Grattis min vackraste

Idag fyller min knäppa, underbara, dryga, fina, roliga, snälla, omtänksama oh helt fantastiska syster år! Du är bland den starkaste människa jag träffat, du har klarat dig igenom så otroligt mycket skit saker och jag är såå otroligt stolt över dig! Du finns alltid där för mig när jag behöver prata och du ger mig alltid bra råd på vad jag ska göra för att lösa alla problem! 
Du är inte bara min syster, du är min bästavän också! 
Jag hoppas du får en jätte bra dag och att du får det du önskar dig för det är du verkligen värd!
Jag älskar dig enormt mycket!❤️









GRATTIS BÄSTAVÄN!!

Idag fyller världens bästa 18 år!!!🎊😍🎉🎊🎈😍😍
 När jag träffade dig var du 14 år, rätt så osäker och vågade inte riktigt säga vad du tyckte och hade allt för många känslor inom dig. Och kolla på dig nu, så otroligt stark! Du kör ditt eger race och skiter i vad andra tycker och om du tycker någon gör fel så säger du det istället för att låtsas som ingenting! Fler människor borde vara som du, ärliga, underbara, roliga, knäppa och kan så lätt förstå hur andra mår.  
Jag har känt dig i 6 år nu, det är helt sjukt vad tiden har gått fort! Det känns som om det var i går vi satt på din studsmatta och busringde oh du hade glömt att du göra så ditt nummer va dolt! Hahah! Vi har väldigt många minnen som tex när vi låg i din säng och kolla på eva&adam en hel dag, penskrinet under sängen, spökerna i garderobben, när vi tog kort i ladan, när vi åkte moppe fram och tillbaka till din brevlåda 50 gånger, alla filmkvällar vi haft, den kvällen du blev så arg så jag nästan blev rädd hahaha!, kvällen i bergvreten då du kramade mig och sa att allt skulle bli bra, natten du ringde mig för att jag var ledsen fast de var en viktig dag för dig, alla gånger vi bara legat i din säng och pratat om allt mellan himmel och jord, grönan, min överraskningsfest som du fixade, när du skämde ut dig för min skull flera gånger på kryssningen hahah! James bond var nog det allra bästa eller när du ba: stäng inte ut mig nu!! Oh ja; okeej *baam* hahaha!
Jag skulle kunna skriva en bok om allt du och jag har gått igenom tillsammans! Vi har skrattat något otroligt mycket tillsammans, vi har gråtit tillsammans, vi har skrikit tillsammans och vi har båda blivit sårade men vi har alltid klarat de, just för att vi har varandra! Folk säger alltid "du kommer klara de här" men du säger det bara inte, du ser verkligen till så att jag klarar de! 
Du har gjort saker för mig som är helt oförglömliga och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dig nog för det! Du betyder sååå otroligt mycket för mig och jag skulle allvarligt talat inte klara mig utan dig Sofie!

Grattis ännu en gång snygging! Jag hoppas verkligen du får en grym dag, det ska jag se till så att du får!! Oh hoppas du får allt du önskat dig för det är du verkligen värd!!
Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva och det kommer jag alltid att göra oavsett vad!❤️❤️❤️



Torsdag

Pappa körde mig till skolan i morse så jag fick lite sovmorgon!:) har haft ont i huvudet typ heela dagen och känt mig allmänt trött och hängig men överlevde hela dagen! När jag kom hem så fixade jag en sak, gick och hämta en sak hos nathalie, kollade när mamma bakade, duschade och sen fixade jag lite andra grejer :)
Har varit sjukt stressad hela dagen idag helt utan anledning egentligen haha men sån är jag!
Just nu ligger jag iaf i min säng och ska snart försöka sova!:)
Är sååå sjukt taggad tills i morgon så vet inte vad jag ska ta mig till!!!:D
Sov gott!


Onsdag

Skola idag, hade först samhällskunskap men vi hade ingen lärare så vi fick jobba med egna uppgifter :) sen hade vi idrott och Viktor lärde oss att spela handboll oh de var faktiskt riktigt kul!:) på lunch rasten så förberede vi lite tills på fredag! (Såååå jävla taggad!!!) 
Efter lunch hade vi naturkunskap oh då satt jag och mina bästa i grupprummet och jobbade och pratade!:) efter skolan gick jag och pratade med Eva! Efter de mötte jag Ida och vi fixade födelsedagspresent till Sofie! Så nu är alla presenter fixade och längtar såå mycket att få se Sofies min när hon öppnar paketen!:D
Tog bussen hem och då gick jag direkt till nathalie. Pappa är här så vi har ätit chopchop och nu sitter vi och pratar :)
Klockan halv 8 ska jag möta sofie vid idrottshuset och kolla på boysens handbolls match :)
I'm a stalker!

Min finaste


Finns inga ord på denna jord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig❤️ 

Måndag

Skolan idag gick väldigt fort! Efter skolan gick jag och Sofie och kollade runt i affärer oh sen tog jag bussen hem!:) när jag kom hem så kollade jag på ett avsnitt av one tree hill oh sen pluggade jag lite! gick hem till nathalie oh pluggade lite mer och åt!:) 
Kom typ precis hem och sitter i soffan och väntar på att familjen annorlunda ska börja :)



Helgen, måndag

I lördags så åkte ella, niklas och alexander till skåne så det var sååå tyst när jag vaknade! Åt frukost med mamma och sen åkte hon och uffe och hämtade ut mina klänningar jag hade beställt och sen åkte dom ut till landet! Så jag var hemma själv och det är jag inte ofta nu för tiden så de var som om jag hade kommit till himlen :L jag var alltså hemma själv och kunde göra vad jag ville men jag satte mig vid köksbordet och pluggade istället :)) haha! Vid halv 8 kom Anna hit och vi pratade massor och kollade på melodifestivalen!:) hon gick hem vid typ 11 oh då gick jag ut med inez och sen la jag mig i min säng och snapchattade med emilio tills klockan 1 och då somnade jag!
Vaknade vi 10 i söndags, gick ut med inez och sen låg jag i soffan hela dagen och lyssnade på musik och kollade på
Tv :) duschade på kvällen och sen pratade jag med sofie innan jag skulle sova! Oh de är inte det lättaste att sova efter att ha pratat med henne för man blir så himla glad och sprallig i kroppen!:D
Vaknade iaf 8 idag, klädde på mig och sminkade mig och nu sitter jag vid köksbordet och har precis ätit frukost :)
Ska snart borsta tänderna och åka till skolan :)
Ha en bra dag!




Jag är kär i denna kille!


RSS 2.0