Nagelfix






Sofie!

har suttit och kollat igenom gamla bilder idag och så hittade jag gamla bilder på mig och sofie och herregud vad många minnen som kommer upp i mitt huvud! Penskrinet under min säng, när vi tjuvringde en person men vi glömde sätta på dolt nummer, våra fina tröjor, spöket i garderobben, när vi tog kort i ladan, alla safnekvällar och hela underbara sommaren med dig! Du har hjälpt mig igenom så otroligt mycket dom senaste åren, du ringde mig för att jag behövde prata även fast de var en speciell kväll för dig, du gjorde allt för att jag skulle få kims eller Melwins nummer på båten och du gav inte upp fören jag fick de! du överraskade mig på grönan att Kim var där och du stod ut med mig hela sommarlovet! jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden tills i somras för så bra som jag gjorde då har jag aldrig gjort förut, and it all because of you! Oh att du ordnade en överraskningsfest åt mig på min födelsedag var helt otroligt, att du la ner så mycket tid på de betyder så galet mycket för mig! jag kommer aldrig någonsin kunna få dig att förstå hur otroligt galet mycket jag älskar dig! jag skulle kunna skriva en hel bok om saker vi ha gjort tillsammans men jag tog den väldigt korta delen nu! Jag är inte den bästa på att höra av mig eller visa hur otroligt mycket du betyder för mig men jag menar vartenda ord jag har skrivit nu och jag hoppas du tar åt dig!
Jag är inte hel utan dig
Jag älskar dig idag, i morgon och föralltid!

Glass med varma hallon




Glee time

Skrev ett inlägg men självklart skulle allting försvinna-.- åsa och stefan kom iaf till landet och åt julbord!! Fick en jätte skön pyjamas av dom och coola strumpor! Dom körde hem mig och natta för ett tag sen och nu ligger jag i soffan i min nya jätte sköna pyjamas och tänkte kolla på några avsnitt av glee :)



Julfika





Onsdag

Man kan säga att julafton igår inte var som alla andra julaftonarna (stavning haha) men vaknade vid åtta oh då gick jag upp och duscha och sen åt jag frukost med mamma och uffe och fick en sminkväska av mamma! Sen lockade jag håret i 711 år! Haha när jag var klar med de så gick jag hem till nathalie där pappa, eva, lina, farmor och farfar var! Vi öppnade lite julklappar och sen åt vi lunch tsm med mamma och uffe. Sen satt vi och pratade och då gick strömmen -.- sen kom den tillbaka och sen försvann den igen! Så när klockan var 3 så funkade inte tvn så de blev ingen kalle anka i år.. Det sög ju ganska hårt faktiskt och att människor inte vet när det räcker och inte ens kan bete sig normalt på julafton, de är fan illa!!
Menmen vid 4 åkte jag, mamma och uffe ut till landet. Vi åt mat, kollade på film och sen klockan nio kollade vi på svensson svensson :)  Det här är första julen utan Ella och de va faktiskt rätt så jobbigt det var liksom något som fattades!❤️ 
Idag vaknade jag vi åtta typ och sen dess har jag kollar på tv, varit ute med inez, ätit frukost och kollat igenom mina julklappar :) oh nu sitter jag i bilen på väg till uppsala oh ska handla!
Hoppas ni alla hade en bra julafton! 
Jag älskar dig

Godjul

Jag kan verkligen inte sova.. Men nu är det iaf julafton! :)))) 
Vart extremt kissnördig nu också haha så ska gå och pudra näsan och sen ska jag försöka sova! Nattinatti

Min bästa

I lördags åkte jag, ella och niklas till pappa och dom bytte julklappar osv :) på vägen hem så körde dom mig hem till sofie! Vi pratade massor, åt mat och sen spelade vi olika spel! Riktig mysigt! sen bytte vi julklappar och jag fick ett berlockarmand som jag har velat ha huuur länge som helst så jag blev verkligen jätte glad! Tack bästa!!
Sen spelade vi sims hehe! Sen låg vi och pratade hur länge som helst oh de behövdes verkligen! Vi somnade typ vid 1! När vi vaknade så låg vi och pratade ett tag och sen gick vi ner och åt frukost och pratade med sofies mamma! Gud vad jag ser upp till den där familjen!❤️
Uffe kom och hämtade mig och när jag kom så kom pappa och dom till nathalie aå gick och julhandlade de sista!
Idag har jag varit hemma hos nathalie hela dagen och hjälpt till med förberdelser inför i morgon! Kom precis hem och ligger i min säng :)






Jag älskar julklappar!




Jullov

Förlåt för den kassa bloggningen men har inte haft ork eller något att blogga om! Men iaf
Idag hade vi julavslutning tillsammans med ettorna och treorna! Vi körde olika frågelekar och sånglekar osv :)
Åt lunch med Sofie, Erik, Viktor och Jakob! Sen gick jag och Sofie till åhlens och sen mötte jag Ella och Nathalie! Kollade runt i affärer sen åkte vi hem! Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, slagit in Sofies julklaopar, ätit och försökt få skrikiga Alexander att sova!
Ella och Niklas är på bio så jag ska passa alexander hela kvällen, vi får se hur det slutar :)))



Fredag!

läraren på samhällskunskapen kom aldrig så vi satt och gjorde ingeting :)) sen hade vi pedagogik och efter lunch så kollade vi på särskolans lucia tåg! sen fikade vi med dom och nu sitter jag i grupprummet och kollar på julkalendern och väntar på att sofie och ida ska skriva klart deras prov :)
bjuder på den här otroligt söta bilden som inte alls har något med inlägget att göra ;)

Torsdag

Igår efter skolan gick jag och sofie till musikskolan och sofie spelade, sen åkte vi hem till henne, åt och planderade lite! Sen åkte vi till erikslund med hennes mamma och thomas och gick runt och kollade i affärer! Kom hem vid typ 8 och då la jag mig typ direkt i sängen och somnade nästan på en gång!
Idag var jag på frukost matte med Sofie och Ida! *duktiga tjejer* 
sen hade jag matte, specialpedagogik, pedagogik och sist svenska :)
Slutade 4 idag oh då gick ida med mig på torget och mötte även Elsa och Erica så stod och prata med dom tills min buss kom :)
När jag kom hem så städade jag, pratade i telefon med sofie, städade, åt, städade, pratade med sofie i telefon och städade! Haha ;)
Hittade värsta braiga högtalarna i ellas rum så nu ligger jag i hennes säng och lyssnar på musik :)


Såg det här på mitt papper idag som bästa nathalie har skrivit, me love you big time!❤️

Tandläkaren

Vaknade halv sju idag, gick upp och klädde på mig, åt frukost och borsta tänderna oh nu halv ligger jag i soffan :)
Halv ska jag ta bussen ner till tandläkaren! Vet inte varför men jag har ingen tandläkarskräck alls faktiskt, fast har en känsla av att jag kommer säga annat efter jag varit där ;) haha
Dagens! 

Nattinatti

Hade bara 2 lektioner idag så fick sluta efter lunch! :D när jag kom hem så fick jag värsta magvärken trodde jag skulle dö där ett tag! Kunde inte sitta, kunde inte stå, kunde inte ligga och de hjälpte inte ens att ligga upp och ner! Men det släppte efter ett tag som tur är! Kollade på ett avsnitt av glee, duschade, pratade i telefon med min bästa och försökte plugga lite :)
Oh nu har jag precis borstat tänderna och ligger i min säng och spelar spel på mobilen oh tänkte försöka sova snart! Ska till tandläkaren i morgonbiti och då ska dom bedöva hela min mun och fixa någonting som jag inte kommer ihåg vad de heter (a) oh så ska dom bedöma om jag ska få tandställning eller inte! 
Nattinatti
Tänkte att killen som alltid sover ville vara med på min blogg!

tisdag

fick skjus till skolan i morse av Niklas så nu sitter jag i grupprummet och väntar på att sofie ska komma :) är gaalet trött idag så jag hoppas den här dagen går fort!
ha en bra dag
en bild säger mer en tusen ord!

 
 

Vad hade jag gjort utan dig?





måndag

hade först teckenspråk på morgonen sen specialpedagogik och efter lunch hade vi svenska! efter skolan gick jag och sofie till åhlens och kollade lite och sen tog jag bussen hem :)
sen jag kom hem har jag kollat på ett avsnitt av glee och kollat på massa youtube klipp på robin stjernberg! hehe
oh nu sitter jag och väntar på att lasangen ska bli klar? duktig som jag är har jag gjort den helt själv! eller aa jag tog ut den ur frysen och la den i ugnen alldeles själv iaf :D 
resten av kvällen ska jag plugga!
hejsvejs!
Sommaren!
 
 

Godnatt

I fredags mötte jag sofie på bt och hon följde med mig oh gjorde en sak, trodde inte jag hade så många känslor inom mig! Tack världens bästa för att du följde me!❤️ När vi kom till skolan så hade brand alarmet gått så vi fick stå ute och frysa ett tag! Efter skolan satt jag kvar och spelade kort med sofie, ida, viktor och erik! Efter de körde sofies snälla mamma hem mig, jag packade och sen när niklas kom hem så åkte vi till flemingsberg för att hålla ella sällskap över helgen :)
Har inte gjort så mycket i helgen, handlat, myst med alexander, kollat när ella bakat och kollat på film typ :)
När jag kom hem idag så hjälpte jag nathalie att sätta upp och pynta hennes julgran, de blev så fint så!:D 
Resten av kvällen har jag duschat och pratat i telefon med Sofie oh nu ligger jag i sängen och ska försöka sova!:)
Nattinatti


LYCKA!


Jag kan fortfarande inte fatta att jag har träffat Robin Stjernberg, ni får tycka det är hur barnsligt men för mig är det typ de bästa någonsiiiiin! 


Torsdag

Va på frukost matte i morse med sofie och Ida och sen kvart över nio hade vi matteprov... 
Oh nu sitter jag här med mina söta muppar och ska spela fia med knuff ;)



Kryssningen!

Jag är så himla trött så orkar inte berätta vad som hände på kryssningen så bilderna får tala för sig själv så länge så skriver jag i morgon!
Godnatt!






Jag älskar dig

Måndag

Har lunchrast just nu så sitter i soffan och försöker hålla mig vaken typ! Efter skolan ska jag kolla runt i affärer med sofie oh försöka hitta något man kan ha på sig i morgon :D sen vid fem ska jag ut till landet och äta middag och kolla om min mamma har lyckats köpa rätt jeans åt mig ;)



RSS 2.0