Godnatt

ska försöka att sova nU, skriver om helgen osv i morgon :)
Nattinatti


16 år nu dååå :D

vaknade halv 6 i morse och kunde inte somna om. mamma,natha och ella kom in i morse och sjöng för mig! fick 3 par örhängen,en tröja och underkläder :) fick också en tröja och ett armband jag är kär i av hero i tisdags :D efter skolan ska ella ta med mig till ett ställe men jag vet får inte veta vart jag ska :O hatar överraskningar :((((
men nu börjar jag igen pusshej!
 

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering men just nu är jag såå nervös så jag spriiicker!!:DDDDDD


måndag

Har inte haft tid/ork att blogga i helgen :L men mormor,morfar och min morbror kom till oss i lördas typ vid 2 och åt tårta och prata typ :) fick ett present kort på stadium med 500 plus 400 jag kan gör vad jag vill med! världens bästa!
sen åkte mamma på 40 fest så jag va hemma själv och då kom anna och höll mig sällskap :D vi pratade,åt paj och pratade ännu mera :D sen vid 10 gick hon hem och då la jag mig i sängen och somnade typ halv 11 :)
vaknade 11 i söndags *äntligen* gick upp och åt frukost och sen på kvällen åkte jag och ella och köpte hårfärg :D sååå nu är jag röd håriiiiiig (a)
idag har jag sovmorgon så börjar inte fören om 10 minuter :D asså jag sitter redan i skolan om ni undrar :D
hejdåå
3 DAGAR KVAR!!!!

Godmorgon

Nu kan jag berätta om igår :) började kvart i nio som vanligt. Hade hälsopedagogik vi typ..eller jag konmer iinte ihåg vad vi gjorde :o sen hade vi idrott, orgientering och för en gång skull så var det ganska kul :)
Sen var de lunch och maten var jätte god! Sen hade vi karaktär och då kollade vi på en film som heter alla älskar alice och sen efter filmen fick vi sluta :) kom hem och kolla på film och sen åt jag tacos och sen gick jag hem till hero ett tag och berätta en sak. Kom hem vid 7 tror jag och då åt jag jordgubbspaj :D oh så somnade jag typ vid 10 för jag va såå sjukt trött!
Vaknade klockan åtta idag -.- ligger ff kvar i sängen men ska nog snart gå upp och duscha och börja fixa mig innan mormor kommer :)
Pusshej


Godnatt

Orkar inte berätta om dagen, men det har varit en bra dag iallafall!
Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och fortsätta att smsa med anna panna :)
Godnatt<3


Bilder

Har inte så mycket att skriva så ni får bilder ist :D


Fuck off

Allt du sa va bara ren skitsnack!
Det räcker nu jag orkar inte..


Jag saknar dig!♥
 

skola

vaknade halv 7 idag,gick upp och fixade mig och sen tog jag bussen till skolan, hade först hälsopedagogik ´-.- vi typ skrev om oss själva och sen så lekte vi någon lek :p och nu har jag haft rast i 45 minuter och ska snart ha karaktär. slutar fyra idag och då ska jag hem och hoppas att Angelica och Eleonora är där då! :)
hejdå
 

 

Måndag

Efter skolan följde jag med sofie till musikskolan, satt och prata med petra medans sofie spelade :) sen fikade vi och sen tränade vi :D haha cyklade hem bläää trodde jag skulle döö! Mötte anna på vägen och stod och prata med henne ett tag och sen fortsatte jag hem och duscha :) oh nu har jag precis ätit och ligger i soffan och väntar på att x-factor ska börja :)


Dagens klädsel

På väg till skolan nu, börjar 20 över 10 och slutar fyra -.- efter skolan ska jag träna med sofie :)
Ha en bra dag!


Kvällsbakning


Happyface

Idag föll allting på plats, jag är lyckligare än på länge!
Nu ska jag baka och umgås med mina systara:D lalala


Bilder

Så kul har jag så här på morgonkvisten :D


Hiss&Diss

Hissar
* Min nya klass!
*cubus jeans! jag lovar det är dom skönaste jeans man kan ha!
* Mina vänner som fortfarande finns kvar!
 
Dissar
*westerlundska!
*att det börjar bli kallt!
* Mina så kallade vänner som ljög mig rakt upp i ansiktet

fredag!♥


heej, skola idag som vanligt, haha sista lektionen va typ helt kaos, några stod på varsin sida av klassrummet och kastade grejer på varandra, några andra stod och dansa och resten satt och höll på med sina mobiler :p slutade typ halv 3 och då  åkte jag och Ella till pappa :) har precis ätit och nu sitter jag här och kollar runt på facebook :)
pusshej
 

the end of our friendship.

 I know it's hard to remember
The people we used to be
It's even harder to picture
That you're not here next to me
You say it's too late to make it
But is it too late to try?

svar på frågor från xxx


-har du pojkvän? nej
-gillar du westerlundska? nej
-har du bra självförtroende? njaej
-vem är ditt ex? anton heter han
-är du kär? nja jag tror de
-varför är du så söt? haha söt du är!
-kan jag få dit nummer? skriv på facebook
-mår du bra idag? ja
-brukar du vara deppig ibland? ja
-har du många vänner? nja, har iaf dom bästa
-när fyller du år? 27 sep om 13 dagar :D
hoppas du nöjer dig med dom svaren ;)
 
 
 

yeaah

Nu har jag äntligen slutat :D men sitter kvar i skolan och väntar på att ella ska sluta och då ska vi ta bussen hem och sen ska jag sooooova:D
pusshej

yeaah

Nu har jag äntligen slutat :D men sitter kvar i skolan och väntar på att ella ska sluta och då ska vi ta bussen hem och sen ska jag sooooova:D
pusshej

torsdag

hello, sitter i skolan och har rast just nu, började kvart över nio idag, först hade jag matte,studietid, lunch och nu har jag engelska :) måste bara på peka att westerlundska är bland den tråkigaste skolan jag någonsin gått i! -,- hihi nej men aa!
jag har sån sjuk jävla mensvärk! hihi om ni ville veta det  ;)
nu börjar jag igen,,, hejdå :D

s:t ilian!♥

Dagens klädsel

Tröja-hm
Jeans-cubus


Opps

Haha glömde lägga upp bilden i förra inlägget så gör de här ist ;)


Svar på komentar

Haha tack du lilla stalker ;)
Jag tror inte jag kommer ha någon frågestund men om de är något speciellt du vill veta så är de bara att fråga på så svarar jag på de i ett inlägg, som en liten frågestund bara för dig, gullig jag är va? :D ni andra får också så klart också fråga frågor här eller på facebook:)


Onsdag

Skola idag som vanligt, hade först prov gick väl så där.. Sen sista lektionen hade vi idrott :) jag och Elin va ju grymast! :D kom hem vid typ kvart över 4 och sen dess har jag ätit och legat i sängen och kollat på MTV :)
en fläta elin gjorde på mig i måndags :D


Duktig va?

Slutade klockan fyra idag, tog bussen hem, åt och nu ligger jag i min säng och mår sjukt illa! Måste plugga till provet jag har i morgon -.- ååh hatar att plugga!
Byebye
jag och elin :)


förlåt

förlåt för att jag inte har bloggat men vårat internet hemma funkar inte så har inte suttit vid datan och så har jag helt enkelt inte orkat anstränga mig för att blogga :L men iaf just nu sitter jag i skolan och ska snart börja, har karaktär, ska sita och lyssna på när olika grupper redovisar.. alltid lika kul :L
Jag lovar att försöka bli bättre på att blogga!  :D
pusshej



RSS 2.0