Bästa bloggaren eveeeer!

Opps har helt "glömt" bort bloggen men har haft fullt upp hela veckan nästan!
Men i torsdags efter skolan åkte jag och sofie till uppsala och kollade runt i affärer osv skrattade åt allt som inte ens var kul :L vi tog bussen hem vid typ 5 och sen kom sofies mamma och hämtade oss och vi åkte hem till henne! Vi åt, gjorde kärlekstest från frida tidningen och pratade en hel del :)
Vi var as trötta så vi somnade typ vid 10 :L vaknade 10 kanske och då gick vi upp och åt frukost sen vid klockan 1 kom niklas och hämtade mig, åkte hem och bytte om sen åkte vi alla ut till stugan och grillade korv med min kära moster :) kom hem igen vid typ 3 då duschade jag och fixade mig :) vid sju körde niklas mig och sofie till bergvreten där vi spenderade kvällen/natten med "massa folk" tänker inte riktigt gå in på vad som hände men jag både skrattade och grät! Niklas kom och hämtade mig halv 3, hann typ precis lägga mig i sängen innan jag somnade!
Vaknade klockan sju i lördags(-.-) gick upp och letade efter påskägg som mamma hade gömt, klädde på mig och sen åkte vi till pappa och åt påskbord där! Hände inte så mycket mer den dagen var skiit trött och på blää humör hela dagen så somnade vid typ 9 eller 10. Vaknade sju idag igeen (-.-) klädde på mig, gick ner till centrum vid typ 3-4 och åt med middag med familjen! Åkte tillbaka till enköping igen vid typ 6. Skulle ha gått ut och träffat några men de blev tyvär inte så..
Är såå sjukt trött så tror jag ska lägga mig i min säng och kolla på någon film :)
Godnatt!<3

Har lärt mig så otroligt mycket dom här senaste dagarna! Jag älskar dig sofie!


Träning,sola, one tree hill

Är på mycket bättre humör idag tack och lov!
Började 20 över 10 idag och hade en lektion sen fick vi sluta! Wihoo! Gick til a3 och tränade med sofie och sen gick vi ner och solade :) gick till coop och då kom niklas och hämtade mig :)
När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på one tree hill och de gör jag fortfarande! Smsar med sofie och det kommer att bli en gryyyym fredag!:D
Nu ska jag ut och lämna en sak till anna sen vet jag inte vad jag ska göra :)


Lördag-söndag

I lördags åkte jag som sagt till min moster, vi åt våfflor, va på promenad med hundarna och så åkte vi till plantagen och kollade på blommor.. Inte de jag trodde vi skulle göra precis menmen trevligt att träffa henne iaf!:)
Kom hem vid typ 7 tror jag och då åt vi tacos och sen blev jag på jätte dåligt humör så låg i min säng resten av kvällen och somnade klockan tio.
Vaknade vid 9 med samma humör jag somnade med.. Så har legat i min säng och lyssnat på musik nästan hela dagen. Hatar såna här dagar!
Ska åka och hämta Ella i bålsta lite senare sen ska jag duscha och sen ska jag sooova!
För att få bort mitt jävla humör måste jag tänka på annat så i morgon ska jag träna efter skolan med bästa sofie!
Hoppas ni har haft en bra helg iaf!


Helg!

Torsdag- efter praktiken gick jag hem, duschade, satt och pratade med mamma, pratade i telefon och så kom Anna hem till mig och vi pratade lite och så gjorde hon inbakad flätta i mitt hår:D
Fredag- vaknade och va jätte pigg för en gångs skull! Gick upp och fixade mig osv. Tog bussen till skolan och direkt på morgonen hade vi engelska prov, hehe bra att man hade pluggat (a) sen hade vi idrott, spelade basket! Sen efter lunch hade vi karaktär och då pratade vi mest :) när vi slutade så tog jag och sofie bussen hem till henne vi fixade oss och hon sprang som en tok fram och tillbaka och letade kläder ;)
Vi tog bussen tillbaka in till stan vid typ 6, åt på torino och sen gick vi hem till Johan. Sen gick vi ner till Ica och då hämtade mamma mig.
Oh nu ligger jag i min säng och kollar på tv och skriver med folk :)
I morgon ska jag och mamma åka till min moster så får se vad vi hittar på för roligt :))
Godnatt!


Romberga förskola!

Sista dagen på praktiken idag då :( jag har lärt mig så mycket och kommer sakna dom så mycket! Har jobbat med världens snällaste människor och jag kunde inte haft en bättre handledare! Man får så mycket kärlek av barnen så de är helt sjukt! Fick mina omdömen idag ååh de värmde i hela kroppen av att läsa alla fina ord! När jag slutade idag fick jag ett påskägg av dom och de blev många kramar! Min handledare började till och med gråta och då kunde inte jag heller hålla mig :(
Tycker de är så jobbigt att praktiken är slut men får gå och hälsa på någon dag!:)


Mat

Kom hem vid typ 4 tror jag och sen dess har jag legat i min säng och lyssnat på musik och har precis ätit :)
Nu ligger jag i min säng igen :L ja jag har ett väldigt väldigt tråkigt liv! Menmen ska försöka plugga till engelska provet jag har på fredag så de är nog de enda jag tänker göra resten av kvällen :)


Onsdag

Somnade typ klockan nio igår, jag var arg hela kvällen igår och jag blev helt slut av de! Tänk dom som går och är arga hela tiden fatta vad trötta dom måste vara då :o haha
Vaknade halv 6 gick upp och åt frukost och nu ska jag gå mot praktiken börjar halv 7 idag :((
Ha en bra dag!
Dagens


Kallt

Slutade fyra idag, kom hem och då kom min moster oh åt middag här :)
Pratade i telefon med sofie om lite saker och sen följde jag med anna till affären och nu har jag precis kommit hem och vet faktist inte vad jag ska göra..
Ska nog duscha :)


Tisdag

Godmorgon!
Vaknade halv 7 men låg kvar i sängen ett tag och lyssnade på musik! Gick upp vid sju och klädde på mig och sen gjorde jag i ordning frukost och nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag gå till praktiken :)
Ha en bra dag!


Måndag

•vaknade klockan åtta
•åt frukost med mina systrar
•gick till praktiken slutade halv 4 idag
•packade träningaväskan och åkte ner och tränade med sofie
•åt mat och drygade mig med ella och niklas
• försökte plugga men de sluta med att jag kolla på tv ist
Oh nu ligger jag i min säng och ska strax försöka sova :)
I morgon börjar jag klockan 8 och slutar 4 och då ska jag träffa en kompis om de nu blir så men de får vi se :)
Godnatt alla fina!
Bjuder på denna smexiga bild från i morse!


Godnatt

Har inte gjort så mycket idag, legat i min säng och lyssnat på musik, duschat och hjälpt mamma lite i tvättstugan, städat och möblerat om mitt rum och så har jag precis beställt hem två skal till min iphone!
Mitt humör har varit bläää hela dagen irriterar mig på allt och vill bara lägga mig ner och skrika! Menmen nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och försöka sova hade jag tänkt, godnatt!


Söndag

Hade filmkväll med systrarna och niklas igår kväll eller ella och niklas gick och la sig halv 10 så jag och nathalie kollade på film själva tills typ kvart 11 då gick jag och la mig i min säng och lyssnade på musik till typ klockan ett sen somnade jag.
Vaknade nio idag låg kvar i sängen och lyssnade på musik till typ klockan tio sen gick jag upp och åt frukost med mamma :)
Oh nu ligger jag i min säng och kollar på tv :)


Kär!<3

Jag är helt käär i Robin! Helt sjukt så bra han sjunger!

Mamma fyllde ju år igår så ulrica och svenne va här och åt smörgåstårta men jag låg i min säng hela kvällen, somnade 10 med kläderna på och vaknade klockan 6 och höll på att svettas ihjäl! Somnade om klockan åtta och vaknade igen halv 12 och sen dess har jag gjort absolut ingenting!
Orkade precis flytta mig från sängen till soffan så nu ligger jag här och kollar på rena rama rolf och väntar på att mamma och dom andra ska komma hem :)


Robin kör You #melfest


Vart är världen på väg?

Jag tycker de här är helt sjukt, ska en trettonårig flicka behöva ställa sig framför ett tåg för att den kommunen hon bodde i ska vakna upp? Hon har anmällt flera gånger att hon har blivit mobbad på nätet men skolan har inte gjort ett skit åt de, tycker de är riktigt sorgligt! Och den här mannen i mora som har utnytjat 13-17 åriga tjejer, seriöst man måste ju verkligen ha något stort fel i huvudet om man kan göra en sån sak, hur kan du leva med dig själv? Jävla äckel! Köp en uppblåstbar docka och pedofila mot den ist! Usch fyfan!
13 år, livet hade precis börjat för den tjejen de är hemskt att de ska behöva gå så långt! Vila i frid!


Stay strong

Gick till praktiken imorse fast jag inte mådde så bra(hur dum får man bli-.-) men slutade tolv så gick hem och då.. Aa då mådde jag ännu sämre helt enkelt! Ovanligt att jag är sjuk va? Nej inte precis! Menmen bara att dränka mig i isglass och ligga i min säng! Wiho vilken rolig helg jag kommer få :D


42 år!

Idag fyller världens bästa Mamma år! Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig! Utan dig skulle de inte finnas någon mening kvar att leva! Hoppas du får en jätte bra dag för de är du verkligen värd!:*


Back on track

Tänkte försöka börja blogga igen! :D
De har inte hänt så mycket sen sist jag skrev faktist, har fortfarande praktik och jag trivs som bara den! Slutade halv 4 ungefär så har precis kommit hem och känner att jag börjar bli sjuk, mår jätte illa och huvudet snurrar, ni vet så man känner precis innan man blir magsjuk, usch fyfan hatar de! Menmen ska inte klaga de kunde ha varit värre :L
Lite ovärt inlägg menmen ;)
Dagens klädsel!


RSS 2.0