där satt vi bara och lyssna på när sofia läste!
Gick hem med elissa haha hon gravar fan åt allt man säger :o
Hjälpte precis mamma med att sortera tvätt, fyfan vad jag hatar att ta i andra underkläder ÉEUUUWW!
vet inte vad som händer ikväll men hoppas på det vanliga ;)
som ni märker så skrev jag typ varenda detalj jag har gjort (nästan) det gjorde jag bara för att jag har extremt tråkigt :L
pusshej


.

Skola idag som vanligt hände inget speciellt, vi åkte skridskor på idrotten haha! sen hade vi 2 timmars studietid med en lärare som inte fattar nåt! men iallafall sitter i köket och väntar på att mamma ska komma hem med mat är sjukt hungrig! :O
hejdå


svenskaprov

Känns som jag börjar alla mina inlägg med: skola idag blablabla..haha men liksom finns inget annat att srkiva om :L
men iallafall skola idag blablalba,kom hem för ett tag sen har ätit macka och nu MÅSTE jag börja plugga till svenskaprovet i morgon..Jag känner mig själv jag kommer inte ens öppna den där boken haha nej men nu måste jag!
pusshej

15 sanningar om mig själv

  1. Jag har aldrig haft en pojkvän längre en 2 månader.
  2. jag har aldrig rökt och kommer aldrig börja heller
  3. jag har aldrig varit full
  4. jag gillar inte folk som lägger sig i andras liv istället för att leva sitt eget
  5. jag har dåligt självförtroende
  6. jag säger inte att jag tycker att jag är ful för att folk ska säga emot mig jag säger det för det är det jag tycker
  7. Mina 4 närmaste vänner skulle jag kunna göra allt för
  8. min familj har inte alltid haft det så lätt men vi har alltid hållt i hop!
  9. jag är otroligt kär just nu
  10. jag faller alltid för killar jag inte borde falla för!
  11. jag va sjuk när jag va liten och fick inte i min någon näring, det är därför jag är så kort för jag stannade i växten ett tag.
  12. jag har alltid velat bli dagisfröken när jag blir stor
  13. jag är livrädd att sluta  s:t ilian och börja westerlundska
  14. jag har rosa tapeter :L oh jag har ingenaning om hur det stavas
  15. Nu ska jag sova godnatt :D

kortfattat

  • min klocka ringde halv 7 men snozade den till halv 8
  • valde kläder och fixade mig
  • åt frukost
  • borstade tänderna
  • gick ut och mötte hero,linda och anna
  • började skolan med mentorstid sen musik,so,slöjd och så sv
  • gick hem med linda hero och elissa
  • la mig i ellas säng och kolla på skilda världar
  • hoppade in i duschen och stog där i 2 timmar
  • satt mig i köket med mamma och pluggade till svenska provet jag har på onsdag
  • åt middag

ohh nu sitter jag i soffan och kollar på sixteen and pregnant ska snart in imitt rum och föna håret och välja kläder tills i morgon. måste nog fortsätta plugga också jag ska ha VG på det här provet!
pusshej


härlig dag

Gick ner till torget med linda och hero och solade, vi skulle egentligen bara sola 20min var men vi blev sugna på att sola mer så jag låg och sola i 20 minuter och sen stog jag i 6 minuter så nu är mitt ansikte rött som en jävla tomat haha (a) tog bussen hem och när jag kom hem så tränade jag fys och styrka i 40 minuter *STOLT* sen hoppade jag in i duschen sen följde med hero till tvättstugan och sen kom linda och vi gick hem till maggan, Haha så sjukt söt hon är asså! sen gick vi ut och hero och linda är som två big bebis när dom ser snö ;)
Haha frös typ hönderna av mig! men nu sitter jag i min säng med varm chocklad och kollar på Mamma mia med nathalie :)
pusshej


en bild säger mer en tusen ord!♥

bildbomb

haha herregud hitta massa bilder på mig på den här datan! Bjuder stort på dom här bilderna ;)
HAAHHA fyfan

rubrik..

vaknade vid åtta oh kunde inte somna om..men låg kvar i sängen tills halv 10 när jag hörde att mamma vaknade gick upp och åt frukost oh sen gick jag och la mig i min säng igen! finns inget skönare en min säng!
skulle ha följt med tjejerna till simhallen idag men det blev inte så men ska nog träffa dom senare endå :)
ska kanske åka ner och sola med mamma också! men nu ska jag lägga mig i Ellas säng och ladda ner skilda världar två på hennes data!(a)
pusshej


filmkväll

Vid typ halv 5 började jag städa mitt rum när helt plötsligt min mamma öppnar dörren och efter henne kommer en ur gullig liten bebis åååhh så söt! mammas kompis va här och hon tog med sig sitt barnbarn teo! han va ur gullig och hjälpte mig att städa mitt rum(a)men sen blev han bara dryg och härmade allt jag gjorde, jag sminkade mig och då börjar han också hålla på med händerna i ansiktet och sen borstade jag håret och då började han dra sig i håret! haha smart kille för att bara vara 1 år :D sen kom hero anna och linda hitt vi kollade på film och tog massor med kort hahahah! oh garvade en hel del ;)
jag orkar inte lägga ut alla bilder nu men gör det i morgon ;)
Oh nu lgger jag i min säng och kollar på magi på wavely place hehe (a)
pusshej

.

Vaknde vid typ 10 gick upp och åt frukost med mamma, la jag mig i min säng igen och kollade på tv sen hoppade jag in i duschen och stod där i 2 timmar (a) så sjukt skönt att dushca när det är kallt ute!
oh nu sitter jag och skriver med anna på facebook och kollar på nåt sjukt pogram på tv :p
pusshej


Jag älskar dig min ängel!♥


villberga

Annas pappa körde oss till villberga typ kvart i 7, kollade på när folk dansade och sen gick jag,linda,hazel och louise ut och då hör vi någon som pratar uppe vid kyrkogården så vi sprang in och hämta dom andra killarna :L
oh då följde jag med marcus,erik,ville,odd och lukas upp på kyrkogården och kolla om det va nån bakom buskarna men det va de inte :L åkte där i från vid 10 typ :)
oh när jag kommer hem hör jag min mamma sitta i soffan och försöker sjunga och sen när hon fick syn på mig så började hon as garva och sen gick jag in i badrummet och tvättade ansiktet och sen när jag kommer ut igen typ 5 minuter senare så ligger hon och as garvar i sin säng åt ett skämt jag sa innan jag gick in i badrummet..
oh ni som undrar vad jag fått min humor ifrån så har ni nog fått svaret nu!
Ligger i min säng och funderar på om jag ska sova eller om jag ska skriva till h*n fast ingen menning h*n kommer endå inte svara! som ni märker har den positiva sanna tagit semester ett tag!
hejdåååååå


sola

Kom precis hem, efter skolan gick jag,anna,linda och hero ner till stan och åt på cafet mangefik (stavning) sen gick vi ner och sola i 20minuter gud såå skönt! Ska försöka få tag på anna och får se vad som händer i kväll! :)
hejdå

,

Du kanske tycker han är ful, men du ser han inte med mina ögon för i mina ögon är han perfekt.


fuck dag

Fyfan vad jag hatar såna här dagar .-.- har varit på skit dåligt humör hela dan och det går aldrig över! men aa skola idag som vanligt, ibland gillar jag min engelska lärare, han försökte få mig att prata engelska men jag vägrade så jag fick gå ut i korridoren och prata engelska med Anna,Linda och Gustaf(a)för det går mycket bättre att prata med dom en med klassen! Men iallafall sen hade vi idrott vi skulle ha spelat innebandy men neeeeej vi fick leka massor med lekar istället.. efter idrotten hade vi typ 2timmars st:tid-.- satt i biblan och lyssnade på musik typ. Kul dag va? Nej, kul att jag bloggar när jag är på sånt här dåligt humör?Nej. hejdå

Dagens outfite

Är på sjukt dåligt humör idag! Hoppas det går över under dan..här får ni några bilder på hur jag ser ut idag


no

Ligger i min säng och tittar på film och skriver med Sofie på facebook :) Juste har bestämt med Anna,hero och linda vad vi ska göra på fredag! perfekt ju! :D Men nu ska jag försöka plugga lite no.. hejdå

Bästavän! ♥

Haha

Vad gör man inte när man har tråkigt?:D


musik♥

Skola idag, hade först kör,svenska,nånting och sen lunch hände lite saker på rasten kan bar säga FYFAN! men iallafall efter lunchen hade vi typ en och halv timmes NO -.- och sen hade vi rast Haha(a) sen hade vi 2 timmars musik,höll på att somna när vi skulle lyssna på 15 minuters långt jävla musik sak utan röster? Haha fattar ni? ORKESTER just fan så hette de ;) liksom vad är meningen att sitta och lyssna på musik utan röster? :o
haha gick med Anna,hero och elissa hem efter skolan haha stackars anna fick gå och lyssna när jag prata(a)
Ohh nu har precis ätit och sitter och skriver med Anders på facebook, haha han försöker få mig att sjunga "a drop in the ocean" medans han spelar piano på våran musikal (a) Men det kan han glömma :L
Ohh juste sitter och kollar på glee med ella också :) nöjd nu ella? ;)
Pusshej





.

följde med hero till affären vid typ 6 sen gick vi hem till maggan och satt och kolla på tv! Haha man kan inte låta bli att älska den där familjen!♥ sen gick jag hem typ halv nio hoppade in i duschen och nu sitter jag vid köksbordet och ska börja jobba med svenska skit sak -.-
puss hej

innebandy ♥

Skola idag hade fört extra engelska, ma,sv sen lunch och efter lunch hade vi idrott vi körde innebandy! mitt lag ägde ju, så jävla kul! sen hade jag extra engelska (IGEN-.-) med världens sötaste lärare haha man kan inte låta bli att gilla henne!♥
ohh nu sitter jag min säng och kollar på lejon kungen (a) och skriver med Fredrik,Felicia och jens på facebook :)
blir nog att följa med hero till affären en snabbis senare och sen ska jag hem och städa mitt rum och duscha :)
är på toppen humör idag! eller nej va skit sur sista lektionen idag vet inte varför men nu är allt toppen! :D
pusshej

image description


tvättmaskiner ♥

Linda kom till mig vid typ 5 hon hjälpte mig att tvätta (a) sen gick vi upp och satt vid datan typ,sen gick vi ner till tvättstugan igen och då kom anna och dom satt och kolla på mig när jag hängde upp tvätt och linda hittade väldigt intressanta saker i tvättkorgen ;) HAHA juste jag står och lägger in saker i tvättmaskinen: jag: undra om man kan sova i en tvättmaskin? linda kollar konstigt på mig jag: Haha asså jag pratade inte med dig jag pratade med maskinen! HAHAHHA min humor suger.. Men iallafall sen gick vi upp till datan igen och jag satt och kolla på bilder på lindas mobil åååååhhh typ dog! sen gick dom hem och nu sitter jag vid datan och kollar på tv. Måste nog sova snart ska upp tidigare i morgon för att gå 5 i 8 med hero till skolan för jag ska fixa en sak..
pusshej

tvätt

kom hem från skolan vid typ halv 3 sen dess har jag fört över musik till min mobil! :) oh nu väntar jag på att klockan ska bli fyra så jag kan börja tvätta nångång :p har inget intressant att skriva om haha men aa hejdå ;)

IIIIHHH!

sitter i min säng och är typ as glad! hihi tänker inte skriva varför här men endå :L dushcade nyss och nu har jag flätat hela mitt hår så det är lockigt i morgon :D (y) men nu ska jag fortsätta att skriva med elsa på facebook :) pusshej :D

Glee

Hej har inte orkat blogga i helgen men är inte hos pappa så ofta så passa på att umgås med honom istället för att sitta vid datan :) kom hem till mamma typ vid 4 oh sen dess har jag ätit och nu ligger jag i soffan med ella och kollar på glee och smsar med Linda,Marcus och Sofie :)pusshej bjuder på två bilder på nig och Linda från i fredas :)


om det är så du vill ha det.

sometimes when you give up on someone, it's not because you dont care anymore it's because you realise they dont.

Jag saknar dig redan..

Skola idag haha jag lovar man kan inte ha tråkigt i skolan om man går i samma klass som hero! på rasten satt jag oh masserade dom som ville :L ska fan bli masör när jag blir stor :D Hahah! gick hem med anna hero och linda idag eller nej jag skulle ha gjort det men linda glömde sina böcker i skolan så gick tillbaka med henne. sen när vi gick hem så gick vi och pratade om allt möjligt, alltid lika skönt att prata med henne!<3 Oh så skulle jag prova gå på isen och då såå klart ramlade jag.. trejde gången det här året så nu har jag as ont i knät -.- men iallafall har precis packat ska åka till pappa över helgen! efter som det är fredag den 13 så kommer säkert tåget sönder eller ett träd ramla över mig eller nåt sånt ;) haha så om jag överlever så skriver jag när jag kommer fram till pappa eller i morgon :) pusshej

Värt inlägg osv

Skola idag som vanligt.. Hade typ två timmars studietid idag -.- jag och hero gick ner och satt oss i bibblan och "jobbade" haha, sen gick jag hem och åt och sen fick jag sjukt ont i magen så la mig i sängen och läste klart min bok! Oh nu ligger jag i Ellas säng oh kollar när hon river sönder sina jeans haha hejdå.


HAHA!

Nathalie oh jag sitter i köket och helt plöstligt börjar hon storm flina och vinkar!
Nathalie: tror du min dejt kommer springa ifrån mig om jag vinkar så här?
Sanna: Haha jaa han kommer springa bakvägen ut ur resturangen
Nathlie: då kommer jag springa efter och skrika: old friend why are you so shide!
HAHAHAH du är fan sjuk på rikigt!


fan

jag vet att inlägget under det här blev helt cp och bilderna laddades upp två gånger -.- men orkar inte bry mig faktist. men iallafall lyckad dag idag... eller inte, när jag gick till skolan idag så skulle jag sätta lösenords kod på mobilen så att ingen kommer in på den aa så gjorde jag det, sen när jag kom till skolan så skulle jag låsa upp mobilen..men tror ni inte att jag har glömt koden eller..så provade jag så många gånger så fick vänta i en minut sen provade jag igen fick vänta i 5 minuter sen provade jag igen fick vänta i 15 minuter sen provade jag igen fick vänta i en timme och sen provade jag igen och då stog det att mobilen va avaktiverad,,så när jag kom hem ringde min syster kundservice och dom sa att jag skulle göra massa skit oh det kommer ta 2timmar :( Jag hör att jag får sms men jag kan varken svara eller se vem det är på ÅÅÅÅHHHH får panik!! Men nu ska jag lägga mig i min säng och läsa och vänta på att min mobil ska bli fördig, så om ni vill nåt får ni ringa för jag kan inte svara på sms :p
hejdå


känner mig typ så där glad just nu.. Haha

Rastlös

Ååååååhh jag har sjukt tråkigt tror jag dör snart! Har precis duschat,fönat och plattat håret intressant va? Nej. Här får ni bilder jag tagit dom senaste dagarna


Mobilbloggar

Åh äntligen har jag fått mina skal!:D har satt fast ett av dom på mobilen och nu får jag inte bort den (à) lägger upp en bild på dagens outfite också :)


en dag kvar

ställde klockan på9 idag men gick inte upp förens 10! kommer aldrig orka upp i morgon biti!
men iallafall sitter och kollar på sjunde himlen just nu, vet inte vad jag ska göra idag känns som jag måste underhålla mig hela dagen för att kunna vara trött tidigt ikväll :P
pusshej


Min ängel ♥


,

Sitter i köket och kollar på när mamma lagar mat, beställde nyss ett par jätte snygga skor :D
Funderar på att ta bort bloggen , känns som det är helt meninslöst att skriva vad jag gör på dagarna :o
men iallafall nu ska jag gå och borsta och tvätta min söta hund :*
pusshej

minnen 2011

Gick med hero till affären en snabbis för ett tag sen, riktigt skönt att röra på sig efter legat hemma hela veckan typ! fast sjuukt kallt det är! :o Nu sitter jag i min säng med chips och juice och kollar på livet enligt rosa :) hittade massa bilder på datan från 2011:












































bejbigirl
















Rubrik.

Vaknade 20 över 2 idag,blev jätte chockad jag brukar inte kunna sova så länge :o men iallafall gick upp och duschade oh sen fönade jag håret och försökte komma på någon ny frisyr men det gick inte så bra ;) så satt på musik och började prova kläder och nu har jag precis ätit och sitter och kollar på svenska hollywod fruar :)pusshej


skilda världar

Ligger fortfarande i min säng och kollar på skilda världar hihih! försöker få folk att göra en ny header åt mig men det verkar inte som om nån vill hjälpa mig! åååhhh skivan är snart slut, måste in och beställa andra boxen nu! :D pusshej


Allting känns så fel utan dig..<3

Aaooooooo

Hero kom hit vid typ 5 vi satt och prata om massa saker, alltid lika kul att prata med henne! Sen efter ett tag kom Anna och vi satt och prata oh sen kollade på va gladiatorn (stavning) sen gick hero och Anna hem och jag la mig i soffan och kollade på skilda världar hihi entligen vet jag vem mördaren är!:D oh nu ligger jag i sängen och kollar på sista skivan av skilda världar (à)pusshej bild på mig och Anna i kärleks tunneln på gröna Lund


Filmkväll

Sitter i soffan och kollar på skilda världar hihi, senare idag kommer Anna och hero hit och vi ska typ kolla på film :) jag är hemma själv för mina syskon är hos pappa och mamma är och bowlar så mamma har köpt pan pizza,godis och chips till mig! Tjockis varning :D men nu ska jag värma pizza och vänta på att tjejerna ska komma :) pusshej


true

Ligger i min säng och kollar på par i kungar på disnep channel, hehe (a) den här dan har varit så tråkig men endå så rolig, min mamma är helt underbar älskar att vara själv med henne! efter ha legat i soffan och kollat på film med henne inser jag att jag inte ska begära så mycket när det gäller kärlek, jag har nåt som många små barn inte har jag har en mamma som älskar mig och en pappa lika så, jag har jordens vackraste och underbaraste syskon! och mina vänner ska vi inte ens tala om, jag skulle inte vara någonting utan dom! så tänk er för innan ni säger att ni mår dåligt tänk på barnen som inte har ett hem att komma hem till. Jag vet att det är svårt men det är så man måste tänka för att orka fortsätta kämpa! när ni gråter för att ni har blivit dumpade av en kille så sitter det ett barn på gatan i afrika och gråter för att hon/han inte har ett hem att gå till, Så va rädd om det ni har, ni får tycka att jag låter som dr phil eller nåt men det är faktist så det är! så ägna inte er tid åt folk som inte älskar er ägna er tid åt att visa era vänner/familjer hur mycket ni älskar dom. pusshej

Haha

Haha mina mamma är så störd, vi sitter och kollar på skilda världar oh så börjar jag hosta och jag ba:kan du Banka mig i ryggen eller? Host Host hon ba: men tyst,kul att jag hör vad dom säger på Tvn också -.- känner verkligen hur mycket min mamma bryr sig om mig ;) haha oh nu sitter hon oh tar kort på sig själv haha. Ååååååh det är värsta snygingen med i filmen typ döööööör(à)


Skilda världar

Vaknade halv 10 idag satt och kolla på sjunde himlen och sen kom mamma hem med mat sen la vi oss i soffan och kolla på skilda världar, mamma fick den första boxen i julklapp. Sen klockan typ 7 åkte jag och mamma ner till Ica och handla och nu har jag precis ätit intressant dag va? Nu ska jag lägga mig i min säng och fortsätta kolla på skilda världar. Bjuder på bild på min söta hund! Och en bild på mig utan smink


I Will always remember you

Jag vet inte vad som hänt men du har blivit en helt annan människa, vad hände med alla orden du skrev? Va allt bara bullshit eller menar du det fortfarande? Jag vill ha tillbaka den gamla du den som fick mig att le. Du är inte samma kille som fick mig att falla, den killen som satt uppe en hel natt och lyssnade på mig när jag mådde dåligt han som sa massa gulliga saker som fick mig att må bra igen, jag saknar den killen såå otroligt mycket, skulle göra allt för att få tillbaka han. Jag kommer aldrig glömma allt du sagt till mig.


jag älskar dig


Jag vet inte hur, men jag vet att vi kommer klara det tillsammans!♥

Rubrik här..

Haha jag är uttråkad idag märks det har bloggat typ 4gånger nu ;) jag har sjukt tråkigt ;o jjaaaaa nu vet jag vad ska jag göra! Pusshej


Inte som alla andra

Don't try so hard to fit in when you are born to stand out.


Lyckad tjej!

Har precis tvättat klart och diskat all j**la disk hehe så duktig jag är! När jag va nere i tvättstugan så skulle jag fixa inställningar på min mobil först blev allt svart vit och bilderna blev helt blåa sen efter en kvart lyckas jag få tillbaka den vanliga färgen igen men då helt plötsligt zommas allt in och det går inte att flytta bilden, det brukar ju gå om man dubbel klickar men nej nej det funkade inte, oh sen låste sig mobilen och jag har pin kod för att komma in men man kunde inte dra ner till där man skriver in det så fick lite smått damp så Nathalie hjälpte mig och nu funkar det igen :L visa ska bara inte ha iPhone haha. Men nu ska jag städa mitt rum pusshej


Sjunde himlen

Hej sitter i soffan och kollar på sjunde himlen och smsar med Sofie :) Jag går upp halv 11 på ett lov för att kolla på det ;) haha ska snart ner till tvättstugan, det är typ bara jag som gillar att tvätta ;) pusshej



inte en enda gång på hela lovet.

Ligger i min säng och skriver med anna! I morgon måste jag upp tidigt för att hjälpa min syster att tvätta och städa -.- yeah! det är en vecka kvar på jullovet nu då.. godnatt

The voice

Sitter och kollar på The voice Sverige med mamma och natha.Det är sjukt hur bra man kan sjunga:o Jag önskar jag kunde sjunga så där! Men ska kolla klart på det nu :)pusshej


Dr dulittel

Hej ligger i soffan och kollar på dr dolittel 5 :) försöker blogga från mobilen men aa det va väldigt komplicerat :p skulle vart med Sofie idag men det blev inte så:( men ska träffa henne en annan dag istället :) saknar henne otroligt mycket! Nu ska jag hjälpa mamma att steka pannkakor ;) pusshej


.

No one ever said it would be easy but no one ever said it wolud be this hard.
trodde jag hade kommit över dig. fan också

,

Har städat mitt rumt idag och sen har jag inte gjort mycket mer, beställde precis 3 skal till min mobil :D
oh nu sitter jag och kollar på tv, värt inlägg osv.. är inte alls på humör för att blogga.

nattinatii

ligger i min säng och kollar på tv och skriver med anna på facebook alltid lika kul när hon är hyper ;)
I morgon måste jag städa mitt rum man måste typ klättra över kläder för att komma in, haha
nån måste hjälpa mig att fixa ny header börjar tröttna på den jag har, om jag smörar tillräckligt mycket för sofie kanske de funkar (a)
Men ska fortsätta skriva med anna och sen sova är sjukt trött, men för trött för att sova :o
godnattn


kul osv.

Det blev tydligen inte att åka till min moster.. Hatar när folk inte håller det dom lovar.
menmen blir väl att fortsätta spela på min mobil resten av kvällen då.
pusshej

iphone 4S

Nu har jag äntligen fått min iphone 4s att fungera :d så har suttit hela dan och laddar ner massor med spel ;) känns som om jag kommer bli ganska osocial nu :D
Väntar på att min moster ska höra av sig så att jag kan åka till henne nångång,börjar bli tråkigt att vara hemma :O
Kommer kanske inte kunna blogga förens på onsdag,eller man vet aldrig kanske hittar nån data hos åsa :D
men nu ska jag fortsätta att ladda ner spel, pusshej

åsa!

Ligger i min säng och kollar på tv, blev lite ändringar om i morgon , ska ner på stan och fixa en sak snabbt i morgon biti med ella och niklas och sen blir de att åka till min älskade moster! ska sova där tills på tisdag och då blir det att åka med henne till värmdö och passa wilma och emma :)
Men ska kolla om det finns någon social inne på facebook oh sen blir det att sova
godnatt

,,

Jag känner mig helt död! har inte gjort ett skit idag faktist bara legat i min säng och kollat på tv!
I morgon kommer jag inte ha någon mobil på typ 3 timmar för...eller aa ni får veta i morgon när det är fixat :D hehe tänker ringa linda och be henne att komma och städa mitt rum ;) haha oh jaa jag är lat!
hejdå.

2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Ja
Höll du några av dina nyårslöften?
hade faktist inte nåt
Blev någon av dina vänner/bekanta förälder i år?
tror inte de
Dog någon som stod dig nära?
ja
Vilka länder besökte du?
Sverige
Är det något du saknar år 2011 som du vill ha 2012?
ett förhållande
Vad var din största framgång 2011?
ingenaning
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
2 februari och 4 november.
största misstaget?
hm svårt att välja ett utav alla
Har du varit sjuk eller skadat dig?
förkyld och magsjuk
Bästa köpet?
alla skor och kläder
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder
Gjorde någonting dig riktigt glad?
jaa alla mina vänner och han
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2011?
finns så många
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
det har varierat väldigt mycket
Vad önskar du att du gjort mer?
hm....
Vad önskar du att du gjort mindre?
Pratat haha
Hur tillbringade du julen?
släkten
Blev du kär i år?
mja..
Hur många förhållanden?
inga
Favoritprogram på tv?
vettefan
Största förändringen i år?
´
bättre självförtroende
Bästa boken du läste i år?
kommer inte ihåg vad den heter
Något du önskade dig och fick?
iphone 4s
Något du önskade dig men inte fick?
han
Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Skola sen kom släkten
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
vågat säga hur jag känner
Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
hm..
Vad fick dig att må bra?
Mina vänner
De bästa nya människorna du träffade?
kommer faktist inte ihåg om jag träffat nån ny (a)
Årets sämsta?
Att jag slutade kämpa
Årets bästa?
att jag fick bättre kontakt med mina vänner


yeah!!

Mormor,morfar och min morbror kom till oss vid typ 1vi åt lunch och sen sjöng vi sing star, Haha juste sen satt vi och prata om vad vi ska göra i sommar och det blir att åka till ullared en vecka i juni! :D sen satt mormor och pratade om hur de va när hon tog körkort då sa hon:
mormor: min körlärare sa att jag va dum i huvudet efter första körlektionen! :o
morfar: märkte han det efter bara en körlektion han måste va smart!
HAHAHHA jag typ dog! man kan inte låta bli att älska min släkt! ♥
Gick hem till linda med hero vid typ 7 vi tog massor med kort oh jag och linda va typ as hypra! haha
Sen gjorde vi hemmagjord pizza och sen åt vi glass! sen vid kvart i tolv gick vi ut och sprang typ runt till olika platser där de va störst raketer! Haha Söta linda stog med kameran upp i luften som en galning och försökte fånga dom ;) Alla bilder jag/vi har tagit idag finns på lindas och min systers kamera så jag lägger ut bilderna så fort jag fått dom! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla runt på facebook om det finna någon social inne!
pusshej



bjuder på den!


Gott Nytt År!

Mitt nyårslöfte i år är att inte äta godis på ett år!
och jag ska inte ta åt mig av dåliga komentarer, jag ska inte låta folk sänka mig! jag ska ägna min tid åt att visa mina vänner och familj hur mycket jag älskar dom!


RSS 2.0