lördag

Fredag: har jag redan berättat vad som hände i skolan osv, men vid typ 7 åkte jag,anna,hero och lilla linda till villberga :) Satt mest i soffan och kollade på tv och garvade åt marcus :p Kom hem vid typ halv 11 och då kollade jag på bb och sen somnade jag så fort jag såg min säng typ..
Lördag: skulle först gjort en sak men de blev inte av och sen skulle jag gjort en annan sak men de blev inte heller av.. Lyckad Lördag..nej men den blev faktist lyckad endå! fick umgås med mina syskon och Niklas ist :)
Tvingade dom att följa med till ica vid typ 1 och köpte hårfärg och massa godsaker, ella klippte och slingade mitt hår när vi kom hem så nu är de jätte kort :( fast de växer nog ut snabbt :)
Känner verkligen inte för att göra ett skit de här lovet.. Ska åka till pappa på onsdag och bara umgås med han!<3 Nu ska jag gå till ella och niklas och se om dom vill kolla på film med mig.
hejdå


skype med lindis

Heej skola idag fett chill! först skulle vi göra massa olika uppgifter i klassen, jag hampus och karina var i samma grupp! vi ägde ju :D Haha sen var det talangjakt riktigt duktiga ;) Grattis John som vann! :D
sen gick hela skolan ner till idrotthallen och gjorde nånting hahah :p
Iaff nu ligger jag i min säng och skypar med linda :) blir att åka till villberga i kväll :D
pusshej

haha

Hahah fick helt plötsligt lust att skratta :o fråga mig inte varför..
Men iaf har precis duschat och nu sitter jag och kollar på biggest loser och skriver med Anna,Linda,Tobbe och lilla Albin på facebook :D
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på skilda världar :)
godnatt<3

ung utan pung

Hej skola idag, hela skolan förutom 8b (HAHA) gick runt i centralkaprummet och svarade på massa frågor :p sen fick vi träffa en jude,en ziegenare och en finne vi skulle typ ställa frågor till dem och dem berättade om hur det är att bo i svergie osv. Efter lunch gick hela skolan ner till joar och kollade på en teater med ung utan pung! sjukt bra dem är! jag satt berdvid linda och vi båda skulle precis viska till varandra så båda slår våra huvud i hop! HAHAHAH som man säger allt går bättre om man slår sina kloka huvuden i hop :D
Kom tillbaka till skolan vid typ halv 3 och då sattes sig klassen i en ring i klassrummet och körde heta stolen :)
Riktigt skön dag idag! I morgon kommer nog den bli ännu bättre! Det är godisjakten och talangjakt! sjukt kul att kolla på :)
Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag i min säng och kollar på skilda världar (a)
Har ingen lust att göra ett skit idag känner jag så ska nog bara kolla på film och sen dejta duschen och sen sova (y)
pusshej

Joar blå

Heej <333333333333333333333333 HAHAH kommer ni ihåg när man skrev så? :L Hahaha!
Skola idag hade vanliga lektioner tills lunch och sen började kulturdagarna, kören sjöng i matsalen och sen gick hela skolan ner till joar blå och kollade på bio, kommer inte ihåg vad filmen hette men aa den var väl bra.. nej den va faktist ganska lång tråkig :L gick hem med linda och anna :)
Nu har jag precis ätit och nu ligger jag i min säng med ella och kollar på skilda världar!
I morgon fortsätter kulturdagarna och det är fett skönt! inga vanliga lektioner alls :L hela skolan ska ner till joar i morgon också vi ska kolla på teater med ung utan pung! :)
pusshej :D


2009 :D

toppen dag

som ni läste igår så orkade jag inte blogga igår men söta Anna gjorde det åt mig, visst är hon underbar! Gasssh så gulligt skrivet anna!<3
Om idag: Min klocka ringde halv 7 men gick inte upp fören kvart över 7 och då tvättade jag och fönade håret,sminkade mig och åt frukost, vid tio över åtta gick jag och mötte anna och vi kom till skolan typ halv 9.
Hade först extra engelska helt ovärd lektion de där, sen hade vi matte och vi hade matte prov det gick as bra för mig! faktist skit stolt över mig själv :D resten av dan kommer jag inte ihåg vad som hände eller jo de hände en sak som fick mig att glömma allt det andra som hände :L fattar ni? Hahaha
men iaf när jag kom hem åt jag och sen satt jag och kolla på bb med ella och nathalie! sen gick jag nåt ryck och gick in och stor städade mitt rum! Haha ni skulle sett hur det såg ut.. men nu är det rent och fint :D
Har precis duschat oh nu sitter jag i mín nybäddade säng och ska strax sova :)
Godnatt alla söta och fula :)

Anna gästbloggar

Eftersom att Sanna är ganska seg på att blogga tänkte jag göra det åt henne snäll som jag är!
Men efter som jag själv inte vet vad jag ska blogga om tänkte jag skriva lite om Sanna.
Hehe du är en hjälte om du orkar läsa detta..

Hm, från vilken ände ska man börja? Sanna är nog den mest underbaraste människan som existerar här på jorden och denna tjej är helt obeskrivlig. Jag älskar henne så otroligt mycket så ni anar inte! Hon finns alltid för mig och alla andra, även människor som hon inte känner så bra. Hon tar alla andra än sig i första hand och är alltid så himla omtänksam. Hon sprider alltid så himla mycket glädje till människor och hennes humor rockar galet! Alla borde ha en vän som henne och jag är otroligt glad över att just jag har fått lära känna henne och vara en del av hennes liv liksom. Inte bara det att hon är snäll, omtänksam, underbar, glad osv så har hon ju ett utseende som är värt att dö för! Så otroligt galeeet fin, söt, vacker och snygg så de finns ju liksom inte på kartan! Skulle ja vart en kille skulle jag haffa dig direkt!

Du ska veta Sanna, att jag alltid finns för dig och alltid stöttar dig igenom allt. Så mycket som du har hjälpt mig med så otroligt mycket är så svårt att tacka för men du ska veta att jag är sjukt tacksam för allt. Jag älskar dig galet mycket och tack för att du alltid får mig att må så himla bra. Att du alltid får mig att se ljuset i den mörka tunneln. Du är helt otrolig och jag älskar dig av hela mitt hjärta 1000 gånger runt universum och tillbaka! Jag lovar att aldrig lämna dig för jag vill känna dig ända tills vi går där med våra rullatorer!

Sanna + Anna, de bara e så ♥



Söndag

Somnade halv 4 i natt, var hur trött som helst men kunde verkligen inte sova! men somnade iaf till sist och vaknade 9 idag  haha  yeah! försökte somna om men då började min mobil pipa så ingen mening :L
Oh nu sitter jag i soffan och kollar på skilda världar :D

awesome

Dagen/kvällen har varit helt awesome!

  • sofie hämtade mig med moppen typ vid halv 4
  • vi åkte till rasmus där johan var satt där ett tag och fick dansuppvisning av johan :L
  • åkte till anton och satt där och kollade på tv
  • gick till pizzerian och åt
  • gick till ica och köpte godis

Sen gick jag,sofie,johan,jonas,rasmus,rasmus och anton till lokalen och vi sjöng singstar,spela gitarr hero och gjorde lite annat ;) Hahah! verkligen smikrande sofie (a)
Vid typ 11 skjusade sofie hem mig och nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik :)
Tack så sjukt mycket för att du tvingade med mig sofie! Det va sjukt kul :)
pusshej


Jag älskar dig!


Yeah!

Har inte haft nån stor lust att blogga men nu känner jag mig på bättre humör!
Det är sjukt hur ens humör kan svänga! Men iaf mamma åkte precis me hem till mormor så jag är själv hemma :)
Vid typ fem nångång (tror jag) kommer sofie och hämtar mig och vi ska åka och träffa johan och hans vänner, vet faktist inte vad vi ska göra :L men iaf nu ska jag börja fixa mig bloggar ikväll när jag kommer hem :)
Pusshej


Tindra<3

Jag vet att det blir bäst för dig, men jag kommer sakna dig så otroligt mycket:'(<3


Tjohej

Heej skola idag hände inget speciellt tror jag iaf..stannade kvar efter skolan och övade på några låtar som vi ska sjunga på våran konsert i morgon! Är sjukt taggad och så sjukt nervös!
Men iaf just nu ligger jag i min säng och diskuterar med sofie hur ett pennskrin ser ut :L hahaha gamla minnen det!<3
Men nu ska jag vänta på att bb börjar och sen ska jag sova :) godnatt!


Peace rich

Har aldrig träffat en kille som är så svår att läsa av. Du har fuckat upp min hjärna totalt det går inte en minut utan att jag tänker på dig, du är den jag vill ha det finns ingenannan!


Bara för att jag inte har nåt att skriva


.

Vaknade kvart i 7,gick upp och duschade och sen fixade jag mig och gick till skolan, japp skola på en lördag (y) kom dit och dukade upp fika och sen var det uppträdande och sen gick vi in i klassrummet osv.. gick hem med anna,linda och hero :) senare gick jag hero och anna hem tilll linda och kollade på film :)
gick hem vid nio och då gick jag ut på en promenad med tindra :)
oh nu sitter jag i min säng och kollar på skilda världar och skriver med emellie! :)
pusshej

<3

Idag fyller min underbara mamma 41 år!<3
Jag älskar dig! Vi har gått igenom en hel del men utan dig hade jag aldrig klarat det!<3


:D

BOOM BOOM BOOM BOOM I WANT YOU IN MY ROOM :D
blev helt plötsligt på jätte bra humör:D undra varför? hhhiihi
Hahaha nej men nu ska jag hjälpa linda att döda en person :D see you later alegater! :D

np

Kom precis hem från skolan, känner mig helt dööööd, hade np i kemi i typ 3 timmar -.- gick åt helvete kan man säga! oh sen skulle man göra nån jävla labbraport på nånting vi inte ens har övat på? :s
Men iaf hade 2 timmars musik sista timmarna och vi gick i genom våra låtar vi ska ha på våran konsert nästa vecka :D Har tagit bort min låt.. fast min musiklärare envisas med att jag ska sjunga själv så sjunger nog den bara för föreldrarna på tisdag och skiter i den på onsdag för skolan :L *perfekt*
nu ska jag plugga so hejdå

Tisdag

Gick till skolan idag hände inget speciellt faktist jävligt tråkig dag! Kom hem vid kvart över 4 och då ringer min mamma och säger att jag ska tvätta -.- så nu har jag precis varit i tvättstugan och ska ner igen om 40 minuter. I morgon är det nationella prov i no KEMI snälla seriöst döda mig.. Fyfan ska sitta där i tre timmar och inte fatta nånting?! Värtttt!
Dagens klädesel:



Haha

Godnatt


skönt

Gick inte att föra över musiken från det pogramet heller -.- får fösöka igen senare :)
va precis ute på en promenad med mina hundar,shit så skönt det är ute!
oh nu sitter jag och kollar på "lycka till charlie"!
hejdå

Kul

Laddade tydligen ner fel nerladdningspogram så kunde inte föra över låtarna till mobilen så fick ladda ner ett nytt pogram och ladda om typ 30 låtar -.-
Känner mig jätte hängig,deppig och trött men endå är jag hyper, glad och vill gå ut! Låter det normalt?:D nej, men måste hålla mig inne så jag orkar gå till skolan i morgon :)
Nu ska jag dejta duschen och sen ta nåt att äta!
Byebye


hemma

stannade hemma idag från skolan känner mig fortfarande ganska hängig så kände inte ens värt att gå upp ur sängen,men i morgon måste jag till skolan! :D
jag och nathalie ligger i varsin sida av soffan med varsin data i knät :L jag håller på att ladda ner massor med nya låtar till min mobil :D
hejdå

..

Nu har min syster gått och lagt sig så sitter ensam uppe och kollar på the hot chick.
Den här dan har varit bra men så fort jag blir ensam så börjar tankarna snurra och allt känns bara så meningslöst.. juste har öroninflamation i BÅDA öronen, snälla döda mig medans det endå håller på..
Det här kör slut på mig jag orkar bara inte..
godnatt.

:D

¨ååååhhh dannys låt gör en såå sjukt glad tycker ni inte? :D

I'm feelin' great
I'm feeling awesome
let me explain
You are the reason I breathe
You're
AMAZING
AMAZING
You're
A A A A-MAZING!
 



image description




Melodifestivalen

Cheascake,chips med dip, godis och multivitamin jucie!:D


Öroninflamation

Somnada halv 1 inatt vaknade klockan 3 igen av att mitt öra dunkar gick till köket och köket och skärde upp vitlök och stoppade det i örat, låter sjukt men det funkar faktist ( eller aa ibland) satt på tvn i mitt rum och försökte somna om men kände som om mitt öra skulle explodera! Somnade om vid klockan 7 och vaknade halv 11! Låter kul va?:D oh nu har jag precis ätit frukost och ligger i min säng och kollar på disnep channel :) jag och nathalie kommer vara hemma själva ikväll för mamma ska bort så lär ju bli att tjocka oss med godis och kolla på melodifestivalen! :)
Hejdå


.

Jag blir hellre ensam en lycklig med någon annan.


godnatt

Kom precis hem från villberga alla satt och kolla på tv och sén gick vi ut och satt och sjöng på trappan :L gick in igen och kollade på när killarna dansade! Haha alla såg typ as trötta ut men jag och Linda hade kul iaf ;) blev mycket "petande" i kväll eller vad säger du linda? ;)Haha
Nu sitter jag i min säng och dricker juice och kollar på bb :) Känner att det inte var en sån bra ide att gå till skolan och åka till villberga idag känner att jag bara blir sjukare och sjukare -.-
så blir nog att ligga hemma i morgon och dränka mig med, alvedon,halstabbleter,nässprej och isglass! :D
godnatt


sofie♥

Jag anade inte hur underbar bästavän jag hade fören jag var nära på att förlora henne!
Jag älskar dig något otroligt mycket ♥



I mina ögon är du perfekt! ♥


fredag

Gíck till skolan idag fast jag har ont i hela kroppen! men vafan jag överlever! Inga speciellt roliga lektioner idag faktist! gick hem med hero efter skolan :)
oh nu ligger jag i soffan och lyssnar på musik med nathalie :) blir att åka till villberga i kväll som vanligt då! :)
skriver nog i kväll när jag kommer hem!
pusshej


sjukk

Hej!
skola idag hade först lästid,matte,No och sen engelska. Gick hem på lunch rasten för har sjukt ont i halsen och typ feber och kändes som om jag skulle svimma när som helst! kom hem gick och la mig och vaknade igen vid 4 typ gick upp åt glass och sen la jag mig i min säng igen och kollade på bb.
Sen kom min syster in med mat,mamma kom in med halstableter och nathlie maserade min rygg!
Haha man är en prinsessa när man är sjuk i den här familjen!
har precis duschat och nu sitter jag och skriver med sofie på facebook och smsar med Anna!
nu ska jag ta panodil och alvedon och sova! en liten förkylning stoppar inte mig från att gå till skolan! :D
godnatt

fuck.

Jag trodde det hade vänt, jag trodde turen hade kommit på min sida.
alla blickarna du gav mig var bara för att du visste att jag va vän med henne, jag borde ha förståt!


Tisdag

Skola idag hade först aengelska,matte, so och sen lunch. På lunch rasten stod linda och dansade på sceen haha! Men det va inte tillräckligt pinsamt linda ;)
Efter lunch hade vi idrott fyfaaaan vad jobbigt trodde jag skulle dö! Kommer ha sjuk tränningsverk i morgon!
Efter idrotten skulle jag och några till ha extra engelska med emelie men hon ville tydligen inte ha oss längre så vi fick ha st:tid med anna ist ;)
Sen sist hade vi svenska men dom som var klara fick ha st;tid så jag och elissa gick ner till bilden och jobbade :)
Nu har jag precis ätit och ska in i mitt rum och träna med nån skiva som visar hur man gör!:D sen ska jag dejta duschen och sen sova!:D
Pusshej


Lat

Duktig jag är på att blogga va?:D neej men har inte haft ork att blogga har faktist bara legat hemma hela helgen såå inte så intressant att skriva om!
Men idag orkade jag mig ut iaf!(aplåder) jag,hero och linda gick till romberga skolan och hälsade på gamla lärare oh sen gick vi hem till linda och åt pizza och tog massa bilder :)
Men nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av bb :D
Pusshej


Melodifestivalen

Har inte gjort nånting idag faktist mår inte så bra så har bara legat i soffan och kollat på tv :) dom andra i familjen är på bio så jag ligger här i soffan helt alone!
Pusshej
Myskläder idag


.

If you can't get someone out off you're head,then mabe they're supposed to be there!


.

skola idag hände ingenting så jävla värdelös dag! åkte till villberga som vanligt gjorde inte så mycket där heller kom precis hem och nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och smsa anna..
hejdå

why am i crying?


Orkar inte blogga idag så ni får nöja er med den här låten som jag har nötat i 2 dagar nu!

RSS 2.0