Fredag!

Skola idag, hade först samhällskunskap, sen pedagogik, naturkunskap och special pedagogik! Till och med naturkunskapen kan bli rolig med mina charmtroll i klassen!:* 
Efter skolan körde sofies morfar oss till Max, vi satt där ett tag och sen gick vi till chopchop haha! Då kom Ida dit och vi åt och pratade och skrattade hur mycket som helst!
När jag kom hem så laddade jag mobilen lite och sen gick jag ut och träffade en person! :) 
Oh nu har jag precis bäddat ner mig i min säng i min otroligt sköna pyjamas och ska kolla på hannah montana the movie!:)





Mina coola konstverk!:D

Sommarjobb fixat




Bra dag idag!

Skolan idag gick hur fort som helst, hade först samhällskunskap oh då satt jag, sofie, ida och viktor i grupprummet och pratade och skrattade åt allt! Sen hade vi idrott och då körde vi olika lekar! Faktiskt rätt så kul! Oh efter lunch hade vi naturkunskap och då skrattade vi ännu mera! Efter skolan gick jag och sofie och köpte sallad på coop och sen till musikskolan!:) tog bussen hem och då åt jag mat och sen gick jag till rusta med mamma, ella, nathalie och alexander. Jag hittade lite saker tills nästa fredag!!:D
Oh nu ligger jag i min säng och läser bellman historier :L
Hur skulle jag klarat skolan utan er?!
Gud vad jag älskar er!♥️


Tisdag

Vaknade klockan 7 som vanligt, klädde på mig och fixade mig och sen åkte jag till skolan. Hade först teckenspråk, pedagogik, naturkunskap och sist svenska!:) efter skolan gick jag och ida och kollade i lite affärer och nu vet jag precis vad jag ska köpa till Sofies 18årsdag!:D tog bussen hem och sen dess har jag ätit och duschat! Oh nu ligger jag i min säng och kollar på Hannah Montanna :))



Måndag

I fredags efter skolan gick jag och sofie till hennes mammas jobb och sen åkte vi till godisgallerian, min räddning! Sen åkte vi till öb och då gick jag hem!:)
Har inte gjort något speciellt den här helgen, har bara varit hemma typ! I söndags åkte jag ner till torget och solade med Sofie :)
Vaknade klockan 7 idag, fixade mig och åt frukost och nu sitter jag i skolan och väntar på att min lärare ska komma, oh nu kom hon!:)
Ha en bra dag!


Mysfredag med mig själv!




~

Tankarna går i 180 och jag kan verkligen inte sova.. Mina tankar tar död på mig och jag vet precis vad de är jag måste göra men de är någonting som säger "stop! Du vet precis vad som kommer hända om du kommer han för nära" "varför skulle han välja just mig?"

 Jag vill bara ta ur min hjärna och dra ur alla dom där tankarna eller så är det kanske mitt hjärta som min hjärna lyssnar på? Eller så år det tvärtom? Så värdelöst att ligga hela nätterna att tänka så här för jag blir bara mer och mer förrvirad.






Tisdag

Igår efter skolan hämtade sofies mamma mig och sofie och körde ner oss till chopchop! Åt där och pratade massor om massa saker! Sen kom rasmus och hämtade oss och körde ner oss till joar! Vi kollade på street feet showen och gud va alla är duktiga!! 
Mamma och uffe hämtade mig när showen var slut och gick och la mig typ på en gång för kände att mitt humör inte var det bästa!
Vaknade kvart i 7 idag, gick upp och letade kläder, sminkade mig och nu sitter jag vid köksbordet och äter frukost. Jag är sjuuukt trött idag det verkligen svider i mina ögon och att vi slutar klockan 4 idag gör ju inte saken bättre..
Aja hoppas ni får en bra dag!



Chopchop med min bästa




Måndag

Sitter just nu och äter frukost, elller aa jag är inte hungrig så sitter försöker tvinga i mig mackan! Ska snart gå och borsta tänderna och sen åka till skolan! Hoppas det händer något kul i skolan idag annars kommer jag nog somna :L
Ha en bra dag! 



Så ska det låta





Sann romans

Alla har väl fallit nångång i trans
Fått känna den där viben av sann romans.
De va nånting där som drog i mig
Ett smile några ord och jag dog för dig
Vi prata i timmar om allt O våra hjärtslag hamna i trans Innan vi landa så tog han min hand Gav mig en kyss o ba log och försvann!




Hej Hotstuff gift dig med mig!!




Söndag

Gick ut igår klockan nio och träffade en person, kom hem kvart i 11 och då kollade jag på tv ett tag och sen gick jag och la mig :)
Vaknade idag typ halv 10, gick upp och åt frukost med mamma och ella! Sen ringde Sofie mig så pratade med henne ett tag oh sen duschade jag! Oh nu ligger jag i min säng och kollar på livet delux!:)



Lördag

Idag väckte ella mig kvart i nio, gick upp som ett spöke och klädde på mig! Sen halv 10 gick jag, ella och nathalie till stationen och tog tåget till västerås! Gick runt i massor med affärer men det är sjuuuukt vad lite kläder i min smak det finns! Det enda jag hitta var en tröja och 3 par trosor! Men Hade en jätte bra förmiddag men mina bästa systrar!
När jag kom hem så gjorde jag typ ingenting, sen fick jag skjus ner till torget där jag mötte sofie och vi var kvar på torget och pratade ett tag och sen gick vi till bergvreten och kollade på Alms handbollsmatch me Viktor och Erik!:)
Uffe kom och hämtade mig när matcen var slut och när jag kom hem åt jag och nu sitter jag vid köksbordet och snapchattar och väntar på att min mobil ska ladda klart :)



söndag

Har inte haft någon ork till att skriva på ett tag, eller har typ glömt bort bloggen :L
den här veckan har jag inte gjort så mycket, i måndags kom anna hem till mig och vi pratade massor och övade raggningsrepliker ;) i tisdags så kollade jag och Sofie på Alms träning och shit vad en liten sak kan bli så otroligt roligt när man är med Sofie haha! i onsdags började skolan och efter skolan gjorde jag inget speciellt tror jag! i torsdags efter skolan så träffade jag,sofie, alm och linda kevin ett tag. stod på torget och typ glodde på varandra för de mesta! sen gick jag och sofie hem till hennes mormor och morfar och åt och satt och pratade med dem ett tag! sen vid 7 så åkte vi ner till idrottshuset med sofies morfar och kollade på boysens handbolls match! :) I fredags körde sofie och sofies mamma hemma mig efter skolan! my Life saver! hehe
oh igår gjorde jag absolut ingenting! låg mest i min säng och lyssnade på musik! idag vaknade jag halv 11, gick upp och klädde på mig och åt frukost och sen tog jag bussen ner till torget och tränade med Sofie! När jag kom hem så sorterade jag tvätt och just nu springer jag fram och tillbaka till tvättstugan! klockan 8 ska jag kolla på så ska det låta med mammi  typ veckans höjd punkt ;)

 

Föralltid med mig!


Du är alltid med mig älskade gammel farmor! Gud vad jag saknar dig❤️

Älskart!




Glee

I fredags mötte jag sofie på torget vid 2 vi solade, kolla lite i affärer, fikade och sen gick vi på bio! 100 åringen som klättra ut genom fönstret och försvann, den var faktiskt riktigt bra! Sofies snälla mamma körde hem mig och sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde resten av kvällen!
I lördags så gjorde jag absolut ingenting, låg i soffan och kollade på film med nathalie och låg i min säng och kolla glee typ hela dagen :)
Idag vaknade jag typ 10, klädde på mig och sminkade mig. Vid 11 tog jag och mamma bussen ner till torget där vi gjorde en sak! Mitt livs största misstag typ! Haha nejmen aa! Kom hem för ett tag sen och nu ligger jag i sängen och kollar på Glee! :)



Bio time med bästa





How will save me now?

Just ikväll är de lite extra jobbigt att somna utan ett godnatt sms och veta att jag kommer vakna i morgon utan ett godmorgon sms. jag vill känna det där lilla extra för någon person, den där känslan i magen som får en att flyga på moln! Just nu känner jag ingenting, det är tomt. Jag är inte ledsen eller olycklig men det är något som saknas.



2014

Sofie kom till mig vid 2-3 då fixade hon mina naglar och sen fixade vi lite inför middagen! Vid 5 kom Jenny hit då sminkade vi oss och bytte om! Sen vid 6 så kom Erik, Viktor, Anna, Marcus, Linda och Jasse hit :) vi åt och pratade massor i köket och sen gick vi in i vardagsrummet och körde "lekar" typ! Vid 11 så gick vi ner till torget och kollade på alla fulla människor och raketer haha! Vi kom hem till mig igen vid 2 tror jag och då följde även Erik och Jocke me :) vi satt i vardagrummet och pratade och ringde massa folk!:) 
Alla gick hem ... Kommer inte ihåg vad klockan va haha! Men sofie hjälpte mig att plocka undan de mesta innan hon åkte hem! 
Jag och Linda la oss i min säng och kollade bilddagboken haha!;) vi somnade typ halv 5! 
Vaknade 12 idag av att jag fick sms så gick upp och gick på toa och sen gick jag ner och lämnade en sak till sofie :)
När linda vaknade så städade vi lite och jag diskade och linda torkade! Teamwork! Sen när vi var klara så kollade vi på a cinderella story och sen åkte linda hem! 
Oh nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och de är det enda jag hade tänkt göra idag!

Tack alla som var inblandade igår ni gjorde kvällen/natten till den absolut bästa!❤️ Oh gott nytt år alla läsare hoppas det här året blir erat bästa! 




RSS 2.0