paus

 
En låt säger mer en tusen ord! 
Tar en paus från bloggen,från allt! 

måndag

vaknade halv 7 och kände mig lite bättre febern är nästan helt borta men har fortfarande apa ont i halsen och jag kan knappt prata menmen hoppas jag blir frisk snart :)
just nu ligger jag i soffan och kollar på sjunde himlen och lyssnar på musik ska nog snart hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite :)
Dom här två låtarna har fastnat på mitt huvud, väcker så många minnen och dom sjunger låtarna så bra!
 

musik

 
 

sjuk

Har helt glömt bort bloggen men  jag praktiserar på dagis så är  helt slut när jag kommer hem. men i fredags så följde jag med sofie hem, vi pratade massor, kollade på film och pratade ännu mera! sov över hos henne och när jag vaknade i lördags så var min kropp helt död, kändes som om jag hade feber och min hals värkte som bara den. mamma hämtade mig klockan 1 ungefär och när jag kom hem gick jag oc la mig, somnade nästan på en gång, vaknade av att Emilio smsade mig så ringde honom och sen klockan åtta kollade jag på melodifestivalen med familjen,typ dog va snygg anton vaa ;o hehe när melodifestivalen var slut kollade jag på gaygalen ett tag sen gick jag och la mig. När jag vaknade i morse kände jag mig helt död, har feber och min hals dödar mig! så blir nog ingen praktik för mig i morgon..
Just nu sitter jag i soffan och kollar på så ska det låta och hostar sönder min hals, mitt liv kan inte bli så mycket bättre just nu :D eller? haha
hittade massor med bra covers på youtube här om dan så tänkte lägga ut dom här på bloggen antingen idag eller imorgon :D
nu ska jag fortsätta kolla på så ska det låta sen ska jag ta en alvedon och gå och lägga mig :)
 

Justin bieber!

Kom hem till Enköping igen vid typ 2 och när jag kom hem fick jag påslakan med Justin bieber på av världens bästa Nathalie! Tack så jätte mycket!:* så nu har jag precis bäddat rent i min säng och nu ska jag börja att städa mitt rum :)


Lördag

Har varit hemma själv med Lina hela dagen, vi har städat, diskat, varit och handlat och sen när eva kom hem så bakade vi och lagade mat och sen klockan åtta kollade vi på melodifestivalen.. ahahah ja inga komentarer ;) när de var slut så ringde killarna igen men orkade inte prata så la på, la mig på golvet ist och hade allsång :D Haha.. 
Är så sjukt trött men känns endå som om någonting kommer att hända om jag somnar, har ni haft den känslan någongång? :o jag vågar inte sover för jag har en känsla av att jag kommer missa något då :o bara jag eller? :o hehe  Menmen just nu sitter jag i soffan och väntar på att pappa ska komma hem :) 
pussheej 

hehe

Fick lust att blogga nu iallafall :L haha
skola idag, vi hade typ ute dag på förmiddagen, eller aa vi gick runt vattenparken, drack varm saft BLÄ! och sen så körde vi lekar på fotbollsplanen :p känns verkligen som om man går på gymnasiet, eller? ;)
efter lunch hade vi karakär och då fixade jag namnskylt till praktiken och sen fick vi sluta och då tog jag bussen med julia till bålsta och tog tåget till pappa :) Kom hit vid typ 4, halv 5 och då lagade vi mat och sen pratade jag med sofie i telefon ett tag :*  Har börjat läsa en jätte bra bok som handlar om hur man ska göra för att komma över en kille efter man blivit dumpad, rekomenderar jag starkt! :D
Pratade nyss i telefon med Emilio :) eller aa det var nog mest hans kompisar som ville prata med mig, trevliga människor de där!  ohh nu sitter jag här och kollar runt på facebook och kollar på Georgia rule på trean, ska nog snart lägga mig och sova känns som om mina ögon kommer slockna snart!
Godnatt!

opps

Opps inte så mycket bloggande på den här bloggen just nu menmen kommer nog bli bättre med uppdatering så småningom! :D
 

RSS 2.0