rubrik

Att de ska vara så svårt att komma på en rubrik :o
Har inte gjort något speciellt,legat i soffan och kollat på tv och sen la jag mig i min säng med musik i öronen och vilade och nu sitter jag i soffan och kollar på mtv och funderar på vad jag ska göra, jag HATAR att vara sjuk! -.-
här får ni2 bilder på mig och en på mig och finaste sofie!
 
 

Lördag

Vaknade vid tio idag  och jag mår ff sjukt illa -.- oh så har jag fått öroninflamation IGEN! de är 4 gången på de här året-.- så hela helgen är förstörd, de är några som fråga om jag ville följa med till gatufestivalen men nejnej jag ska ligga här hemma och dränka mig med te och alvedon..
hejdå

nattinatti

Ligger i soffan och kollar på någon tråkig film på tv:n Hahah Ella kom hem från jobbet för ett tag sen
Nathalie: vem jobbade du med idag?
Ella: Inga
Nathalie: jobbade du inte med nån?
Sanna: du kan ju inte jobba själv?
Ella: Hon heter Inga idioter!
HAHAH jag typ dog.. men iaf nu ska jag nog gå och lägga mig för jag är sjukt trött!
godnatt

ella ella ella äääää

Har precis ätit och nu ligger jag i Nathalies säng och lyssnar på musik och väntar på bättre tider :L nej men vi ska väl orka oss ut till vardagsrummet och sätta på en film :)

bläää

 

ååh jag hatar att vara sjuk! man är liksom helt död och man missar så mycket man kan göra. Men iaf duschade för ett tag sen och sen ringde Elsa mig igen och nu ligger jag i soffan och kollar på tv :) jag är såå sjukt sugen på godis! :o på tal om ingenting.
Haha juste du xx om du vill ha mitt nummer så får du nog skriva vem du är ;)
 
Alla  har vi fallit nångång i trans,fått känna den där viben av sann romans

Sjuk

Igår: gick upp klockan 6 och fixade mig och åt frukost och sen gick jag till bussen och möte upp Buster, har lekt med snoriga barn hela dagen och sen fick jag och Vendela slav arbete att skrubba alla stolar -.- åkte bussen hem och när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade på en gång och när jag vaknade hade jag feber och hela kroppen skakade så åt och sen gick jag och la mig och somnade om. Vaknade i dag oh mådde fortfarande jätte illa så stannade hemma från jobbet idag, har bara legat i min säng och kollat på tv och nu pratar jag med Elsa knas i telefon!
Blogg appen funkar fortfarande inte så kan tyvär inte lägga ut några bilder!
Nu ska jag prata klart med Elsa och sen ska jag ta något att äta.

hehe

Haha oj juste jag har ju en blogg också (a) men jag har inte haft någon ork att blogga för jag jobbar så jag vaknar klockan 6 och kommer hem typ halv 5-5 och då är jag såå sjukt trött så orkar inte setta på datan och blogg apen på mobilen funkar inte för mig :o
men iaf som sagt så jobbar jag på dagis i skolsta och har 7 dagar kvar att jobba och sen har jag SOMMARLOV :D längtar som faaan hoppas dom här dagarna går fort för jag vill sovaaa!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på one tree hill och väntar på att Elsa ska ringa mig igen :)

jag har lärt mig med tiden vilka som är mina äkta vänner och du är inte en av dom längre.

tidsfördriv

1.Är du singel?
- Ja
 
2.Är du oskuld?
- Ja
 
3.Har du kysst någon?
- Ja
 
4.Är du kär?
- Ja

5.Vem strulade du med senast?
- HAHA inga komentarer..

6. Har du några syskon?
- ja
 
7.Om du nu har syskon hur många har du?
- 2

8.Har dina föräldrar separerats?
- Ja

9.Har du bonus syskon?
- ja 4 st

10.Har dina föräldrar någonsin slagit dig?
- på skämt jag men dom skulle aldrig göra illa mig med flit

11.Har du många vänner?
- ja de har jag väl

12. vad heter din första kärlek?
- Anton

13.Har du någon gång blivit sviken?
- Ja

14.När grät du senast?
- skolavslutning

15.Varför grät du?
- många känslor kom på en gång

16.Vem gör dig gladast på hela jorden?
- de varierar men just nu är de Elsa

17.Beskriv din drömkille med 5 ord.
- charmig,omtänksam,fina ögon,snäll

18. Tycker du själv om ditt utseénde?
- nej

19.Har du bra självförtroende?
- haha nej

20.Vad gör dig sur?
- Folk som snackar skit och folk som sårar andra för att själva må bra

21.Vill du ha barn när du blir stor?
- Ja

22.Hur många barn vill du ha?
- Två-fyra

23.Om du får en flicka vad ska hon heta?
- Tilda

24.Om du får en pojke vad ska han heta?
- ingenaing

25.Vad tänker du på just nu?
- Hur sjukt jobbigt de är att vara kär

26.Vad har du gjort idag?
- varit med bästavän

27.Vem älskar du mest?
- jag älskar många

28.Skriv hela ditt namn.
- Sanna Marie Thörnros Krigholm

29.Hur många killar har du haft?
- ganska många när jag va liten men 2 st som betyde nånting

30.Vilken är din naturliga hårfärg?
- Blond

31.När fyller du år?
- 27 september

32.Hur många har du i din släkt?
- ingenaing

33.Går de bra i skolan?
- jag har sommarlov :D

34.Och om de inte gör de beskriv varför.
-

35.Hur mår du just nu?
- har mått bättre..

36.Vill du att vi ska sluta fråga frågor nu?
- Nej :L

37.Vi har 3 frågor till.
- kör på

38.Vad vill du bli när du blir stor?
- dagisfröken (a)

39.Gillar du eran skolmat?
- faktist ja

40.Svarade du ärligt på alla frågor?
- jajamen

Music is my boyfriend


kul sommarlov..

Jag känner mig jätte uttråkad och rastlös men jag är för trött för att orka göra nånting! jag vill bara att det ska bli måndag så att jag får börja jobba så jag har någonting att göra!
Sitter just nu och skriver med Fredrik på facebook och lyssnar på musik ska nog gå ut i vardagsrummet och kolla på film med mamma :)

Fredag

Wtf? fattar inte ett skit på de dom har gjort om på blogg.se :s menmen igår så åkte jag och sofie till uppsala och kollade på kläder osv :) vid typ 4 så tog vi bussen hem till station och där i från tog vi moppen till coop och köpte godis och sen åkte vi hem till sofie och åt och sen så tog vi fram 6 filmer vi skulle se på under kvällen :D vi såg på en och en halv film sen så somnade vi båda ;) vaknade halv 12 idag och då åt vi frukost och vid typ 2 så kom mamma och hämtade mig :) när jag kom hem så var min mormor,morfar och morbror här så fikade med dom och sen så la jag mig i Ellas säng med nathalie och niklas och kolla på film :)
nu har jag precis ätit och vet inte vad jag ska göra faktist, ska nog gå och se om min stackars syster behöver någonting! Hon har gipsat foten om ni undrar :)
pussheeej

Jag älskar dig!<3

hiih

Haha känner att jag har haft bloggpaus för länge för nu vill jag blogga hela tiden :o men se de inte som en vana de kommer försvinna snart ;) men iaf va nyss ute med Inez och nu sitte jag i min säng och skriver med Moa och Elsa! riktigt underbara tjejer de där!♥
hihi sitter typ och ler för mig själv oh har fjärilar i magen men jag har ingenaning varför :o Haha

svar på komentarer


Hemlig: Haha nej det är jag inte :)
Evelina: ååh tack så jätte mycket!<3


Miss x: oh herregud vad gullig man kan vara då! ja det va på grund av en kille jag hade bloggpaus..
Tack så jätte mycket för tipsen och dina fina ord  de värmer verkligen!
awww! om du vill bli vän med mig så är de nog bra att du skriver vad du heter eller skriv på facebook :)<3

söndag?

Av nån anledning så känns det som de är söndag idag :o
tog bussen ner till a3 och tränade med sofie och sen tog jag bussen hem. skulle laga mat när jag kom hem och de gick ju jätte bra.. Haha :L Nu ligger jag i Ellas säng och sjunger och kollar runt på kläder :)
I morgon ska jag åka till uppsala med sofie oh sen ska jag hem till henne och sova där :)
hejdå

:

Vaknade 11 idag av att solen lös igenom gardinerna -.- gick upp och åt frukost och la mig i soffan och kolla på tv. Vid ett/två gick jag och hero ner till polisstationen och fixade en sak och sen gick vi hem oh nu har jag precis varit ute med inez och nu sitter jag i soffan och kollar på one tree hill :)
Vid 6 ska jag ner till a3 och träna med sofie :) när jag kommer hem så ska jag svara på lite komentarer :D


långt inlägg

Jag vet inte varför jag känner så här, är det normalt att längta tillbaka till skolan när de har gått 1 dag på de här sommarlovet? Jag vill inte sluta 9:an jag vill inte börja på wgy. Jag har aldrig kommit en klass så nära så som jag kom med er i 9a, jag kommer ihåg i början av sjuan när vi satt samlade för första gången och jag tänkte: vafan är de här för klass! oh jag trodde att jag aldrig skulle kunna trivas i klassen. Jag kommer ihåg andra dagen då vi hade våran första NO lektion i halvklass, vi gick runt i salen och kollade på olika saker,och jag kommer ihåg att jag för följde Jasse men jag vågade aldrig prata med henne jag bara gick efter henne och när hon vände sig om så vände jag mig om och gick åt andra hålet Haha! och jag kommer ihåg hur rädd jag blev när jag fick reda på att Loke som retat mig i Grillbyskolan skulle börja min klass, jag hade såå sjukt ont i magen den första dagen för jag bara väntade på att han skulle säga någonting taskigt men det gjorde han inte och nu är han en utav dom bästa killkompisar jag har! I början av nïan så hade åkte vi på "läger" eller vad man nu ska kalla de,vi va på bresse en hel dag och gjorde massor med aktiviteter och sen så skulle vi tälta. Haha jag kommer ihåg när alla skulle gå ner till stranden där vi skulle göra sammarbetsövningar, oh när vi går ner för baken så kastar Hampus upp en kotte rakt upp i luften och den hamnar rakt på min näsa och det bara forsa blod! nej asså jag drev, men det började blöda och det gjorde något såå sjukt ont så jag slapp vara med på sammarbetsövningarna, jag fick stå och kolla på ist men det gjorde inte mig någonting för jag gillade inte "lekarna" vi skulle köra så tack så mycket för det Hampus! på kvällen så satt alla tjejer och pratade i ett rum och killarna fick skicka lappar med frågor på och man fick ju reda på lite saker om visa personer som man kanske inte ville veta..menmen det var iaf den bästa dag/kvällen jag har haft med klassen! I slutet av nian så har 9a varit en stor jävla pain in the ass kan jag säga, alla va trötta,ingen orkade jobba, ingen lyssna på lärarna, alla hade humörsvägningar men vi höll endå sams (nästan alla iallafall) (a)
Jag kommer sakna er något såååå otroligt mycket!
Jag tror att det här sommarlovet kommer bli det jobbigaste,ledsamaste och tråkigaste lovet någonsin!

Ja kände bara för att skriva det, det är mycket känslor just nu upp och ner. oh juste för er som inte förstod de så tänker jag börja blogga igen :D
Det va ju skolavsluning i tisdags och efter de så gick jag hem och tog av mig min otroligt osköna klänning och sen gick jag hem till Hero. vi hade planerat att göra en sak men självklart så blev de inte såå.. men iaf vi gick hem till Heros syster och låg och kollade på another cinderella story  jag och Maggan tyckte den va jätte bra men inte Hero och Thriffa :L sen kom Rasool och Tobbe dit och vi kollade på nån boom boom film och sen vid halv 6 på morgonen så gick dom oh då la jag och hero oss i soffan och somnade nästan på en gång. Vaknade halv 3 idag gick hem och duschade och sen gick jag tillbaka till hero och kollade på film :)
Nu ligger jag i min säng och ska snart stänga av och sova, i morgon ska jag och hero ner till polishuset och fixa en sak och sen ska jag hjälpa min mamma med en sak :L oh på fredag ska jag hem till bästa sofie och ha filmkväll! jag ska försöka blogga så mycket som möjligt!
godnatt

S:t ilianskolan<3

Igår var det sista dagen någonsin som jag satt i samma klassrum med 9a, sista gången jag fick säga hejdå till alla. Det går inte att beskriva med ord på hur mycket jag kommer sakna er! Alla
Sjuka minnen vi haft, alla gånger jag
Velat döda er alla och alla gånger vi har
Ställt upp för varandra! Ni är den bästa klass jag gått i och jag har haft dom
Bästa lärarna! Jag vill inte sluta, jag vill fortsätta att gå i 9a och jag vill fortsätta att gå kvar på ilian! Jag vet att jag kommer klara mig bra på wgy men det är endå nånting på s:t ilian som håller mig kvar! Kommer sakna er alla,9a ni är
Helt fantastiska!<3
Här kommer lite bilder från balen och skolavslutningen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3024284/images/2012/pic_206372476.jpg" class="image">


RSS 2.0