hehe

Har inte orkat blogga på ett tag och kommer nog inte hinna blogga nånting den här helgen heller för i morgon ska jag till parken zoo så skriver igen sen kanske på söndag om jag har lust :)
pusshej

Rubrik..

Igår : började 20 över 10 och slutade klockan 4 -.- när jag slutade följde frida med mig till stan och vänta på Hero, mötte Emelie ett tag också :)
Sen när hero kom så gick vi ner på åhlens och kollade :) kom hem, åt och sen la jag mig i min säng och somnade typ på en gång :) när jag vaknade i morse hade jag sjukt ont i magen så jag stanna hemma idag, skulle egentligen till stan efter skolan och fixa en sak men får göra det i morgon ist :)
Nu ligger jag i soffan och kollar på idol från 2005 :)
Hejdå


Grattis!

Idag fyller min underbara ängel år! Hoppas du får en riktigt bra dag och allt du önskar dig! Du är värd det allra bästa! Jag älskar dig min vackra vän!<3


Söndag

Igår kom mormor,morfar och thomas hit, åkte och plockade svamp, fikade och prata :) sen när dom åkt hem åkte jag och mamma och handlade mat på chopchop. Mamma och uffe åkte sen ut på landet så jag va själv hemma. Skulle egentligen sovit kom Linda och räddade mig (a) vi träffade hero ett tag och prata med henne :) sen gick vi och mötte Emelie, vi kollade på film och sen fick emelie nåt ryck att kolla på roliga katter på youtube hahahaha! Hon åkte hem vid typ halv 1 och då la jag och linda oss i sängen och pratade och sen somnade vi. Vaknade 12 idag och sen dess har vi ätit frukost och legat i sängen och sjungit och nu går linda runt och räknar hur många prydnad grisar vi har hemma oh än så länge är hon uppe i 163 stycken ;) nu ska jag bara vänta på att mamma ska komma hem så vi kan åka och köpa grejer till skolan :)
Hejdå :D


Fredag

Började kvart i nio idag, hade först typ nån lektion där vi skulle interjuva varandra och berätta om oss själv osv. Sen hade vi sammarbetsövningar :p
Sen skulle vi jobba i grupper och ta reda på fakta om enköping och de gick ju bra min grupp va nog bäst! ;)
Jag och Elin gick till torget när vi slutade i ösregn, har nog aldrig varit med om att de regnat så mycket någonsin :o man fick liksom gå i värsta strömen av vatten :o men iaf tog bussen hem, tog ett varmt bad och sen åkte jag ner och kollade på bio, cokpit hette den och den va väl ganska bra..
Kom hem åt donken mat och nu vet jag inte vad jag ska göra..
Hejdå.


Torsdag

Första dan i skolan idag då.. Kändes väl helt okej.. Fick massor av papper och grejs. Slutade kvart i ett, tog bussen hem och nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Funderar på att gå ut och gå men vi får se :)
Hejdå
dagens klädsel och bild på mig och elin:)


Onsdag

Hehe behövde få ut lite argistion som
Ni kanske märkte :L
Men iaf.. Vaknade vid 11 idag, gick upp och kollade på film och nu ligger jag i min säng och skriver en sak och lyssnar på musik :) klockan fyra ska jag träna med sofie och sen vet jag inte vad jag ska göra, Emelie ville träffa mig men får se om jag orkar (a)
Pusshej

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3024284/images/2012/pic_502b9474e087c310260004a7.jpg" class="image">


I swear it hurts.

Ni behöver inte läsa men jag behöver skriva av mig.

Vet ni hur trött jag är på att saker aldrig blir som man tänkt sig? Hur folk ljuger för mig för att få mig att må bättre och framför allt när folk inte kan hålla vad man lovar?!
Första veckan på de här sommarlovet hade jag förlorat 6 vänner, fattar ni SEXvänner?! Det va dom sex som alltid sa: va inte orolig vi kommer alltid vara vänner, de spelar ingenroll att du byter skola! Skit snack! Redan efter en vecka va ni alla borta, fattar ni hur det kändes? de kanske är mitt fel att folk alltid lämnar mig, de kanske är så, jag är nog en vän man bara har ett tag och sen går man vidare.
Visst jag är vän med 3 utav dom igen och de är jag glad för! Men det kommer aldrig AlDRIG bli som förut, de har bevisats ganska tydligt, hur mycket jag än försöker att skriva snälla saker osv så får jag alltid ett litet kort svar tillbaka. Fattar inte hur jag så snabbt kunna bli ersatt av en annan person..
Det kanske är lika bra att jag börjar westerlundska, ny miljö, nya killar och nya vänner.
Jag vill ha tillbaka mina vänner, men så länge jag är nummer 2 för er så är de ingen mening längre, förlåt men de klarar jag inte av. Jag vill bara att nån kan visa mig motsatsen, visa att jag har fel.
I act like i don't care but deep in side i swear it hurts.


I'm back

Tänkte börja blogga igen :)
Det här sommarlovet är snart slut och det har gått så sjukt fort :o men har iaf hunnit med att göra lite saker, varit hos min pappa,hos min mormor,mina kusiner, min farmor och så har jag varit med vänner osv :) typ de tråkigaste någonsin.. Men så blir det när folk förändras.
Idag har jag inte gjort så mycket, träffade Emelie vid typ ett och satt och prata om en hel del. Kom hem vid halv 3 och sen dess har jag legat i soffan och kollat på tv och lyssnat på musik :)
Halv sju ska jag ner till a3 och träna med sofie, typ första gången på hela sommarlovet så får se om jag överlever ;)
Hej då så länge :)


RSS 2.0