opps

har inte bloggat här på ett tag för att jag har varit på cp humör och de är inte så kul för er att läsa de hela tiden eller hur? men iaf så har jag skaffat en låst blogg där jag skriver om allt skit osv och där ger jag bara ut lösen till vissa som frågar.
hejdåååå

Du släkte precis den sista låga av hopp jag hade kvar.

Har varit på jätte bra humör hela dagen i skolan för en gång skull :) men på nåra sekunder så försvann den glädjen.. FAN!!
Hoppas jag blir på bättre humör när jag träffar sofie och dom sen..
 

Rött,Brunt,svart eller Blont?

Hjälp mig jag har beslut ångest! ska jag ha kvar mitt röda hår eller ska jag färga brunt,svart eller blont?
ni kan ju vara gulliga och komentera vad ni tycker ;D
1.rött?

2.brunt?

3.svart?

4.blont?

sämst på att blogga

Hehe har inte haft något intressant att blogg om liksom så de har inte blivit av ;)
Har inte gjort så mycket på senaste tiden skolan, sovit, tränat och bara varit hemma typ :L men i dag efter skolan ska jag hem och duscha och sen ska jag ner på "stan" och äta med sofie,johan och jonas och sen ska vi kolla på den nya twilight filmen :D iihh hoppas den är så bra som alla säger att den är :)
gammal bild :)

Fuck this shit


Ansikts mask

Hello, sitter i soffan med ansiktsmask, kollar på tv och smsar med Elin :)
Ska snart ta bort masken och sen duscha :)


Bilder

Haha jag skämta bara, kom på att jag redan lagt ut bilderna från i helgen men här får ni två bilder på mig :D


hehe

gud vad duktig jag är på att blogga eller hur? (a)
Men iaf i måndags efter skolan så tränade jag och sofie och sen tog jag bussen hem och sen kom jag faktist inte ihåg vad jag gjorde (a) kollade säkert på one tree hill med Ella ;D
I går, skola som vanligt, fick hålla på med lera och göra namnskyltar osv ;D kände mig som ett litet barn igen! Efter skolan tog  jag bussen hem och åt och sen kollade jag på one tree hill med ella :) träffade anna en snabbis och lämnade en sak och stog och prata en stund med henne!
Idag vaknade jag med värsta jävla magvärken (!!!!!)HATAR de.. så jag stannade hemme ifrån skolan.skulle träffat emelie efter skolan idag men jag tror inte jag orkar de.
Så har min oerhört  intressanta vecka vara hitills ;) mitt humör har iaf varit på topp! hoppas de fortsätter så här nu :D
Har massor med bilder på mobilen som jag tänkte lägga ut lite senare ;D
 

Fredag-lördag

I fredag var de ju skola som vanligt. Efter skolan gick jag, petra och ida och åt och fikade! Jag typ doog så god deras kladdkaka va (a) vi satt där i typ 2 timmar sen gick vi runt lite men de var så kallt så vi satte oss inne vid 24 och pratade osv hero kom dit ett tag också!:)
Vid typ åtta gick jag hem till sofies pojkvän och var med dom och några andra! Kollade på X-factor och dom spelade poker :D kom hem vid klockan ett och då somnade jag på en gång typ :)
I lördags så var jag hemma heeeela dagen, sjöng sing star, spela gitarr hero och buzz med Ella och Niklas:)
Idag har jag inte gjort mycket alls, duschat och bara tagit de lugnt :) nu ligger jag i min säng och kollar på EMA galan på MTV :D
Här är lite bilder från helgen osv :)


Dagens

Sitter i klassrummet och väntar på att matteläraren ska komma oh då har jag matteprov..
Så här ser jag ut idaaaag :)


Du kommer aldrig förstå


.

Gick ut klockan två och träffade Emelie, vi gick runt och prata en hel del och sen gick vi hem till henne och pratade ännu mera!:) mamma hämtade mig vid typ halv 5, kom hem och åt mat och sen vid halv 6 så åkte mamma så då blev jag ensam hemma! Mamma åkte förbi kyrkogården och tände ljus för gammel farmor och jag tände ett ljus här hemma!
Nu ligger jag i soffan och kollar på film i hennes skor heter den :) är galet trött men vågar inte sova förens mamma kommer hem (a) hehe


Gammel farmor<3

Jag saknar dig så otroligt mycket! Du va min bästavän när jag var liten, vi brukade alltid sitta vid dit jordgubbsland! Jag skulle kunna göra allt för att du ska konma tillbaka! Allt för en sista dag med dig! Jag kommer aldrig att glömma dig världens bästa gammel farmor!<3


Lördag

Somnade typ vid 12 igår och vaknade typ kvart i 10 och jag ligger ff i sängen och lyssnar på musik :)
Vet faktist inte vad som händer idag men vi får se, ska iaf va ensam hemma hela kvällen :)
Pusshej


WTF?!

Hur fan i helvete kan oscar åka ut x-factor?!? Jävla fitt kuks människor!! DAMP!!!!!!


Fredag= x-factor

Sov ju hos sofie igår och vi kollade mest på tv, skrattade och hade flug jackt i typ en timme hahah ;) vi vaknade typ halv 12 och då åt vi frukost och sen kollade vi på tv och pratade en hel del :)
Kom hem vid typ 5 och då åt jag tacos och sen duschade jag och nu ligger jag i min säng och kollar på x-factor och smsar med folk :)
X-factor är typ min höjd punkt på hela veckan ;) haha


Torsdag

Vaknade ungefär klockan nio idag oh sen dess har jag letat kläder, packat och kollat på disnep channel :) klockan 12 ska jag träna med sofie och sen ska jag följa med henne hem och sova där :))
Ha en bra dag


RSS 2.0