Mys med petra!

Provet idag gick faktist ganska bra! Hihi vi slutade klockan två typ då körde niklas hem mig och petra hem till petra och nu sitter vi på petras altan och dricker smothie som duktiga petra gjorde! Vid typ halv 7 så kommer sofie,elin,ida,simon,jonas och viktor hit och vi ska grilla och så :)


May. 17, 2013


Plugg,plugg,plugg

Det är så sjukt mycket plugg just nu, vet inte riktigt hur jag ska klara allt de här.. Menmen det är bara att plugga ihjäl mig för snart är det ju sommarlov!
Det är en anledning till att jag inte har bloggat det är så mycket i skolan osv.
Men i onsdags va hela bf i stockholm och kollade på teater, jag älskar verkligen att göra saker med klassen man kommer liksom närmare varandra då! Eller aa om man inte är på dåligt humör så klart..(a)
Igår slutade vi klockan elva för vi hade inga lärare skööönt! Så resten av dagen spenderades i solen med mina fina vänner! Vid typ halv 3 tog jag och philip bussen hem till ella och veronica och då gick vi och köpte fika och satte oss i solen :)
Kom hem vid typ 7 och då duschade jag och då pluggade jag till ett prov jag har i dag.
Vaknade typ nyss så ska snart upp och klä på mig osv:)
Ha en bra dag



Av någon anledning går det inte att ladda upp bilder så lägger ut dom någonannan dag!


Bästa dagen!

Mötte Petra på torget vid typ halv 3, träffade josef ett tag sen gick vi och åt på wickmans och satt där och prata ett tag sen gick vi till Coop och köpte jordgubbar och vindruvor och gick och satte oss i skolparken :) vi satt där och prata och skratta en hel del, tog massor med kort och "dansade" i regnet :D sen höll vi på att kissa på oss så vi gick till 24 solariumet och kissade sen kom mamma och ella och hämtade oss, åkte hem till mig och laddade mobilerna sen visade jag Petra runt i romberga ;)
Sen när vi kom hem till mig igen så låg vi i min säng och skrattade och dryga oss mot folk på sms ;) hehe
Petra gick typ precis hem så nu ligger jag i min säng och ska snart sova, ska åka till pappa i morgon så vet inte om jag kommer ha tillgång till att blogga men ska försöka! :)
Godnatt!
Tack för dagen min underbara vän!<3


Torsdag

Vaknade åtta i morse-.- gick upp och åt frukost med familjen sen duschade jag,klädde på mig, fönade håret, plattade håret, sminkade mig och nu ligger jag i min säng och väntar på att min mobil ska ladda klart :)
Ska snart åka ner till torget och träffa Petra, får se vad vi hittar på för kul :)
Ha en bra dag!


Lång helg

Förlåt för att jag knappt bloggar men mitt humör går upp och ner från dag till dag och vet inte riktigt vad jag ska blogga om..
Det är såå sjuuuuukt mycket att göra i skolan, får typ paniiiik! Har inte tid att göra något annat än att plugga typ!
Nu är vi allafall lediga i 5 dagar så ska åka till pappa och umgås med honom :)
Ska försöka blogga så mycket som möjligt!


<3

Det finns människor som kommer in i ens liv men lämnar lika fort men det finns också dom som alltid kommer att finnas kvar!
Jag kommer så väl ihåg första gången jag såg dig, jag visste redan då att du var speciell och jag bestämde mig direkt att jag skulle ta chansen att lära känna dig! Du har alltid funnits där för mig från dag ett och jag kan aldrig tacka dig nog för allt du har gjort för mig. Vi har haft våra bråk och tider då vi knappt pratat med varandra men jag är så otroligt glad att jag har dig i mitt liv och att vi har klarat oss igenom allt de svåra! Det har snart gått ett helt år sen vi träffades sist, de är heeelt sjukt att vi bor i samma stad men endå inte har träffat varandra på evigheter! Jag saknar dig så galet mycket!
Jag kommer alltid finnas här för dig ovsett vad! Min dörr är alltid öppen för dig ska du veta!
Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra, min vackraste ängel!


RSS 2.0