Lalalal

Ganska coolt hur bra visa bilder passar in i vissa sammanhang!
 

fredag

Skola idag, hade först hälsopedagogik sen hade vi idrott och efter lunch ahde vi karakär. Haha vi körde brobro breja (eller hur de nu stavas) på karaktären haha ;) tog bussen hem klockan 2 och sen dess har jag typ inte gjort någonting. Börjar bli förkyld igen -.-
just nu ligger jag i min säng och smsar med emilio och petra. Nu ska jag lägga min i soffan och försöka vara lite social med min mamma :)
ha en bra kväll
 
Du var min så kallade bästavän men du sumpade de jävligt hårt, du kommer inte kunna trycka ner mig den här gången.
 

I knew you were trouble when you walked in


torsdag

Vaknade vid klockan sju, fixade mig, tog bussen till skolan och då var de fullt med 97or över hela skolan. Hade matte och sen gick jag och träffade linda och anna. Sen hände de inte så mycket mer. Efter lunch rasten hade vi engelska, jag och josefin ägde lätt på de vi gjjorde ;) haha
sen efter de skule vi träffa våra handledare men barbro skulle prata med dom först så vi fick vänta tills 20 över 3 och då fick jag reda på att min handledare inte ens var där -.- Tog bussen hem kvart i 4 och nu sitter jag i köket och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska göra för att kontroller tankarna :)
Egentligen är min blogg jävligt ointressant om jag ska vara ärlig :o Har ni några förslag på vad jag kan skriva om? inte kanske alltid så kul att läsa vad jag gör på dagarna eller? kom gärna med förslag :)
pusshej
 
så här kul hade vi!

........


www.petrape.blogg.se

besök min kära väns intressanta blogg :D www.petrape.blogg.se

söndag

Heej. vaknade 11 idag, gick upp och åt frukost sen klockan 12 följde jag med mamma ner i tvättstugan så har sprungit fram och tillbaka dit hela dagen :) oh nu sitter jag i köket och lyssnar på musik med hårfärg i håret :)
fyfan skola i morgon igen :(( jag vill sooova! vet inte vad de är med mig är sjukt trött hela tiden!
menmen ska snart skölja ur färgen sen vet jag faktist inte vad jag ska göra, blir nog bara att kolla på tv eller något :)
vad tror ni jag har färgat?:D
 
 

Eva och Adam

hejhopp!
jag gav upp pluggandet vid klockan fyra och då la jag mig i soffan och kollade på tv. Mamma och dom kom hem typ vid åtta och då kollade jag på pretty little liars med ella och nathalie men jag fattade inte nånting så jag gick in till niklas och pratade med honom ist :) Oh nu sitter jag i min säng och kollar på eva och adam, älskar att kolla på gamla serier från när man va liten man får upp så många gamla minnen! :)
Kommer nog somnaa tidigt ikväll är apa trött!
Godnatt!

Fredag-Lördag

I går var de skola som vanligt hade prov, gick bra tror jag iaf :) hände faktist inge mer tror jag :o haha
Kom hem vid typ 3 och då följde jag me Ella och Niklas till affären och handlade godis sen när jag kom hem pluggade jag Matte -.- är de något jag verkligen suger på så är det matte! sen åt vi tacos och efter de satt jag hela kvällen och pluggade karaktär :) *Stolt* vid typ elva la jag mig i min säng och kollade på livet enligt rosa, somnade vid typ 12.
Vaknade halv 10 idag, gick upp och började göra svenska uppgifter, dom andra är hos min morbror så jag är ensam hemma :D när dom andra kommer hem ska vi tjocka oss och kolla på film tills dess ska jag nog fortsätta att plugga eller så ska jag lägga mig i soffan och kolla på film hehe :)
ha en bra kväll
 

Torsdag

Angelica och Eleonora kom hem till oss igår kväll så satt och lekte med eleonora och lyssnade på när dom andra pratade :) Dom gick hem vid halv nio och då kom la jag mig i min säng och kollade på tv, somnade typ 11 :)
Vaknade typ 8 idag, fixade mig, åt frukost och sen tog jag bussen till skolan, har precis haft matte och nu har jag rast så sitter i grupp rummet med petra,josefin och julia och kollar på roliga klipp på facebook och  typ dööör av trötthet :( JAG VILL HA HELG!
 

grrrr

ååh vad jag irriterar min på visa varelser så kallade människor på den här jorden! Så fort jag skriver om nånting som tex texten igår, då blir ni så oroliga att de är er jag menar och då kan ni höra av er till mig och fråga och blabla men såå fort jag skriver något om mig själv om att jag tex är deppig eller nåt sånt, vart tar ni vägen då? Då tar ni inte ens er tid att fråga vad de är som har hänt, låter de en mänskligt tycker ni? Ni frågar bara av ren jävla nyfikenhet ni bryr er inte ett skit om hur jag egentligen mår. Tror ni jag är helt dum ihuvudet eller? jag märker på en gång vilka som verkligen bryr sig och dom som bara frågar bara för att dom är nyfikna. I början är då så gulligt att folk frågar vad som har hänt men sen när man väl behöver någon att prata med vem fan finns där då? INGEN nej precis ingen. okej ingen är väl en överdrift jag har några vänner som jag vet finns där för mig när jag behöver dom, men folk förändras och vänner blir till någon man bara säger hej till när man möter dom på stan.
Ojojoj vad jag gnäller men de skiter jag faktist i just nu! :D
 

onsdag

 
Har knappt sovit nånting i natt har vridit och vänt på mig hela natten och dom få timmar jag sov så drömde jag massa marddrömmar.. gick upp och drack klockan fyra och sen kunde jag inte somna om, fick ont i magen och började må illa somnade klockan 6 igen och vaknade klockan 7 men kände att min kropp inte orkade gå till skolan så jag stannade hemma. så idag har jag verkligen inte gjort ett skit, legat i min säng och lyssnat på musik.
Två dagar kvar sen är de HELG ååh är så skoltrött -.- i helgen ska jag bara vara hemma och  spendera min tid med min mamma och mina syskon! på lördag kanske min moster kommer på middag annars ska jag bara vara hemma för en gångs skull, har inte lust att göra annat faktist :) vad ska ni själva gör då? inte för att ni kommer att svara men nu var jag iaf gullig och frågade hehe :D
just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och funderar på nånting att syselsätta mig med men kommer inte på nånting :o blir väl att sitta och vänta på att någon rolig ska smsa som vanligt :L
byebye
 

Till alla er

Har inte orkat ta upp de här innan så gör de nu ist. Förut skrev jag mycket om att jag saknar att ha pojkvän och att de sög att vara singel osv och då fick jag komentarer som "du borde va glad att du har din familj" "duger inte dina vänner eller". Ursäkta mig men du/ni som komentera vet nog inte hur de känns att ha varit i singel i 4 år.vad har min familj och vänner med mitt "kärleksliv" och göra? Visst jag förstår hur du/ni som komentera tänker, man ska vara tacksam över det man har och de är jag, jag har världens bästa familj och jordens underbaraste vänner. MEN saknaden efter någon som är mer än en vän blir bara större för varje dag som går, ni vet dom där gulliga smsen man får när man vaknar? den känslan man kände efter fått krama den man gillar? Eller bara veta att de finns en kille där ute som älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Jag har inte känt den känslan på hur länge som helst och de känns som att jag som tjej behöver den bekreftelsen man får av sin pojkvän varje dag. Visa dagar kan jag känna att killar bara är som en böld i röven ungefär men de är endå någonting inom mig som säger att jag behöver en pojkvän för att orka fortsätta. Jag kommer ihåg när jag satt och prata med min förra "bästavän" om hur jobbigt de är att vara singel och blablabla och sen när vi bytte samtalsämne så började hon prata om hur bra hon hade de med sin pojkvän och att han var så underbar osv. då börjar man ju undra om hon ens hade lyssnat på ett ord av de jag sa?  blir så iriterad på folk  som sitter och kastar sin lycka i andras ansikten även fast dom vet att man själv inte mår bra utav att höra de. Jaja vet ärligt talat inte vad jag ville komma fram till i den här texten men ni människor där ute borde tänka på vad ni säger, alla har inte tur i kärlek som alla andra.

over and out!


sanna <3 petra <3 wickmans

Skoldagen idag va helt ovärd! hade först hälsopedagogik, sen skulle vi gå runt och kolla på olika induviduellaval som man ska välja till tvåan, skulle gått på 6 olika men vi gick bara på 2 så hade lunch typ 10 över 11 och började igen 20 i 3 hehe, sofie och elin åkte hem på rasten så jaag och petra gick runt, låg i soffan och garvade åt allt som rörde på sig :p Hahah  sista lektionen hade vi svenska satt typ bara och pratade hela den lektionen sen slutade vi halv 4 och då gick jag och Petra till wickmans och åt! Haha allt blir så otroligt roligt så fort jag är med dig petra! sen skulle vi egentligen ha gått på våran första körlektion men av olika anldeningar så struntade vi i de(a) petra följde med mig till bussen där vi stog och skrattade ännu mera, haha har fortfarande ont i magen ;) tog bussen hem med ella och sen dess har jag kollat på tv, drygat mig med niklas och nu väntar jag på att duschen ska bli ledig sen resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt :)
ha en bra kväll alla söta och mindre söta :)

värt inlägg

Blääää så trött man kan vara :o sitter typ och garvar åt mig själv.. ska snart gå ner till tåget och åka hem. ska åka själv utan musik :(( så får väl smsa någon social så att jag inte dör av uttråkhet :D
hejsvejs

musik

Är fortfarande inte på humör för att blogga men slänger in några låtar så länge,
 

I'll be your soldier

Förlåt men bogglusten är på noll just nu. Finns inte så mycket att blogga om förtillfället menmen bjuder på låt som sitter fast i mitt huvud just nu :)
 

rubriiiik

Har verkligen inte gjort ett skit idag, pratade i telefon med sofie ett tag och sen ringde xx så pratade med hen i två och en halv timme och nu ligger jag i soffan och skriver med anna på facebook och kollar på jersey shore :) jag är ensam hemma och kan göra vad jag vill och bjuda hem vem jag vill men endå sitter jag här helt forever alone och typ dör av tråkhet :L nej men jag känner inte för att träffa någon idag faktist!
Hahah värt inlägg va? ;) hehe

ddö trötthet döö

Jag är sjukt trött, jag pratade i teleon till klockan fyra så somnade typ kvart över! och i morse fem över elva så bankar mamma på min dörr och skriker att hon har bakat bröd och semlor -.- Så de va ju bara för mig och gå upp och äta mammas ny bakade bröd som hon hade varit ner på ica och köpt hahah ;)
oh nu ligger jag i min säng igen och har sjuukt ont magen :( får se vad jag orkar hitta på idag :)
hejdåå

fredag

 
Vaknade 11 idag, gick ut med inez som vanligt och sen la jag mig i soffan och kollade på tv och de gjorde jag tills mamma kom hem vid typ 5 :) då gick jag in och la mig i min säng istället hahah ;) pratade i telefon med xx i typ två timmar hehe! Oh just nu sitter jag i soffan och kollar på film :)
Skulle ju vart ensam hemma idag men de blev inte så men får vara de i morgon ist :)
 
 

just idag

Just idag är saknaden som störst..
 

torsdag

Glömde helt bort att jag hade blogg idag (a) tur att jag har min kära lilla tönt som påminer mig!
Vaknade 11 idag, gick ut med inez ”fixade” mig sen tog jag bussen ner till a3 oh tränade med sofie och Johan helt sjukt hur lat man kan vara :o kom hem vid typ halv 3 då hoppade jag in i duschen och sen kom Anna panna hem till mig vi satt och pratade om typ allt mellan himmel och jord! Underbar tjej de där! Hon gick hem vid.. hehe kommer inte ihåg va klockan va men nångång i alla fall och då åt jag och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Ligger just nu i min säng och funderar på vad jag ska göra, är inte ett dugg trött men endå jätte trött men jag vill inte sova :o Menmen nu ska jag bländra runt bland kanalerna på tvn och se om de finns något roligt att kolla på och kanske sms någon som är social :) är ensam hela dagen i morgon så vet faktist inte vad jag ska göra, ska nog be någon kompis komma hit och kolla på film med mig :D nej men gud vad jag bablar.. Haha herregud.. God natt alla söta och alla lite mindre söta :*


Onsdag

Hejhopp! igår gjorde jag som sagt ingenting låg och kollade på reprisen av alla x-factor avsnitt på tv till klockan 3 sen somnade jag :) mamma ringde och väckte mig klockan elva och då gick jag ut med inez och sen gick jag ner i tvättstugan :) är precis klar där så nu sitt/ligger jag i soffan och lyssnar på musik och smsar med Xx som vanligt :D
Tror att de va bra för mig att jag kaffade den låsta bloggen för nu är den här bloggen den glada och den andra inte lika glad :p det är kul att ni fortsätter att läsa min blogg även fas den inte är den intressantaste att läsa :*
 

trööööttttt

 

Nyårsafton igår kunde inte ha blivit bättre! Va med sofie,johan,linne,rasmus,jonas,anton och rasmus. Vi lagade mat, pratade och ”lekte” olika lekar. Vid fem i tolv gick till torget och kollade på fyrverkerierna. Åkte hem med mamma  och kollade på tv och sen gick jag och la mig. Idag har jag gjort absolut ingenting :L är så sjukt trött och lat så har inte känt för att göra något annat (a) just nu sitter jag i min säng och kollar på x-factor och smsar med XX och det är det enda jag tänker göra resten av dagen/kvällen :D

 


RSS 2.0