Paus

Har kommit in i någon period där min hjärna är på högvarv 24/7, drömmer mardrömmar och är helt förvirrad i mig själv.. Det är väldigt skrämmande att känna så här, att inte veta hur man själv känner, att vara så otroligt osäker på sig själv och bara känna för att lägga sig ner och gråta.
Hur jag än gör för att komma ur den här situationen kommer jag att såra någon jag verkligen bryr mig om.. Ååh snälla kan inte någon bara krama mig och säga att dom löser allt åt mig? vet inte hur jag ska klara mig ur det här.
Åker till pappa i morgon och kommer ha en bloggpaus i några dagar


Grey's Anatomy


Lördag

Vaknade typ halv 11, låg kvar i sängen ett tag men nu ska jag upp och duscha!:) Ska träffa Sofie,Kim och Melwin lite senare så vi får se vad vi hittar på!


Fredag

Tycker ni det känns som fredag idag? Det gör inte jag iaf känns som typ onsdag eller något! Har inte gjort något speciellt idag bara varit hemma hos Natta, städat mitt rum, va ute ett tag med eleonora,angelica och ella :)
Nu ligger jag i min säng och väntar på att min sunshine ska ringa mig!:)


<3

Är så lyckligt lottad att jag har så otroligt underbara vänner!


Min söta mamma

Min mamma försöker lista ut vem det är som skickade det där smset jag fick i morse men det går inte så bra ;)


Mad my day!

Förstår ni hur glad jag blev att vakna upp till ett sånt här meddelande?!
Jag har verkligen jordens underbaraste vänner!


Känner kärleken, verkligen

Fick denna bild av min otroligt snälla Sofie och hon tycker den passar in på mig!
Sorgligt nog är det kanske sant! Haha


Godnatt

Gick ut och gick typ klockan 5 i en timme så himla skönt att bara gå med musiken i öronen!
När jag kom hem så duschade jag och sen har jag inte gjort så mycket mer, kollat på tv, pratat i telefon med Sofie och bara tagit de lugnt :)
Oh nu ligger jag i min säng och smsar med Kim men han ska sova nu så ska nog också göra de(a) hehe
Fast blev fett hungrig nu så ska nog gå och kolla om det finns något gott att äta i kylskåpet!
Godnatt!
Bjuder på en uppstoppad bild på mig själv!


Beverly hills

Hade ingen lust alls att blogga igår, men träffade sofie ett tag och satt i skolparken och pratade! När jag kom hem så åt jag,packade och sen gick jag hem till nathalie och kollade på beverly hills. När nathalie gick och la sig så ringde jag Sofie och pratade med henne , ett väldigt behövligt samtal kan man säga! Tack Sofie för att du finns!
Somnade typ halv 1

Vaknade halv 11 idag och sen dess har jag legat i soffan och kollat på beverly hills oh de är det enda jag har tänkt att göra idag, humöret är på botten och känner mig bara allmänt trött så orkar inte göra något annat!


Ångest

Känner hur ångesten bara blir större och större! Skolan börjar om 2 veckor oh känner verkligen inte för att börja igen! Måste det här sommarlovet ta slut?!


Måndagskväll

Åååhhh gud vad irriterande! 3 gången allt jag skriver bara försvinner-.-
Så kort fattar dagen träffade hero, åt glass, kom hem, åt mat, träffade sofie och hampus, kollade på måndagskväll, satt vid idrotthuset och sen åkte jag hem!
Oh nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik :)


Måndag

Vaknade halv 12 idag av att pappa ringde mig, gick upp åt frukost och kollade på scary movie 4 med Niklas :)
Gick hem till Nathalie när filmen var slut och nu sitter jag hemma hos henne och kollar på någon film som jag inte vet vad den heter :))


,

Skriker och gråter av smärta varje gång jag slingar håret och när jag försöker få ur alla stora tover jag får tack vare den där mössan! Men endå så gör jag om det igen och igen! Dum man kan va!
Men håret blev bättre än jag trodde att det skulle bli! Fick ingen bra bild idag så ni får se i morgon hur det blev!:)
Pratade med Sofie när jag kom hem från nathalie och nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och ska nog försöka sova snart :)


Söndag

Sofie och jag åkte till bresse vid typ 2-3 satt där och hade lite girltalk, har bränt hela bröstet så det svider som tusan:(
Sen åkte vi till torget och mötte frida och elin och åt mjukglass :)
Kom hem vid typ 5 och då gick jag hem till nathalie, åt mat och nu har ella pickat mig i huvudet i typ mer än en timme -.- men sitter äntligen med färgen i håret och väntar på att tiden ska gå så att jag får skölja ut det :)


-

Allt har bara blivit så mycket bättre sen du valde att gå ut ur mitt liv.


Nattinatti

Pratade i telefon med Sofie,Melwin och Kim för ett litet tag med men sofie la på och killarna bara prata om massor med saker jag inte fatta ett skit om så jag la också på :L oh nu ligger jag i soffan och smsar med sofie och melwin och väntar på att min syster ska komma hem från sjukhuset! :)


Kvällsfika

Film och fika mys med bästa Nathalie!


Mat


Stolt tjej

Min stolta syster står och lagat mat för första gången i hennes nya lägenhet!:)


Dagens roliga

Nathalie: den vill inte komma upp?
Ella: får du inte upp den?
Nathalie: nej men jag har aldrig haft det problemet förut.

Niklas: gå och fråga om du får låna grannens damsugare, du suger och han brummar!


Gäst inlägg

Hej alla Sannas bloggläsare:) Sannas mamma här:) Nu vet inte Sanna att jag bloggar här så snälla säg inget för hon kommer nog bli galet arg:)
Men hon får skylla sig själv när hon är inloggad från min mobil hi hi.
Bäst jag slutar nu.

Ha det bäst:) / Sannas mamma <3


Lördag

Somnade för en gångs skull tidigt igår! Eller aa somnade typ kvart över 12 men det är tidigt om man jämför med dom senaste andra nätterna så!
Tänkte att jag skulle sova tidigt och gå upp hyfsat tidigt så att jag liksom är pigg idag men icke sa nicke är lika trött endå!
Det är så sjukt fint väder ute så tänkte faktiskt chocka världen att gå ut och gå ett tag lite senare :)
Just nu ligger jag i min säng och försöker hitta orken att gå in i duschen :))

Känner verkligen hur otroligt ointressanta inlägg jag skriver hela tiden, men har verkligen inget intressant att skriva om just nu!


Dagen

Jag och Sofie gick och köpte sallad och satte oss på torget och åt! Sen gick vi in på lindex och kollade lite sen mötte vi Rasmus,Jonas och Lukas så vi stod och pratade med dom ett tag sen gick vi hem :)
När jag kom hem så bytte jag om sen gick jag hem till Nathalie och hjälpte henne att montera upp hennes nya möbler! Tycker Ikea borde anställa mig för möbel montering asså!;)
Kom hem typ vid halv 10 kanske och sen dess har jag kollat på saker Ella har köpt till bebisen och sen har jag bara legat i min säng :)
Är inte ett dugg trött men vet inte vad jag ska göraaaa :((


Musik är min drog!


Det är inte alltid lätt

Det är inte alltid lätt att svara på frågan "vad är fel?" När inget känns rätt!
Oh det är svårt att följa rådet "lyssna till ditt hjärta" när jag inte vet vad mitt hjärta vill..
Såna här dagar som denna skulle jag lätt vilja hoppas över.


"Godmorgon"

Medans Sofie duschar så tar jag kort på mig själv och letar efter Lollo! Hahah!


Godnatt

Efter 2 timmars prat med min bästa så ligger jag vi i sängen och kollar på tv och pratar!:)
Godnatt!


Duktiga tjejer

Medans mina duktiga syskon och min duktiga mamma monterar upp möbler så ligger jag i sängen och pratar i telefon!


Kuuuul

Så här kul tycker vi det är att vänta på människor!


Ny lägenhet

Igår: åkte till grönan med sofie, hennes familj och alm. Eller aa jag trodde att det bara skulle vara vi men icke sa nicke! Sofie hade planerat att Kim skulle komma dit och överraska mig så mitt från ingenstans så kommer han och kramar mig bakifrån, tror ni jag höll på att dö eller?! Vi gick runt och åkte saker eller aa dom åkte ;) sen vid klockan två så kom Melwin dit också :)
Sofie fick någon konstig ide att hon skulle åka eclipse så hon och Alm stod i kö i 55 minuter för att åka haha det var ju tur att Melwin och Kim kunde hålla mig sällskap medans! Sötis sofie skakade som bara den när hon kom ner igen!;)
Vi tog tåget hem typ vid åtta, gick hem till sofies mormor och packade ihop mina saker sen gick jag hem, pratade i telefon resten av kvällen sen somnade jag typ vid 1-2

Idag: vaknade klockan nio att min mamma bombade mig på kik för att jag skulle berätta allt som hände igår -.-
Gick upp och pratade med nathalie ett tag sen gick jag och la mig igen och vaknade typ halv 1, gick upp och kollade i kylskåpet men hittade ingenting jag var sugen på så gick och la mig igen, vaknade typ vid 2 igen.
Har precis varit i nathalies nya lägenhet, Åååh vad den är fin, kommer såå flytta med henne dit! Köket och vardagsrummet var lätt finast!
Så när uffe kommer med lastbilen ska jag hjälpa dom att bära saker sen ikväll får vi se vad som händer tror jag ska träffa mitt hjärta!

Två bilder från nathalies lägenhet och resten från dagen igår på grönan!


Sofie Gusafson

Den här sommaren har varit den bästa på länge och det är allt tack vare dig! Jag är så himla glad att vi har kommit varandra så här nära för jag har inte mått så här bra på jätte länge, det du gjorde för mig igår är helt otroligt! Känner ingenannan som skulle kunna göra en sån sak för mig! Kommer aldrig någonsin kunna gottgöra dig för de! Asså det är helt sjukt kan fortfarande inte förstå att du gjorde det för min skull, du är verkligen en äkta vän!

Allt du har gjort för mig bara de här lovet är helt otroligt, vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig, jag tror ärligt talat att jag inte skulle ha levt idag om du inte hade ståt bakom mig och hjälpt mig upp varje gång jag fallit till botten. Du har alltid funnits där för igenom allt, även fast jag har behandlat dig som skit så har du aldrig släppt taget om mig, du har aldrig tvekat en sekund på att hjälpa/lyssna på mig när jag har behövt det! Som tex när du var i falun och det var en speciell dag för dig, då skrev jag till dig att jag inte orkade mer och du ringde mig på en gång och lyssnade när jag grät och sa allt skulle bli bra igen! Eller den kvällen i bergvreten när allt gick åt helvete, då höll du om mig, lät mig få ur alla tårar och sa att allt skulle bli bra igen, finner inga ord på hur otroligt tacksam jag är för det!

Jag kommer aldrig glömma den dagen du var hemma hos mig första gången, när vi på något sätt ramlade ner från min säng och såg penskrinet under min säng, hahah skrattar lika mycket varje gång! Eller alla gånger vi har varit hemma hos dig, åkt moppe, letade efter spöken i garderobben, haft safnekvällar, ritade egna tröjor, alla gånger vi pratat i telefon och massor med andra saker! Minnerna med dig är helt obeskrivliga och hoppas verkligen att det blir många många fler!

Du är så otroligt underbar, du är min syster, du är min bästavän, du är min livsglädje, min kines och min blivande man! Ord kan inte beskriva i ord på hur mycket du betyder för mig!

Jag är så himla stolt över, du har gått igenom så otroligt mycket och kolla på dig idag, du har klarat dig igenom det, du är nog bland den starkaste människa jag träffat! Att se dig ledsen är bland det värsta jag vet skulle kunna göra allt för att få se den där lyckliga och glada Sofie för jag älskar att se dig glad!

Jag älskar dig Sofie Jenifer Gustafson
Idag, i morgon och föralltid!❤


RSS 2.0