Bloggpaus

Jag tar en bloggpaus, inte så kul att läsa om mina depptankar hela tiden så jag skriver någongång när jag är på bättre humör.
jag skulle vilja spola tillbaka tiden tills igår för då hade jag aldrig tryckt på skickaknappen..


Grattis♥

image description
Grattis underbara,söta,fina,snälla helt fantastiska Linda Lindström!♥
Hoppas din dag blir amazing och hoppas du får allt du önskar dig! jag älskar dig!


Tisdag

försov mig i morse så hann inte fixa mig alls! hatar att försova mig! men iaf har elevens val och vi jobbar med niornas kabare, fyfan va drygt :L jag ska vara med på scen i 2 minuter av typ 50 minuter och i morgon ska vi va på joar HELA dan -.- väääärt! gick iaf ner till gymmet och tränade med sofie efter skolan men var så sjukt trött så kunde inte vara seriös (a) gick till ilian där Hero mötte mig och skjusade hem mig på cykeln :) jag duschade och åt när jag kom och sen gick jag hem till Hero :) satt i hennes kök och pratade ett tag.
Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och vet inte vad jag ska göra..
byebye

image description
jag vill vara liten igen

Godnatt

Känner mig så trött och besviken just nu..
Godnatt
Osminkad tjej här


Opps

Har helt glömt bort att blogga :L
Men i lördags så åkte jag och Hero till kyrkan och kollade när anna och linda konfimerades! Efter det åkte jag hem och packade och sen kom sofie med moppen och hämtade mig och vi åkte och köpte kycklingsallad. Sen åkte vi och träffade anton,mossvik,rasmus ,johan och jonas på ett ställe ( kommer inte ihåg vad de hette)men ja hahah vi åkte där ifrån ganska snabbt ;) åkte till bresse och jag och sofie kollade på när killarna försökte grilla! Sen så badade dom och sofie fick se nånting hon sent kommer glömma ;) sen åkte vi till coop och träffade anna och hero ett tag och sen åkte vi hem till mossvik och kollade på eurovision. Vi åkte hem till sofie vid typ kvart i 12 och när vi kom hem så hörde vi att loreen vann! Haha jonas,johan och rasmus hade lovat att dom skulle springa nakna om hon vann så de va nog bra att vi åkte hem ;) vi satte på en film men vi båda somnade på en gång!
I morse så åkte vi till erikslund med sofies mamma och sprang runt i affärer och letade skolavslutnings klänning till sofie :) kan visa bild på toppen och tröjan jag köpte också! Jag kom hem vid typ 2 och då åt jag och sen vid typ 5 gick jag hem till Hero och jag fick hålla världens gulligaste bebis! Åååhh att en sån liten bebis kan vara så mysiga att bära! Sen gick vi till donken oh träffade cecilia,karina och tobbe men dom va tråkiga så vi gick hem :L när jag kom hem så kollade jag på bb och sen gick jag och la mig.
Idag vaknade jag halv 7 och kände mig helt död! Så jag stannade hemma från skolan idag, vi har elevensval idag,tisdag och på onsdag -.-
Sååå nu har jag berättat vad som hänt den här helgen, här kommer lite bilder från konfimationen och på tröjan jag köpte :)

 


.

Haha jag lät inte så glad i mitt för förra inlägg om helgen men hatar verkligen att när man förväntar sig nånting så blir det sabbat! Men nu är allting löst och jag tror att helgen kommer att bli Awsome! I morgon vid typ 1 ska jag och Hero åka och kolla på när våra änglar ska konfimera sig! Oh sen ska jag och Hero ta bussen hem.Sen vid typ 4 kommer Sofie och hämtar mig med moppen och då ska vi till bresse och grilla med Johan, Rasmus och dom och sen ska åker jag och sofie hem till henne och kollar på film :D och sen på söndag kör sofie hem mig :D Låter bra va? :D
Men nu ska jag sova så att jag är pigg tills i morgon :)
godnatt

Klassresa

Har inte haft någon ork att berätta om våran klassresa vi hade i torsdags men gör det nu :)
Gick till skolan, hade först samling i klassrummet och man fick en macka,äpple och juice och sen gick vi ner till bussen, satt bredvid Hero som fick typ panik för att hon va tvungen att ha bälte Hahah!
När vi kom fram till skansen så skulle lärarna stå och babla om skansen som om man aldrig hade varit där förut ;) men iaf jag gick runt med hero och kollade på alla djuren och sen satte vi oss och åt våran massäck och fyfan vad ont i magen vi fick! fyfan.. men iaf sen mötte vi Anders som gick själv så vi gick med honom och satte oss på stora scenen, där de brukar va allsång på skansen ni vet? sitter i publiken varje sommar flera veckor i rad bara för att mamma tycker pogramledaren är snygg. men iaf sen fick vi åkband och grejer och så gick vi till grönalund och det första jag gjorde va att åka nyckelpigan med Amanda,Albin och oskar :) oh sen åkte jag och Albin lilla frittfall och fyfaan vad Albin skrek! HAHAH! sen gick jag runt med dom och Cecilia,karina,Malin och frida ett tag och sen gick jag ifrån dom och gick med Jasse ist ;)  sen åt jag med Hero,Rasool,Abdi,Tobbe och Afram och sen gick jag runt med dom och kollade på när dom åkte karuseller, jag HATAR karuseller om ni inte visste de (a) sen sista halvtimmen gick jag runt med sofie och sen mötte jag albin vid lilla fritfall igen och då åkte vi den minst 5 gånger! oh sen vid 10 så gick vi ut till bussen och fyfan va skönt det var att setta sig ner! Kom hem vid typ halv 12 och då tog jag bort sminket och gick och la mig :) Om ni vill bli bruna så gå runt på skansen och grönan en hel dag så lovar jag att ni kommer bränna er, jag har bränt mitt ansikte och mina armar :L
Kommer verkligen sakna min klass otroligt mycket!<3


-.-

Hela jävla helgen är förstörd! Faaan jävla skit helvete -.-

onsdag

Orkade inte blogga igår hade andra saker att tänka på..
men idag "försov" jag mig, eller jag försov mig inte jag va vaken men jag orkade bara inte gå upp ur sängen :L
gick till skolan, hade idrott direkt på morgonen sen mentorstid, bild och sen lunch kände jag att jag verkligen inte hade någon ork alls att vara kvar i skolan kände mig deppig och hade sjúkt ont i huvudet så jag gick hem och när jag kom hem så la jag mig i soffan med Mamma och Nathalie och började kolla på box 1 av desperate housewives, så sjukt bra serie! Sen vid typ 5 frågade sofie om jag ville följa med henne och Johan och träna så jag gick ner till a3, ohhh fyfaan vad jobbigt de va idag höll på att döö! oh det blev ju inte bättre av att en av dom som jobbade där stod och höjde styrkan hela tiden! men de va endå bra att hon stod där för annars hade jag gett upp på en gång ;) sen tog jag bussen hem, åt och nu har jag precis duschat och letat kläder tills i morgon :)
i morgon ska min klass och 9c gå på skansen från klockan typ 11 till 3 och sen från 3 till 10 ska vi vara på grönan, Kuuuuul inte så kul med tanken på att jag inte ens åker karuseller.. menmen alltid kul endå att hitta på saker med klassen innan vi slutar nian :)
nu ska jag försöka sova godnatt!

a3

Gick ut ´med Anna och åt glass och satt och prata :) sen fick jag låna snälla Heros cykel och då cyklade jag ner till gymmet och tränade med Sofie och sen cyklade jag hem oh nu ligger jag helt j*vla död i soffan :L
ska snart duscha och sen ska jag bara lägga mig ner och ta de lugnt :)
hejdå

image description


Yeeees!

Jag gick igenom min byxlåda idag och jag kan ha ett par jeans som jag inte kunde ha för 3 veckor sen för dom va för trånga i midjan men nu sitter dom perfekt! och sen gick jag igeom min "sommarlåda" och nu kan jag ha 4 par shorts som jag inte kunde ha förra sommaren! sååå sjukt glad och stolt! :D
Det är 28 grader ute idag så ska snart ut och setta mig i skolan med anna så fort hon kommer hem :)


Måndag

Vaknade 10 idag av att min mobil låg vid mitt öra oh så fick jag sms så hela mitt huvud börja vibrera ;) haha
Gick upp och åt frukost och sen tog jag ur alla 21 flätor jag gjorde igår natt! Sen dejtade jag duschen och nu sitter jag i
Min säng och kollar på teen mom och skriver med folk på facebook :)
Vet inte vad jag ska göra idag faktist men nu ska jag iaf föna håret
bjuder från den bilden ;)


flätor

Sitter i min säng och gör små flätor i håret ganska roande faktist ;) sitter även och srkiver med Fina Elin och Elsa :) ska fortsätta att fläta håret och sen ska jag nog sova :)
godnatt

Partaj

Bakade precis en jätte god kaka :L men åt för mycket så nu ligger jag i min säng och mår illa oh kollar på partaj (a)
Det har blivit nåt fel så mina inlägg jag skriver från mobilen hamnar i kategorin tankar och det är sjukt iriterande!-.- men nu har jag fixat de så dom inläggen jag skriver nu hamnar nog rätt ;) men ska nog ta bort alla inläggen som hamnat fel eller är de nån som vet hur man flyttar?(a)


.

igår: Satt och kollade på twilight breaking dawn med eva,lina och nathalie :) Hahah men eva och lina förstörde hela filmen :L Sen gick alla och la sig så jag satt uppe helt själv men söta Elsa underhöll mig på facebook, Hahhah! :) somnade runt halv 1 :)
idag: vaknade klockan nio! -.- gick upp och åt frukost och fixade mig och sen vid 2 tog jag och nathalie tåget hem :) när jag kom hem lagade jag mat och diskade och nu sitter jag i soffan och skriver med Anna på facebook :) har sjukt ont i magen så ska nog bara ta det lugnt i kväll, ska nog bada och måla naglarna och lite såna där "behövande saker" :D
hejdå

(a)


Sitter och kollar runt på youtube och då hittade jag den här Min underbara Linda gjorde åt mig när jag fyllde år!
Blir fortfarande lika glad när jag ser videon! :) Jag älskar dig sötnos!<3

Nicke och Nilla





ååh jag kommer ihåg nicke och nilla från när jag liten! Det bästa barnprogramer engligt mig!
Älskar dom här låtarna dom sitter liksom kvar i huvudet från när jag va liten! :)

Lördag

Vaknade klockan nio idag, känns som
Om jag aldrig får sova! Men iaf just nu är evas bror här och när han har åkt ska vi ner till affären och handla och sen ska vi hem och kolla på film :)
Pusshej


Godnatt

Har kollat på film hela kvällen och nu ska jag lägga mig ner och kolla på tv!
Godnatt
Jordgubbar,chocklad och chips


Svar på komentar

Glömde att svara på den här komentaren från min underbara anna!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta min ängel! Tack för att du finns, utan dig hade jag aldrig klarat de här!<3
Stort <3 på dig! Du är guldvärld!


svar på gulliga komentarer


Svar: tack så mycker sötnos!<3


Svar: Haha ååh gullig du är! Haha skriv på facebook så får vi se ;)


svar: åh vad snällt sagt! det är alltid skönt att veta att man inte är ensam att känna så!
det värmer verkligen ska du veta!<3

Chocklad

Kom fram till pappa vid 2 och sen dess har jag inte gjort så mycket, kollat på tv bara typ:) nu ska jag tvinga pappa att följa med mig ner till affären och köpa godis! Hehe


Fredag

Hej vaknade halv 7 idag och var hur pigg som helst men tvingade mig själv att somna om, så somnade om och vaknade 10. Har precis fixat mig och ska snart äta frukost och borsta tänderna sen ska jag till station och ta bussen till bålsta :) oh sen ta en annan buss där ifrån och sen åka tåg i 40 min och sen ta en annan buss, trevlig resa ;)
hejdå

godnatt

Skulle ha åkt till pappa idag men det blev strul med tågen osv så va ingen mening att åka dit, har bara suttit hemma hela dagen känner mig anmält depp och trött.
Men åker till pappa i morgon ist och då ska vi ut och sola och göra massa saker, det kanske får mig att tänka på annat!♥

It sucks to love you


Lördag nej torsdag

Vaknade typ nio i morse och fick för mig att det var lördag :p men iaf jag har precis städat mitt rum och vardagsrummet :L *stolt*
Sitter i soffan och kollar på made och väntar på att nathalie ska komma hem så vi kan åka till pappa nångång :)
Nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna och sminka mig!


Trött

Hero gick hem efter ett tag och då la jag mig i min säng och kollade på gamla avsnitt av bb och pratade med linda i telefon :) sen vid kvart över nio cyklade jag med Hero till affären och sen hem igen :) jag är såå sjukt trött men jag har endå ingen lust att sova?! Just nu ligger jag i min säng och smsar med folk :)
I morgon åker jag till pappa så får se om de blir så mycket uppdatering :)
Hejdå


YES!

äntligen har min balklänning kommit :D åååååhhh är super nöjd! :D
Sitter i min säng med Hero och vet faktist inte vad jag vi ska göra :D hehe!
pusshej

fokus

Sitter i klassrummet tsm med Hero och har precis varit och gjort mitt so prov ääääntligen! :D
Oh nu har min söta mentor precis hjälpt mig med min so uppsats så nu är jag snart klar med den!
Efter lunch ska jag till träslöjden och jobba med min stol och sen ska jag ha idrottslektion flör 7:orna :)
Hejdå


Tisdag

Heeej, hade np i matte idag direkt på morgonen, det gick faktist ganska bra! efter det började våra fokus dagar, alltså man får tid på att göra gamla prov och skriva klart uppsatser osv. Jag har jobbat med min so uppsats hela dan så är snart klar med den!efter lunch hade jag möte och satt och prata med Frida!
Haha jag och Albin var lite trötta idag så aa.. vet inte vad vi gjorde men kul vare i allafall ;) Hahha juste Hero ägde ut Göran idag :L
Sofia: göran har loke gjort klart sin stol?
Göran:ehh jag vet inte aa tror det
Hero: Sofia fråga inte Göran nånting, han vet knappt vad han heter i efternamn
Göran: jo det vet jag visste
Hero: vad heter du då?
Göran: ehh hehe *kliar sig i huvudet* HAHAHA!
Min mobil har hakat upp sig så ljudet funkar inte :'( så nu har jag stängt av den så att den får vila lite! får panik utan min bebis :( hehe
vi har fokus dag i morgon också så måste börja plugga till ett prov jag har i morgon!
hejdå

image description
jag vet att jag kommer klara de här jag måste bara börja tro på mig själv.

ingen tvingar dig att läsa.

Jag vet ärligt talat inte vad det är med mig längre, jag är inte den jag brukade vara. När folk pratar skit om mig (de händer inte ofta vad jag vet) så tar jag inte åt mig för mina vänner har lärt mig att tro på mig själv och dom har fått mig att inse att jag är bra som jag är. Jag mådde bättre än någonsin och för första gången på jätte länge så var jag stolt för den jag var. Men sen träffade jag dig..och du vände min värld upp och ner, allting började jätte bra du fick mig att må jätte bra och jag har nog aldrig mått bättre, men sen hände de som inte fick hända jag föll för dig.. jag föll för dina ord och dina blickar. Jag trodde verkligen att du gillade mig efter allt du sagt till mig. Vi började skriva mer och mer och dina ord blev bara gulligare och gulligare och dina blickar gjorde mig knä svag, men det är inte så längre, du skriver aldrig, du svarar inte när jag skriver,du tittar inte på mig i skolan och du undviker att se mig i ögonen. Jag förstår verkligen inte,gjorde jag någonting fel? vare nånting jag sa? Jag har läst igenom våra konversationer minst 10 gånger och letat efter något som jag kan ha skrivit som sårade dig, men jag hittar ingenting. Att allt kan förändras så fort bara på knappt en vecka..
Jag kan inte koncentrera mig i skolan längre, jag kan inte ta de lugnt hemma för allt jag tänker på är vad de va som gick fel. Jag försöker att glömma dig och gå vidare för det är de alla verkar vela att jag ska göra,alla förutom jag..jag vill ha dig de bara är så jag kan inte glömma dig de är helt omöjligt för allt jag gör påminer mig om dig! det är fan helt jävla sjukt! ååååååhhhh just nu önskar jag att jag kunde styra känslor!

så det är de där som snurrar runt i mitt huvud och förklaring till att jag ibland är på dåligt humör och ingen ork till att blogga. stort♥ på er som orkade läsa allt.


,

Hehe som ni märkte så va jag inte på så bra humör i skolan idag :L men är på lite bättre humör nu men känns som jag irriterar mig på allt som rör på sig :o Haha ska försöka börja blogga varje dag igen men jag är så trött hela tiden så jag glömmer bort att blogga :o menmen ska försöka komma ihåg!
hejdå

-.-

Är på sååå sjukt dåligt humör idag! och min söta klass gör ju inte saken bättre, eller att man inte får hjälp på lektionerna -.-
hejdåå

Spexfoto


Fredag

Igår så hände de en sak med min syster så hela min familj va på akuten med henne så jag va hemma själv
Men jag gick hem till hero oh vi satt i hennes säng tsm med sötaste bebisen,maggan och thriffa!
Gick som sagt ner till a3 och tränade efter skolan med sofie fyfan lika trött efter varje gång :p kom hem och kollade på one three hill och sen följde jag med ella ner till korsängen och lämnade massor med godis och sånt till discot
min systers klass har ordnat till små barnen :) oh nu ligger jag i soffan och kollar på tv och väntar på att maten ska bli klar :)
Hejdå
Dagens klädsel


skolan

jag vet att jag inte bloggade igår men det hände en sak som jag kan berätta lite senare.
just nu sitter jag i skolan och har so, sitter bredvid min åsna :L Jag orkar inte jooobaaaa! ska träna efter skolan med sofie så skriver igen när jag kommer hem :)
pusshej

Love sucks

Jag orkar verkligen inte mer, varför kan du inte bara berätta för mig vad det är som jag har gjort fel?
Från att vara helt underbar till att bete dig som om jag inte ens existerade, jag förstår verkligen inte..
Jag vet att allt är kört nu och jag vet att jag måste gå vidare men saken är den jag vill inte gå vidare, jag vill inte förlora dig. Du kommer aldrig förstå hur mycket jag verkligen behöver dig just nu..
Kul blogg att läsa va? Nej men ärligt talat så bryr jag mig inte. Vi hörs någongång jag är på bättre humör.
Godnatt


svar på komentar


Oj bilden blev jätte liten men skit samma(a)
Svar: HAHAH tööönt! alltid lika trevlig min vän.. tänker inte svara på frågestunden har jag sagt! eftersom vi går i samma klass så kan du ju fråga mig vad du vill veta i morgon right? ;)
Pusshej :D


bra blogg..

Hahahaha förlåt (a)
Söndag: cyklade ner till stan med Anna och kollade runt på marknaden och på tivolit :) cyklade hem och satte oss på en bänk i solen och åt glass :) sen gick jag hem och åt och sen gick jag ner till stan med anna igen ;) Haha nej vi har inget liv.. hahah sen gick vi på en promenad hem :)
Måndag: skola.. hände ingenting speciellt tror jag, börjar bli klar med min stol på träslöjden ;) Efter skolan gick jag och sofie till hennes mammas jobb och satt där och åt glass :D sen gick vi till musikskolan för sofie skulle spela (vad nu instrumentet heter ) sen gick vi ner till a3 och tränade och sen tog jag bussen hem :)
Tisdag: vaknade i tid idag så jag hann till och med platta håret *stolt* Hahah kommer inte ihåg vad som hände idag heller, eller det hände inget speciellt :L Kom hem vid halv 5 och då lagade jag mat och nu sitter jag i soffan och kollar på bb och vet inte vad jag ska göra :L
hejdåå
image description
sofieeeeeeee<3

tivoli

Igår så gick jag,anna och linda ner till tivolit men det va sååå dött så vi åkte hem typ på en gång ;) kom hem åt och kollade på tv och sen vid typ 7 cyklade jag och anna ner till tivolit igen och kollade runt , träffade emelie,sanna,lucas och Hugo ett tag. Sen gick jag och anna och satte oss på en bänk helt forever alone ;) Haha men sen kom Albin,cecilia och malin och höll oss sälskap och vi gick runt med dom resten av kvällen och sen lite senare träffade vi therese och anders :) Träffade Jasse och sofie också:) Jag och anna cyklade hem klockan 10 tror jag det va och när jag kom hem la jag mig i soffan med nathalie och kollade på någon film :)
Tack för kvällen alla människor! :)<3
hejdå

Lördag

Åkte till villberga igår kväll med Linda Och Anna haha det va bara vi,marcus och Erik där så kändes lite ovärt att åka dit :L MenMen det va faktist ganska kul ändå eller aa vi satt och kollade på hockey :p kom hem vid typ halv 11 och jag somnade nästan på en gång när jag la mig i sängen!
Vaknade halv 10 idag med världens huvudvärk -.- Hatar det! men nu sitter jag och skriver med Emelie och Therese på facebook :) vet faktist inte vad som händer i dag antar att jag ska ner till tivolit senare i kväll :)
hejdåå

Fredag

Skola idag kollade på film på engelskan,No och sen hade jag möte med frida sen hade vi mentorstid och sist hade i so :) blev klar med min so "uppsats" stolt :D gick hem med Anna och Linda och nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och kollar runt på facebook..  vet faktist inte vad som händer ikväll men aa vi får se :)
hejdå


förlååååååt

Har verkligen inte orkat blogga men nu tänkte jag berätta vad jag har gjort dom här dagarna :D
Tisdags: då var vi ju lediga så tog nog de bara lugnt hemma kommer faktist inte ihåg (a) kommer ihåg att jag gick hem till Hero en snabbis och träffade söta lilla bebiisen! :)
Onsdag: Skolan började igen.. hade nationellaprov i matte! gick faktist ganska bra :) sista timmen hade vi musik i 2 timmar och då kollade vi på våran konsert HAHAH! inga komentarer på de :L
när jag kom hem så hjälpte linda mig i tvättstugan och sen gick vi ut till fotbollsplan med hero och anna :) vi satt där på en bänk och åt glass och pratade :) sen fick hero för sig att hon ville cykla ner och kolla när dom satte upp tivolit så anna och hon cyklade ner dit och jag och linda satt och prata med två 11-12? åringar på fotbollsplan!HAHA fattar inte varför dom trodde att vi va peddofiler? :o vi är bara två 15-åringar som ville ha deras nummer:D HAHAH asså jag va inte seriös om ni inte förstod de..Juste raggade på 3 små pojkar på vägen hem också :D hihi sen kommer jag inte ihåg vad vi gjorde men de slutade med att jag anna och hero låg på fotbollsplan och pratade :)sen gick jag hem och duschade och sen la jag mig i min säng och kollad på bb och sen på glee så somnade inte fören typ   halv 1 :L
idag: försov mig idag.. om min syster inte hade kommit in och väckt mig hade jag nog kommit försent till skolan :L Kommer inte ihåg vad som hände på lektionerna men det va nog inget speciellt intressant som behövs nämnas här :D Efter skolan gick jag och min sötnos sofie till a3 och tränade :) usch vad jag inte kände för de..
menmen jag överlevde iallafall :D
Nu sitter jag i soffan och kollar runt på facebook och väntar på maaaat. Måste snart börja skriva klart min svenska sak som ska vara inne i morgon och så måste jag ut och prata med Hero om en sak!
Hejdåå

fuck

Jag har förstört allt jag borde inte ha låtit det hända!
Jag har gett upp hoppet nu, du har sårat mig så många gånger nu och det värsta av allt är att du inte ens bryr dig längre. fuck you.fuck love.fuck allt.
Trodde inget kunde förstöra den här kvällen men hade tydligen fel
godnatt.

<3

Kom precis hem från Anna! Först åt vi och satt och pratade en hel del och sen gick vi först hem till hero och hämtade saker och sen hem till linda :) när vi kom tillbaka till Anna så smälte vi chockladen och satte oss på annas altan och doppade jordgubbar i chockladen guuud så gott men shit så illa man mådde efter åt :o
vi körde lite fråge sak Hahha alltid lika intressant att få reda på saker man inte visste! Men som vi sa det som sägs på annas altan stannar på annas altan! ;) Mina söta flickor följde med mig enda fram till dörren :* oh nu ligger jag i min säng och känner inte alls för att sova :o Men ska väl se om det finns någon rolig inne på facebook eller någon rolig att smsa me :)
pusshej
Tack för Kvällen tjejor! finns inga ord på hur mycket jag älskar er!<3

RSS 2.0