Äntligen

Orkar inte berätta vad som hände i skolan hände inget speciellt iaf så :)
Men vid typ 6 följde jag med hero till affären och sen följde jag med henne hem och hjälpe henne att söka gymasium :) sen gick jag hem och sen klockan 8
Smsar hon igen och säger att vi ska ner till stan och hämta våra skolkläder åt klassen så va bara att setta på sig skorna och gå ner.. Vi bärde två stora paket med alla kläder till bussen :) hero fick bära det största (a) ( straff för hon tvvingade mig att gå) haha kan säga att jag fortfarande har kramp i armarna! Vi gick hem till hero och fixade kläderna i olika högar osv! Oh nu ligger jag i min säng och ska sova :) godnatt


Kul..

Ligger i min säng och lyssnar på
Musik, kan inte sova.. För många tankar hatar att jag känner som jag gör!
Fuck this!


Godnatt

Hejsansvejsan!
Tycker ni kan bli bättre på att komentera mycket roligare att blogga då!:)
Va nyss inne hos ella och rotade i hennes garderob :L min mamma är hyper så hon ligger i sin säng och as garvar åt ingenting.. Yeah..
Godnatt :)


<3

I can't stop loving you!<3


klädsim

heeeeeeeeeej! skola idag,, kommer inte ihåg vad som hände innan lunch..men efter lunch på idrotten hade vi klädsim Hahah det va sjukt tungt att simma med kläder :o! kom hem vid typ kvart över 4 och då kollade jag på livet enligt rosa (a) oh nu har jag precis kollat klart på bb på datorn och ska gå ut i köket och se om min "söta" familj är på bättre humör -.-
hejdå :D

Godnatt

Ligger i min säng och smsar med marcus,albin och hero :)
Har sjukt ont i huvudet och är sjukt glad!:D
Godnatt alla söta och fula<3


Brist på liv


Kusiner!

Bilder från i lördags :)


långt inlägg

förlåt har inte orkat att blogga!

Lördag/söndag: mamma hämtade mig och nathalie och vi åkte till värmdö till mina otroligt söta kusiner! fikade där och sen lekte jag med wilma i hennes rum! jag har nog världens gulligaste kusiner!♥
när jag kom hem köpte mamma max mat! sen senare på kvällen så gick jag hem till hero,satt och pratade i henne säng och sen kom linda och vi fortsatte att prata..sen kom kom anna och jag och linda gömde oss bakom tvn i vardagsrummet och så skulle jag smyga fram och knacka på väggen men då slog jag tån i (nånting) och då började jag skrika och linda börja garva så vi failade ganska hårt där ;)
Sen gick vi till ica och köpte massa gosaker! sen gick vi hem till linda och satt och prata i köket!
haha juste hero gör nånting och alla började as garva och
anna sa:du ser ut som han på tv!
hero:Han? :o
anna: jaa han den där gubben du vet!
HAHAH det finns ingen/inga som har så dålig humor som vi 4 har tsm ;) hahah sen vid typ kvart i 10 så blev jag jätte sugen på en sak(a) så jag tvingade  hero och anna oh springa och köpa det åt mig! Tack ni är bäst!
Sen gjorde vi hemma gjord ansiktmask med avokado oh så skulle hero lägga det i Lindas ansikte.. HAHAH! det slutade med att det hamnade i håret,halsen och i öronen! :D
Sen vid typ halv3 gick vi inte i lindas rum och bäddade och skulle sova.. trodde jag ja, nej men då får hero för sig att vi ska ta kort! Hahha! så vi somnade inte förens typ 3 kvart över nångån!
vaknade först vid 10 av att lindas lillebror står och skriker på hans mamma hahah somnade om och sen vaknade vi allihopa vid typ halv 1 :)vi gick upp och åt frukost och sen gick jag hem och duschade och sen hjälpte jag mamma i tvättstugan(y) satt och kolla på big brother med nathalie! sen kom min underbara mamma hem med mitt paket som jag har beställt från ellos! :D 4 tröjor! oh nu väntar jag bara på att mitt paket från hm ska komma då  har jag allt jag behöver!:D,,Not!
Idag: min klocka ringde vid typ halv 7 men va så sjukt trött så snozade den till halv åtta och då gick jag upp och klädde på mig och sminkade mig! åt frukost och borstade tänderna sen kvart över 8 gick jag ut till fotbollsplan och mötte hero,elissa,linda och anna :)
första lektionen hade vi mentorstid sen hade vi musik och vi har börjat övat på min låt jag ska sjunga på våran konsert (a) sen hade vi mentorstid,svenska jag hade muntligt nationella prov..hoppas verkligen det gick bra!
sen hade vi lunch och sen sist hade vi so. Nu har jag och linda anmält oss till talang jakten i skolan :D
ååååhhh nu sitter jag och skriver med linda och sofie på facebook :)
I morgon är det klädsím på idrotten -.-snälla döda mig! 
Stort hjärta på er som orkade läsa allt det där! <3




jaa jag va trött..









(y)

vaknade vid typ nio och sen dess har jag:

  • diskat
  • städat
  • duschat
  • valt kläder
  • sminkat mig
  • spelat sims

och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma och hämta oss :)
pusshej



dagens outfite bra bild va? haha!
blå kofta
svart linne
och svarta thigts



,

vaknade halv 10 idag gick upp och klädde på mig och sen följde jag med pappa till affären :)
pappa och eva åkte på kryssning vid typ 2 så jag, nathalie och lina är hemma själva. vi har kollat på film och ätit chips.. och nu sitter vid i varsin ända va soffan och sitter vid varsin dator :p
i morgon kommer mamma och hämtar mig och nathalie och sen ska vi åka till värmdö till mina kusiner :)
hejdåå

matte..

nu har ella suttit och hjälpt mig att plugga med  matten i en timme.. nu jävlar om jag inte får vg på matteprovet på tisdag :D men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film :)
pusshej
Söta :D

rubrik..

vaknade 9 i morse gick upp åt frukost och sen duschade jag. har bara varit hemma idag har inte orkat göra nånting annat :L haha men i  morgon åker pappa på kryssning så jag och nathlie ska "passa" lina.. Haha kan bli kul. Haha juste ella noppade mina ögonbryn idag ohh shiiit säger jag bara..slutade med att jag låg på golvet med händerna under mig och hon satt på min mage  :p men det blev bra till slut :D provade nyss pappas blåa linser också (a)

ni får vrida på huvudet orkar inte fixa (a)
 

Älskar klänningen!

Hiss&Diss

Dissar:1 sl! fyfan för sl vad är det för mening att ha tåg som inte ens pallar av lite snö.. Stor fet diss på det!
           2 att jag snart slutar nian.. är livrädd att börja en annan skola.
           3 personer som kollar surt/snet på folk som inte ens har gjort nåt.


Hissar:1 Min mobil! Iphone 4s verkligen inget misstag att jag köpte den! 
           2 en person som alltid finns där för mig och hur dryg/arg/ledsen jag än är så lämnar hon aldrig min sida!
           3 oh så hissar jag min mamma! för hon är världens underbara människa! oh för att hon ska  
               betala min klippning hos frisören den här månaden! :D



smile

åkte hem till pappa vid typ 1 och kom hit vid 3-4 typ sen dess har jag inte gjort speciellt mycket spelat sims och kollat på tv :)
pusshej



länkar

Tycker ni alla ska ta er tid att läsa den här tjejens jätte fina blogg!
Elin är en tjej med ett hjärta av guld!
www.imelinbitch.blogg.se

tack johanna!

Tack johanna för att du fixade headern åt mig blev jätte nöjd!:D

.

ligger i min säng och kollar på one tree hill eller det har jag gjort typ hela dagen :)
Blir att åka till pappa i morgon så ska packa snart! ska se om det är någon social på facebook,
hejdå

image description
Börjar undra vart mina vänner är när jag behöver dom som mest..


usch

Skulle träffat sofie idag men mår inte bra så det blev inte så! men vi får träffas en annan dag ist! :)
Ligger i min säng och kollar på high school musical 3 kommer inte göra nånting idag mår illa och är yr så det blir att ligga hemma hela dan och hoppas att det går över för imorgon ska jag åka till pappa (:
måste börja leta skolavslutningsklänning och klänning till balen!
pusshej

i'm back

Haha aa det blev en liten bloggpaus men ibland blir det bara för mycket!
sitter i köket och lyssnar på musik och kollar när mamma diskar :p försöker plugga i engelska boken men det går inte så bra.. måste nog börja med min svenska grejs som ska va inlämnad efter lovet, juste har matte prov också.. yeaaah dax att börja plugga då :D
pusshej

bloggpaus(?)

igår: när mamma kom från jobbet åt vi smörgåstårta och sen "vanlig" tårta som ella hade gjort :)
sen gick jag hem till linda haha sötnosen böt tröja så vi hade likadan ;) iaf lindas körde mig,linda och anna till villberga vi gjorde inte så mycket satt och prata och va ute typ, ingen bra ide att ha smink på sig när det är snö ute om man säger så...kom hem vid halv 11 gick och la mig typ på en gång..
idag: vaknade typ 10 gick upp och åt frukost sen fixade jag mig och vid typ halv 12 åkte vi till värmdö och firade lilla wilma som fyllde 3 år i torsdags :)kom precis hem och nu ska jag ut och dränka migi snön med hero!
tar nog en bloggpaus pallar inte blogga men vi får se byebye


20 år<3

Skola idag, sexorna var på besök så vi fick ha våra lektioner i åttornas korridor med deras lärare :) kom hem vid typ 20 över 2 oh sen dess har jag satt upp bilder på min garderob och kollat när min syster gjorde smörgåstårta för min nathalie fyller 20 år idag!:D
Blir nog att åka till villberga i kväll i think!
Nej men nu ska jag byta om och
Hjälpa ella att duka :)
Pusshej
Herooo!<3


öppethus

gick till skolan idag *aploder* haha efter skolan stannade jag och typ halva klassen kvar i skolan för det va öppet hus för dom som ska börja där nästa år typ :p så vi sjöng för dom :D och skolan bjöd på pizza eller vad man nu ville ha från natti :) vid typ 9 gick jag ut till väggen med albin och så sa han attt jag skulle spárka på en snöhög för den såg mjuk ut men faaan heller den va sten hård :o sen skulle jag göra samma sak igen men då va snön tydligen mjuk så jag ramla igen hela snöhögen (y) men iallafall nu ligger jag i min säng och ska snart sova :)
hejdå


Alla <3 dag

Everyday and every night
Always til the end of time
baby i'm in love<3


Shake it up

Är hemma från skolan idag också men känner att jag måste till skolan i morgon annars kommer jag ligga efter i typ alla ämnen! Men iaf just nu ligger jag i soffan och kollar på shake it up på disnep channel :)
Pusshej


hur många lingon finns det i världen?

Va hemma från skolan idag hade jätte ont i magen så inte ens nån mening att ens gå upp ur sängen, linda kom till mig vid typ 2 och vi har typ bara legat imin säng och kollat på film,sjungit och tagit kort :P orkar inte lägga ut bilderna nu är för lat för att hämta sladden i mitt rum :L Linda gick precis hem och nu ligger jag i soffan och kollar på familjjen anorlunda. Har fortfarande sjukt ont i magen.. yeah kul det här! pusshej

Mobilbloggar

Ligger i soffan och lyssnar på när 4 gubbar och kärringar pratar i mun på varandra -.- kollade nyss på melodifestivalen tycker absolut rätt gick vidare! Ulrik så sjukt snygg! Nu ska jag vänta tills dem går hem så jag får sova nångång, vet inte vad det är med mig är sjukt trött :o
Här får ni lite bilder jag tagit med mobilen

 


ibland blir det bara för mycket

hejhej,
i går va jag som sagt med min syster en hel dag på barn och fritid och shit vilket bra första intryck jag fick av henne lärare.. NOT! helt sjuk ju :o riktigt rolig klass det där!
kom hem vid typ 4 oh då bytte jag om och vid 5/6 kom min moster och hennes man hit och vi åt tacos! en vid typ halv 7 gick jag till linda och hennes pappa körde mig,hero,anna och linda till viillberga :)
Haha vi va typ ensamna där först så jag och linda gick ut och stälde oss bakom ladan och väntade på att folk skulle kom ;) gjorde typ inte så mycket va ute ett tag och sen la jag mig på golvet och höll på att somna sjukt jävla trött va jag! kom hem kvart över tio kollade facebook och sen somnade jag!
idag vaknade jag 11 av att min syster sjunger i rummet bredvid.. gick upp "fixade mig" åh följde med mamma och handla! fick med mig ett par uggs från skokanonen! :D
sen kom mormor,morfar och thomas hit :) Hahaha förstår inte vad är för fel på min släkt!
dom åkte vid typ 4 oh då entligen trodde jag att jag fick sova men nejnej då kommer mammas kompis hit..och hon älskar att prata,behöver jag säga mer en så? haha
Men nu ska jag väl gå till köket oh vara lite social! :)


om tiden läker alla sår har min klocka stannat.

hero♥

skola idag hade nationella prov i 180 minuter idag -.- men det gick faktist ganska bra att skriva uppsatsen! :)
efter skolan földe jag med mamma och ella och handlade och sen kom anna,hero och lilla linda hem till mig och vi satt på golvet och pysslade (a) sen gick dom två babianerna hem och jag och hero satt oss i min säng och kollade på the house of bunny. ohh nu ligger vi i min säng och tittar på tv :)
oh i morgon ska jag vara med min syster i skolan hela dan på barn och fritid yeah!
godnatt alla söta!


jag älskar dig min vackra åsna!<3

true








,

Skola idag fyfan asså kommer hinna dö innan dom här 2 veckorna är slut!-.-
sitter i mitt rum och kollar på tv och skriver med folk på facebook, ska snart ut i köket och hjälpa mamma med maten :)
pusshej

sofie♥

För 16 år sen föddes världens underbaraste människa,min bästavän! är så otroligt stolt att kunna kalla dig för min bästavän! du har alltid funnits där för mig i alla lägen och du har alltid varit ärlig mot mig!
Om det är nån som förkänar att må bra och vara lycklig så är det du!
Hoppas du fick den födelsedagen du önskat och fick det du ville ha!
I dag insåg jag hur sjukt mycket jag har saknat att vara med dig! Jag älskar dig sofie av hela mitt hjärta!♥
Grattis!(a)



.

heeej, skola idag hade nationelt prov i svenska idag! gick faktist ganska bra eller jag hoppas det iaf (a)
efter skolan åkte jag,ebba,jennifer,lovisa och emelie med sofie hem :D först åt vi tacos och sen gick vi upp till sofies rum och hon öppnade sina paket :D sen gick vi ner och gjorde tårta! sjukt god blev den faktist!
men nu sitter jag i mitt rum och pratar med sofie i telefon :D ska strax hoppa in i duschen och sen blir det nog att sova är sjukt trött! :)
pusshej


måndag

yeah duktig jag är på att blogga asåå ;) not
Skola idag först mentorstid,musik,st:tid,so,träslöjd och sen svenska :)
stannade kvar efter skolan med hero och linda och sjöng i musiksalen! gick hem och har inte gjort speciellt mycket.Hahha juste när jag gick hem från skolan med linda och hero så går vi och pratar om vad som hände när vi va villberga i fredas
sanna:juste och så sköt du ner din mobil med pingisraket istället för bollen! HAHA det va kul!
linda:haha ja det va kul
hero:nej de va inte kul fuck youu!
Oh så snubblar linda över en sten och håller på att ramla
sanna:HAHAH det där däremot va kul!
hero: HAHA jaa high five sanna!
HAHA okej ni kanske inte fattar det roliga men endå ;)
Det här kommer bli dom 3tråkigaste veckorna någonsin!-.-
i morgon ska jag hem till sötnosen sofie som fyller 16 år i morgon :D men nu ska jag fortsätta att kolla på knatte,fnatte och tjatte på äventyr (a) hehe
pusshej


anna

heeeeeeeej, sitter och skriver med anna på facebook ;) Haha den tjejen är sjuk på riktigt! ;)
ska åka hem till enköping i morgon eller aa om tågen går som dom ska!
nu ska jag fortsätta att skriva med anna och sen sova :D
godnatt

jag vill inte tänka framåt men är livrädd å fastna här.

Vaknade för 15minuter sen oh nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik!
måste nog börja packa snart också :) pusshej

:D

Skola idag som vanligt, kom hem vid typ 20 över 2 satt mig i soffan och försökte få tillbaka känseln i mina ben! sjukt kallt det är ute! gick hem till linda och låg i hennes säng och garva ;)
sen kom hero och då körde lindas mamma oss till villberga :) kom dit satt typ och glodde på varandra sen gick vi ut och hade snöbolls krig :D Haha stackars hero blev blötast av alla! :D
Gick in satt och kolla på när dom spelade pingis och sen satt jag och prata med fredrik :)
Ohh nu sitter jag och skriver med anna,loke och linda på facebook :)
Måste nog sova snart ska åka till pappa i morgonbiti nångång! pusshej


Jag vet inte varför men när jag är med dig så känns allting så bra!♥

ett år sen!♥




Jag kommer ihåg första gången jag hörde dig sjunga, jag kommer ihåg första gången du sa hej till mig, kommer ihåg första gången du kramade mig! Jag kommer aldrig glömma ditt underbara leende!
Jag saknar dig Hilda Malm! ♥


1 saker jag hatar med mig själv

1. jag vill alltid vara vän med alla spelar ingen roll hur den personen ser ut! alltid när nån ny börjar i min skola tex så vill jag alltid vara den första som pratar med den osv ni kankse undrar vad det är för fel med de? men jag blir as deppig om den personen typ inte ler tillbaka när jag ler och kan gå runt en hel dag och undra vad jag har gjort den personen för att den inte log tillbaka, det är nåt jag verkligen hatar med mig själv!
Hade bara lust att skriva det där vettefan varför men men :)
Skola idag som vanligt inget speciellt hände.. jag och amanda va inte med på idrotten idag av en anleding.. så satt och prata med henne i omklädningsrummet!<3
Nu sitter jag och fryser ihjäl..hero kommer snart hit oh vi ska beställa klasskläder :)
hejdå

lejon kungen

skola idag blablabla.. efter skolan gick jag hem städade (halft) mitt rum och sen kom anna och linda hem till mig och vi kollade på lejon kungen (a)
Hahaha det va så kul när pumbaa i filmen sprang efter en skalbage för att äta upp den åh då sa linda: åååhh det där är jag alltid ute efter mat!
HAHAH! när dom gick hem dejtade jag duschen och nu sitter jag i min säng och ska snart logga ut från facebook och sova!
pusshej


RSS 2.0