Längtar!

På tisdag åker vi på kryssning igen oh guuud vad jag längtar! Hoppas verkligen det blir minst lika roligt som förra gången!
En bild säger mer en tusen ord! den otroligt goda glassen, mina byxor sprack, kim&melwin, discot, fixa oss i hytten, karaoken, att sofie skämde ut sig själv för min skull x10, "stäng inte ut mig nu" "okej *baam* hahah eller när vi sprang runt hela båten och letade efter sofies mormor&morfar en timme för tidigt! Hahah det är något jag aldrig kommer glömma!


En del av mig


Jag borde gått, borde gett mig av men nånting hos dig höll mig kvar. 

Onsdag

Hade ingen samhällskunskap i morse för läraren va sjuk och ska inte vara med på idrotten så har varit i skolan heeelt i onödan!-.- 
Ligger just nu på en bänk i omklädningsrummet med sofie  och försöker hitta orken till att gå tbx till skolan :)



Tisdag

Skulle haft teckenspråksprov på första lektionen idag men jag och sofie ska göra de nästa vecka ist! Så jobbade med annat ist, sen hade vi håla tills klockan ett och då spelade vi kort med boysen i ettan :) efter lunch hade vi naturkunskap och sen svenska :)
Tog bussen hem med hero vid fyra och sen jag kom hem har jag typ inte gjort någonting! Har så himla ont i magen, mår illa och mitt huvud kommer explodera snart!:(( jag har inte tid att vara sjuk så hoppas verkligen de är bättre i morgon!



"God"natt

Jag känner mig så glad men endå så vill jag bara lägga mig ner och gråta! Jag känner mig så fri men endå inlåst på samma gång? Tycker ni de låter rimligt eller?! Gillar verkligen inte såna här nätter..
Är det så?

Kvälls terapi!

Sitter en åsna i vardagsrummet och pratar i telefon men man kan tro att han försöker lära sig opera eller något-.-  så ligger nu i min säng med högmusik i öronen! Har ni tänkt på hur många minnen som kommer upp i ens huvud av en låt? Eller när man hör en ny låt så sjunger dom något i låten som påminer en om en viss person, rätt så coolt faktiskt!
Boy i'm not ready to say goodbye.



Underbara människor

Efter skolan igår skjutsade sofies snälla mamma hem oss till mig! Packade ihop lite kläder och sen gick vi till nathalies lägenhet och lämnade väskorna sen sprang vi till öb, max och sen skynda oss tbx till lägenheten och fixade oss! Sen resten av kvällen så umgicks vi med massa folk, lyssna på musik, prata, svarade på frågor osv! :) jag har verkligen jordens underbaraste vänner!❤️ Förutom lite drama så blev kvällen verkligen lyckad!
När alla hade gått hem så låg jag och linda i sängen och pratade ett tag och sen somnade vi!  Gick upp typ 1 idag, städade lite och sen gick jag hem och berättade för min mamma och mina syskon vad som hände igår, första gången dom verkligen ville veta och lyssnade utan att byta samtalsämne! Stor applåd till er!  Haha
Vid fem så åt vi smörgåstårta sen satte jag mig i soffan och kollade på reprisen av idol med alexander sovandes på bröstet❤️ Oh nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik med jordens magvärk :((


Sverige!


Oh ja jag har en bra kamera :)))

Trött som faaaan

På människor som tror dom kan komma och gå hur dom vill? Hur fan tänker ni när jag ställer upp för er, sitter uppe hela nätterna för eran skull och jag lägger ner hela min själ för att försöka hitta en lösning på era problem. Men vafan får jag tillbaka utav er? Såna människor som er behöver inte jag i mitt liv!
Så stäng dörren när ni är på väg ut ur mitt liv!

Jaja nog om de! Är på ovanligt bra humör idag hehe även fast de inte låter som de men iaf :L
Hände inget speciellt i skolan idag men efter skolan så gick jag och sofie på ärende! Sen fikade på magnifik!:)
Klockan 5 hade jag utvecklingssamtal och tycker faktiskt jag ligger rätt så bra till!:) 
När jag kom hem så ringde jag Linda ett tag, åt mat, pluggade lite och nu ligger jag i min säng och garvar åt sofie i telefon :)) 
Det är tur att jag har dig min knäppa vän!❤️ 




Torsdag

Efter lunch idag så gick klassen och kollade på typ en teater/musikal på joar, blir verkligen lycklig i hela kroppen av kolla på sånt! Efter de stog jag med Sofie, ida och alm på torget tills min buss kom! :) när jag kom hem kollade jag på film, diskade, färgade Ellas hår och de blev inte en enda fläck!! Såååå stolt :D sen vilade jag och alexander i sängen, duschade och nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och skriver med några på kik :)
I morgon ska vi på ett pass på friskis och svettis, sååå taggad de är sååå himla kul!:D sen när jag slutat ska jag hem och packa och sen på kvällen ska jag hem till pappa och vara där över helgen, börjar faktiskt sakna min pappa nu! 
Godnatt♥️



Såna här nätter..

Vaknade av att min kudde var jätte blöt och mina ögon helt röd sprängda! Så nu ligger jag här och vänder och vrider på mig och försöke få bort alla tankar!
Gud vad jag saknar dig just inatt, varför blev det så här? Hur kunde jag tillåta de att bli så här? 
Ibland önskar jag att jag bara kunde försvinna ett tag och slippa tänka..

Hur kommer det sig att man tänker och överreagerar så mycket på nätterna?
I still don't know why..

Sällan jag

Skrev värsta lååånga inlägget men så smart som jag är så råkade jag ta bort allt :((( så orkar inte skriva om allt så skriver i morgon ist när min hjärna är lite piggare!:)


Arg Sanna

Nu har jag suttit i 2 och en halv timme och försökt uppdaterat min mobil till ios.7 men inte faaaan funkar de :((( det stog att jag hade för lite minne så tog bort några onödiga appar men det hjälpte inte för det stog att all minne går åt mina bilder så det slutade med att jag tog bort ALLA mina bilder :((( men det står ff att 7 GB är till fotoalbumet?! Jag har ju inte ens några jävla bilder?!?! Åååh daaaaaaaaaaamp! Jaja jag ger upp för idag iaf!
Ska leta upp en film på datorn jag tänkte kolla på ett tag tills mamma kommer hem :)



Nattinatti

Skolan idag har varit ovanligt skööön förutom att det var väldiiiigt tomt utan Sofie! *snyft* hehe nej men, satt vid datorn och kollade igenom min facebook och lyssnade på musik på teckenspråket, kollade på film på specialpedagogiken och på lunchrasten satt jag och kollade på när boysen spelade kort! Efter lunch hade några i min klass redovisning och efter de så fick vi kolla på en kort film och sen köra 4 hörnen övningar! Mycket roligare än att bara sitta och lyssna! :)
Stannade kvar i skolan ett tag efter vi hade slutat och spelade kort med några sen tog jag bussen hem :)
Har försökt pluggat resten av kvällen men alt blir så mycket intressantare då, till och med Alexanders bajsblöja var med lockande liksom! Okej nej ska inte överdriva!
Ella och Niklas var precis och handlade så jag passade Alexander och fick han äntligen att sova! "Gud vad jag älskar dig" fick jag som respond när Ella kom hem!❤ 
Nu ligger jag i min säng och ska läsa det sista ur häftet och sen ska jag nog sova!:)
Godnatt





Plugg





Teckenspråk


Måndag

Vaknade halv 1 i söndags och det ångrar jag idag kan jag säga.. Känner mig som en levande zombie! Menmen gick upp kvart över 7, fixade mig och åt frukost oh sen tog jag bussen till skolan tillsammans med Hero och nu sitter jag i klassrummet och väntar på att läraren ska komma :)
Ha en bra dag!



Hahah!




Vi har val

Det är okej att bryta ihop ibland, det är okej att lägga sig och skrika i sängen och få ur sig all ilska, de är okej att inte veta vad man ska göra eller vart man ska ta vägen och det är okej att må dåligt! Men ibland måste man tänka på vilka strider man vill ta, vill jag ligga och gråta i min säng för att någon skrivit något taskigt på ask eller vill jag ta bort den dåliga komentaren och läsa dom andra gulliga komentarerna och inse att jag faktiskt är älskad? Vi alla är älskade och speciella på våra egna vis, alla kan inte älska alla och alla ser inte det vissa andra ser! 
Jag är inte rätt människa att skriva en sån här text för jag är sån som 95% av gångerna väljer att ta åt mig och bryta ihop! Men dom gångerna jag väljer för att skit i de och faktiskt bara le åt att folk orkar lägga ner tid på att trycka ner mig, de måste ju bara betyda att jag är över dom?

Så ni har ett val i livet, se ljuset i den mörka tunneln och blicka framåt eller kolla bakåt hela tiden och ställer frågorna "varför?" " Varför jag?" Jag ställer frågorna till mig själv hela tiden, men mår jag bra utav de? Mår jag bra av att tänka på vad som skulle kunna ha hänt om jag gjorde så eller om jag gjorde Si ? Nej det gör jag verkligen inte! Jag jobbar varje dag att komma ur min bubbla och bli den starka Sanna jag vet att jag kan vara, de går sagta men jag vet att jag en dag kommer komma ur bubblan och gud va stolt jag kommer vara över mig själv den dagen!
Man blir en helt annan människa när man försöker jobba sig upp igen, man blir nästan elak och säger saker man inte menar och man förlorar vänner har jag märkt.. Men om dom väljer att lämna mig ist för att hjälpa mig så var dom tydligen inte så äkta som jag trodde!

Jag tror att alla kan bli den de vill vara bara man kämpar. 

Kul lördag,,

Slutade med att jag sitter ensam hemma den här lördagen också.. Kul osv. 


Lördag


Morgonmys med bebis!

Imagine


Godnatt

Dagen idag har varit helt upp och ner både skratt och tårar! Det är tur att jag har mina 2 älskade vänner i klassen!
Hade tid hos tandläkaren 15:30 oh när jag var klar där så träffade jag på sofie och hennes mamma på apoteket så jag fick skjus hem av dom! Hihi så snälla så!
Kommer faktiskt inte ihåg vad jag har gjort ikväll faktiskt.. Eleonora kom hit ett tag och gud va stor lilla sötnosen har blivit! Kollade på idol gjorde jag också! :L bra minne man har osv..
Oh nu ligger jag i min säng och skriver med Erik och ska nog snart försöka sova! 
Godnatt!


Tandläkare





Äntligen fredaaaag!

Gud vad skönt det är med fredaag! Sanna behöver sova!!
Kom iaf nyss fram till skolan och nu sitter jag och väntar på att sofie ska komma hit så jag slipper jag höra den här tjatermajan-.- 
Ska till tandläkaren halv 4 sen så ska jag hem och sova :))
Ha en bra dag! 


Mys

Ligger i soffan och myser med min bebis medans ellish lagar mat :) 
Jag började sjunga och alexander tyckte tydligen att jag skullevara tyst :L



Du är helt fantastisk




Torsdag

Kom precis fram till skolan, har matte första lektionen -.- 
Ha en bra dag! 



Hehe

Jag har ett eget sett att mata min lilla apa på ;)



Onsdag


Sitter just nu och äter frukost. Första lektionen idag har jag samhällskunskap och då har jag prov, hoppas verkligen jag kommer ihåg allt och inte får hjärtnsläpp!! 
Ha en bra dag!:) 



Säg att du älskar mig





Ändring

Min kropp har förändrats så galet mycket efter sommarlovet! I sommras kunde jag för första gången på 1000 år gå med shorts på stan eller bikini på stranden utan att skämmas! Jag gillade faktiskt hur jag såg ut! Men nu känner jag mig som en levande köttbulle! Kollade igenom mina bilder och jag ser en sååå stor skillnad, ni kanske inte gör de men jag gör! Mitt mål är att komma tillbaka till hur jag kände mig i sommras, bryr mig inte hur många kilon de står på vågen för det är liksom hur jag känner som räknas! Jag kan, jag vill och jag ska!


Det här är två bilder från i sommras!

Hehe sorry

Sorry för den kassa uppdateringen men det här lovet har jag passat Alexander för att Ella har legat på sjukhus så det är typ det enda jag gjort! Eller nej i onsdags så fikade jag och gick på bio med Anna och Linda!:)
Igår så följde Anna med mig till kyrkogården i ösregnet och tände ljus för gammel farmor och pelle❤ 
Idag vaknade jag halv 7 och kände verkligen inte för att gå till skolan men hade inget annat väl så gick upp och fixade mig, tog bussen till skolan med hero! Hade först teckenspråk, sen specialpedagogik sen hade vi lunchrast! Och då träffade jag liten! Hahahah nej men aa.. Efter lunch hade vi karaktär då redovisade några i min klass och så kollade vi på säg att du älskar mig! Slutade kvart över 2 och då gick jag och sofie och köpte lite melanmål på coop och sen gick vi till gymmet! Tänker börjar träna så mycket som möjligt nu och sluta äta massa socker saker!! 
När jag kom hem pluggade jag *stolt*, myste lite med Alexander och nu ligger jag i mammas säng och väntar på att maten ska bli klar!:)
Resten av kvällen ska jag duscha, ha ansiktsmask och plugga!:)
Älskade Mamma!❤

❤❤






Älskar kyrkogårdar så himla vackert!❤ 

Fredag



Så här pigga är vi idag!

RSS 2.0