Måndag

Eftersom Ella inte visste att jag var ledig idag så har hon gått runt i hela lägenheten med en skrikande bebis så jag vaknade typ nio och kunde inte somna om. Så nu ligger jag i soffan och och kollar på "desperata hemmafruar". Jag vet inte vad som händer idag, all min ork är helt borta så blir nog bara att ligga här resten av dagen..



Söndag

Vaknade klockan typ nio idag, låg kvar i sängen ett tag och kollade runt på mobilen och sen gick jag och la mig i soffan haha :) 
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, är inte på speciellt bra humör så ska nog ringa Sofie ett tag sen, det brukar hjälpa!❤ 




Lördag

Har inte sovit många timmar inatt så jag är helt slut! Vaknade vid 6 och kunde inte somna om-.- så gick upp och kollade på tv sen vaknade mamma vid 8  så satt och pratade med henne ett tag tills hon tröttnade på att lyssna på mig :L sen vid klockan 1 så kom ella och niklas hem med alexander och guuud vad söt min lilla apa är!! Vid klockan 2 så kom ulle och svenne hit och vi åt tårta och jag fick ett present kort på hm :)  manma körde ner mig till joar där jag mötte sofie, alm och sofies lillebror och vi kollqde på bio så dålig som jag är så kommer jag inte ihåg vad filmen heter (a) men den var rätt så tråkig och höll på att somna flera gånger :L
När filmen var slut så kom mamma och hämtade mig och när jag kom hem så kom anna hit och vi pratade massor och lekte med eleonora :) anna gick hem klockan nio och då kollade jag på slutet av körslaget me mamma :) 
Oh nu ligger jag i min säng med alexander på bröstet och kollar på niklas som somnat i min säng ;) haha det är jobbigt att vara pappa! Så snäll som jag är så ska jag låta ella och niklas sova ett tag till sen ska jag väcka dom när lilla bebisen är hungrig :)


Bästa födelsedagen någonsin

Min födelsedag kunde inte ha blivit bättre!! 
Efter skolan skjusade Josefin hem mig, åt chopchop, fick lite mer presenter och en av presenterna var att jag och sofie ska få åka på kryssning i december och då kommer Robin Stjernberg vara där och uppträda!! Iiiiiihhh!:D
 och sen sa mamma att jag skulle fixa i ordning mig som om jag skulle på dejt och jag skulle vara klar fem i sju! Förstår ni att jag blev nervös eller?! Så jag fixade mig och gjorde mig klar sen så sa nathalie att jag skulle gå hem till henne för det var där överraskningen var. Så när jag hade fixat mig så följde hon med mig till hennes dörr och när jag öppnar dörren så såg jag ballonger och serpentiner över allt och från ingenstans så hoppar Sofie, Anna, Linda, Marcus, Fredrik, Philip, Pontus, Jasse, Ida, Alm och Elsa fram från ingenstans och guuud vad glad jag blev av att se alla! 
Fick sätta mig i köket och öppna alla fina presenter jag fick! Sen lite senare som kom Hero, Lucas och Rasmus också :) 
Vi körde lekar, lyssna på musik, pratadr massor och hade de hur kul som helst! Hehe eller jag hade iaf de och jag hoppas att alla andra också hade det! 
Sen hände lite andra saker men det tänker jag inte skriva här hehe ;)
Justee Mossvik, Anton, Mikaela, Jonas och Emma kom förbi ett tag också :) 
Vid typ 2 så skulle alla gå hem så underbara sofie var jätte snäll och gick runt och städa! Kom hem typ kvart över 2- halv 3 och då somnade jag på en gång! 

Förstår ni hur underbara vänner jag har?! Är så lyckligt lottad att jag har så fantastiska vänner! Tack alla ni som kom och gjorde min födelsedag till den bästa! Oh stort tack till sofie som lagt ner tid på att fixa allt det här, för att du hjälpte mig att städa, gav mig råd och hade koll på allt! Du är guldvärld!❤ 










Världens gladaste

Nu åker världens gladaste tjej till skolan!! 



27 september

Inatt klockan två fick jag sms av Niklas att jag har blivit moster! Tror ni jag kunde sova efter det eller?!
Mamma och Nathalie kom in och sjöng för mig vid typ kvart över 5! Fick frukost på sängen, ett par jeans och en jätte gulligt tröja :)
Ligger just nu i soffan och kollar på tv och väntar på att tiden ska gå fortare så jag får åka till skolan någon gång! Haha :)
Hoppas ni alla får en jätte bra dag!


Just de här gör min födelsedag till den allra bästa! 

Världens sötaste!


Min prins har äntligen kommit till världen! #stoltmoster

Nervös

La mig i sängen och tänkte försöka sova men känns inte som om det ens är någon mening... Jag kan bli moster vilken sekund som helst nu!!! :D 


Allt är klart nu väntar vi bara på att du ska komma lilleman!

Grrr

Skrev ett apa långt inlägg men allt bara försvann!!-.- så ännu en gång orkar jag inte skriva om allt, så bilderna får tala för sig själva!






Onsdag

Vakande klockan 7 gick upp och klädde på mig, sminkade mig och nu sitter jag i soffan och äter frukost och kollar på tv :)
Det är nästan minusgrader ute idag :o kommer frysa ihjäl!!



Tisdag

Dagen började inte så bra kan man säga.. Men orkar inte berätta varför!
Men efter lunch så vände de och satt typ och skratta resten av lektionerna! Tog bussen hem halv 4 och nu sitter jag i köket och ska börja plugga till mitt svenska grejsimojs och sen ska jag och mamma baka bullar :)) 




Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?




Grymma tjejer

Tränade med sofie efter skolan! Så grymma vi är! Tog bussen hem och nu har jag precis ätit mosarella ost med tomater! Älskaaaart! 
Oh nu ska jag duscha och sen typ sovaaa :))





måndag

Shit va trött jag var i morse, znosade klockan i en och en halv timme men var lika trött för det! hatar att vara trött på morgnarna det förstör typ hela dagen, oj vad positiv jag är idag höhö!
Har precis haft teckenspråk och nu sitter jag här helt forever alone och väntar på att Ida eller Sofie ska komma! :)
Efter skolan ska jag träna med sofie woopwoop fett taggad! eller något sånt :L
ha en bra dag!
 
The sommar is över!

Söndags mys med mig själv



Jag brukar bli jätte "stressad" när jag ska sova eller min hjärna går på högvarv så fort jag blundar och lägger mig ner! 
Jag läste någonstans att om man tänder ljus och lägger sig lite tidigare och försöker varva ner så blir det mycket enklare att sova! Hehe eller vet inte om jag har läst det någonstans men har iaf fått för mig detta så nu har jag tänt massor med ljus i mitt rum och ligger i min säng och glor upp i taket medans resten av min familj sitter i vardagsrummet och kollar på film :)))
Hoppas ni har en roligare söndags kväll än vad jag har!

Klar

Är äntligen klar med städningen!






Ny header!

Snälla Johanna har fixat min nya header! Den blev precis som jag ville! Tack snälla för hjälpen! Tycker alla ska klicka sig in på henne blogg och kolla på alla fina bilder hon har tagit! :D
www.connect.blogg.se 

Söndag=stor städning

Bläää va äcklig smuttsigt mitt rum var, tänk att jag har sovit i den där skiten! Inte undra på att jag blir sjuk hela tiden!
Men nu har jag rensat bort allt på golvet, hängt och vikt in rena kläder och lagt dom smuttsiga i tvättkorgen!
Nu har jag precis damsugit och skurat golvet så nu ligger jag i soffan och väntar på att golvet ska torka sen ska jag fixa min tv/parfym/smink bänk och byta lakan i sängen! :) 




söndag

Vaknade halv 10 idag men låg kvar tills 11 och kollade på olika klipp på youtube :)
Har precis duschat och nu sitter jag i soffan och kollar på repriset av körslaget och ska hjälpa mamma att skaffa en ny blogg :) vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, ska nog försöka hitta orken till att städa mitt otroligt rena rum :)))
 
Haha jag döör va "söt" jag va!
 

Kvällsunderhållning

Med bästa Sofie i telefon!



Grrr

Skrev värsta långa texten men allt bara försvann!-.- så orkar inte skriva om allt.
Hade iaf jätte kul me mina tjejer igår!
Idag kollade jag och sofie på alms handbollsmatch i bachohallen oh sen skjusade sofies mamma hem mig :)
Sitter i min säng och kollar på reprisen av idol och tänkte börja läsa en bok jag hittade hemma hos nathalie :)
 
Här är lite bilder från igår:)








Det bästa

Aldrig varit så glad och känt mig som fri som jag gjorde då, jag vill tillbaka :(
 

fredag

Sitter just nu i solan och väntar på att naturkunskapen ska börja!
vi slutar typ vid halv 3 idag och då ska jag och sofie göra lite ärende hehehe! nej men aa.. sen ska jag och ida hem till mig och städa lite sen vid 6 kommer sofie till mig och då ska vi tre ha myskväll! hihi :D
har knappt något internet kvar på mobilenn det är därför min bloggning är ganska kass! men ska försöka blogga så mycket som möjligt! :)

Who will save me know?




Tidsfördriv




Mödravårdscentralen

Ella och niklas hämtade mig efter skolan och nu sitter jag på mödravårdscentralen och väntar på att dom ska bli klara!:) efter vi är klara här ska vi åka och handla och sen ska jag hem och lägga mig i min säng resten av kvällen! Så sjukt trött på att mitt humör svänger på.en sekund.. 



Bingo på teckenspråket!





Tisdag

Det är sjukt va trött man kan vara alltså hade ingen lust alls att gå upp ur sängen i morse! Men efter mycket om och men så gick jag upp fixade mig och åt frukost :) 
Nu sitter jag på bussen på väg till skolan och det känns som om det kommer bli en lååång dag idag! 
Ha en bra dag!



Han

Det slog mig nyss, som om ingenting någonsin varit mer självklart. De är han jag vill ha.



Måndag

Ville verkligen inte gå upp ur sängen i morse men duktig som jag är så tvingade jag mig själv upp, fixade mig, åt frukost och nu halvligger jag i soffan och kollar på alla älskar raymond :)
Slutar tjugo över två idag och då ska jag hålla Sofie sällskap på gymmet sen ska jag hem och vila hela kvällen! :)



Hemma!

Är äntligen hemma igen! Diskade och plockade undan lite när jag kom hem, bytte om till min zipperal och nu ligger jag i soffan under mammas underbara filt och kollar på Grey's! :)
Börjar bli förkyld igen :((( hoppas det blir bättre snart iaf pepparpeppar!




Söndag

Vaknade typ klockan nio, gick upp och klädde på mig, åt frukost och nu sitter jag i soffan och kollar på austin och ally!
Ska åka hem till enköping senare idag! Wihooo


Frukt och godis mys

Pappa gick och la sig.. Så kollar på Iron man 3 med eva och lina :)



Buss

Sitter på stationen och väntar på bussen till bålsta :) vet faktiskt inte vad jag ska göra när jag kommer hem till pappa men får väl se :) 



Godnatt

Nu tänker jag lägga mig i min säng och kolla på några avsnitt av grey's anatomy och sen försöka dränka mina tankar i min kudde!
I morgon ska jag åka till min saknade pappa och umgås med honom tills på söndag!



Doobidoo mys!




Vill hem

Jag vill hem, lägga mig i min säng och sova! Japp sånt humör är jag på just nu. Tankarna går i 150!



Redovisningar






Fredag

På väg till skolan! 
Några bilder på dagens klädsel men tyvär så ser jag ute som jag har sett ett spöke på alla bilder men jag bjuder på det ;)






Jag älskar dig mitt hjärta

Min livsglädje!






Så himla nöjd!

Igår morse beställde jag och mamma två nya iphone laddare och ett skal till mig och dom kom med posten redan idag! Så det tog knappt 24 timmar! 
Är jätte nöjd  med mitt skal tycker det är såå fint!




Torsdag

Har inte sovit mycket alls i natt, vaknade typ vid 1 av att något smal till i mitt öra sen låg jag vaken ett tag och somnade och vaknade igen efter typ en timme.. Så när klockan ringde i morse så kände jag att det inte var någon mening att gå till skolan en trött sanna med ont i örat och huvudet är inte en bra kombination! Mamma ringde doktorn i morse men självklart hade dom bara en läkare där idag för alla andra är sjuka.. Så jag får lida i några dagar till!
Så är som sagt hemma från skolan idag, har inte gjort något speciellet bara ätit frukost med Ella och legat i min säng och kollat på olika klipp på youtube :)
Serious face!


I'm back!

Nu har min kära mamma och Sofie tjatat på mig i flera veckors tid på att jag ska börja blogga igen så tänkte försöka komma igång igen :)
vet faktiskt inte vad som har hänt sen sist jag skrev.. skolan har iaf börjat igen! eller det kanske jag har skrivit? haha orkar inte kolla när jag skrev senast :L
så ist för att försöka komma på vad jag har gjort den senaste månaden så kan jag berätta vad  jag har gjort idag ist:
¨hade sovmorgon i morse så gick upp typ vid åtta, fixade mig och åt frukost sen tog jag bussen till torget och mötte sofie. sen gick vi till friskis och svettis och lyssnade på en tjej som berättade om dom lika allternativen osv. sen hade vi lunchrast och sen matte. efter skolan gick jag och sofie till torget, satt där och pratade ett tag sen tog jag bussen hem med Hero. kom hem vid typ halv 4 och då satt jag och prata med mamma ett tag och nu sitter jag här i köket och lyssnar på musik och skriver med Fredrik :)
intressant dag va? :))
tänkte lägga ut lite bilder senare som jag har tagit den senaste tiden som kanske förklarar vad jag har gjort och så :)
längtan är obeskrivlig!
 

Gäst inlägg :)

Hej alla bloggläsare:)
Då min dotter suger på att blogga så får väl jag helt enkelt göra det åt henne:) Man måste ju vara mån om sina läsare:)
Sanna har börjat skolan och ja vad jag förstår så har hon fortfarande kill problem, tyvärr kan jag inte skriva så mycket om det då jag är mamma och inte får reda på så mycket. Men ett och annat snappar jag upp och man får ju vara glad för det lilla här i livet:)
Just nu ligger hon i sin systers säng och kollar på någon film tror jag:)
Hon har varit duktig idag och lagat middagen det blev korv i ugn med pasta :)
Ja nu vet ni lite i alla fall vad min Liten sysslar med:)
Ha det bäst och var rädda om er och varandra <3

Kram A <3


RSS 2.0