One tree hill


Det enda jag har gjort idag är att kolla på one tree hill och passat Alexander!
Har ingen "inspiration" till att blogga just nu men ska försöka!



Ingen sömn här inte

Igår klockan 4 åt jag på max med sofie, satt och prata rätt så länge! När hon åkte jag hem och åt glass, kollade på tv och sen gick jag och la mig :)


Ella väckte mig klockan 00:01 (hehe) för hon hade så ont i magen så fick mata Alexander! Sen fick hon ännu ondare så hon och niklas åkte till akuten så bebisen fick sova i min säng! Det gick jätte bra fram tills klockan 3 då ville han ha mat! Ella kom nyss hem från akuten och hämtade saker för dom ska till uppsala och äntligen få opereras så hon slipper den här smärtan! 
Oh nu ligger jag i soffan och kollar på segemyhr och tackar min älskade mamma att hon äntligen fick alexander att sluta skrika!!
Hoppas ni har haft en bättre natt än vad jag har! 



Fredaag

Skola idag som vanligt, hade prov också oh de gick ganska bra faktiskt! Efter skolan så skjutsade snälla Rasmus hem mig och sofie till hennes mammas jobb, älskar att ha vänner med körkort hehe! När jag kom hem så myste jag med alexander och nu är dom andra och handlar så sitter här i soffan med min bebis brevid mig! Det är såå sjukt hur mycket kärlek man kan känna för en sån liten människa!



5 saker om mig

1. Jag är livrädd för att någon nära ska dö
2. Jag är livrädd för att bli en depprimerad tant som dör ensam med mina 40 katter
3. Jag har jordens underbaraste vänner
4. När jag blir nervös så börjar jag frysa och skaka som en tok!
5. Jag har tappat min blogglust!



Måndag

Hur kommer det sig att just måndagar känns så otroligt jobbiga?:o
Hade iaf 3 lektioner idag teckenspråk, specialpedagogik och vanlig pedagogik!  Efter skolan följde jag med sofie till nordea där hon skulle fixa en sak oh sen tränade vi! Tog bussen hem, gick hem till nathalie ett tag, åkte och hämtade ut ett paket med niklas, planera kryssningen med mamma och nu ligger jag i soffan med engla och kollar på american got talent! :) 
Är så galet taggad till kryssningen tror det kommer bli såå otroligt kul!




.

Grejen är den att det ni gjorde mot mig sårade mig självklart men det som förstörde mig är att ni så enkelt bara kunde lämna mig, ni skrev inte ens ett förlåt eller försökte kämpa för att ha mig kvar. Var de verkligen så enkelt för er?




Ensam

Sitter helt mobbad i klassrummet och väntar på att min lärare ska komma..



Jag orkar bara inte

Jag är klar med att kämpa, gråta, skratta, prata, le, låsas som om allt är bra, prata om problem, visa känslor  ja jag är klar med allt helt enkelt.
Från och med nu så ska jag sluta visa känslor eller släppa in någon i mitt liv, då kanske jag slipper gå igenom samma sak gång på gång.
Godnatt.


Söndag

Efter en orolig kväll igår så kunde jag äntligen sova vid 11/12 efter fått sms av mitt hjärta att hon var på väg hem igen!❤ 
Har haft sjuka drömmar inatt och jag kommer ihåg typ alla och alla handlade om L. Tror min hjärna vet vem de är jag vill ha! Vaknade typ tio i tolv, gick upp och åt frukost och nu ligger jag i soffan med jordens magvärk..  Klockan tre ska jag möta Sofie på torget och sen lite senare ska vi kolla på Alms handbolls match! :) 





Tanken på ett liv utan dig får mig att börja gråta! Jag ber för dig min bästavän!❤

Igår

Efter skolan igår åkte jag bussen med nathalie och mamma. När jag kom hem duschade jag, gick ut och mötte sofie, fönade håret sen gick vi hem till nathalie och jag sminkade mig osv.
Umgicks med underbara vänner hela kvällen! Somnade vid typ 2 och vaknade av att min mamma ringde och väckte mig klockan tio-.- tqck "kära" mamma! 
Så de var bara att gå upp och äta frukost sen följde jag med dom till landet och satt och frös i 2 timmar, kändes verkligen värt att följa med dit..
Menmen nu ligger i min säng och vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen

Här är lite bilder från igår 




Lördag

Sitter i bilen nu på väg till landet och ska hjälpa min mamma att katta löv..
Jag skriver om gårdagen när jag kommer hem:)
Ha en bra dag!



FREDAG!

Vaknade med världens j*vla huvudvärk i morse, kändes som om mitt huvud skulle sprängas eller ramla av  eller någonting.. men jag gick upp och tog huvudvärkstabletter,fixade mig och åt frukost och då försvann huvudvärken *peppar peppar* Josefin kom och hämtade mig tjugo över åtta,körde mig till skolan och sen stog jag ute med henne medans hon rökte,ohherreguud vad det är kallt ute!!:O
Men iaf nu har jag samhällskunskap och sitter med sofie och ida i grupprummet och jobbar med något arbete om spanien :)
see you later alligator!

Wihoo




Godnatt

Anna kom hem till mig vid typ fem/sex någongång vi satt i min säng och pratade om lite allt möjligt! Sen gick hon hem och jag gick till sofies mormor och morfar, satt i deras kök ett tag oh sen körde sofies morfar ner oss till idrottshallen där vi kollade på handbolls match med viktor :) är de bara jag som tycker det är såå otroligt sexigt när killar spelar någon sport?! 
Sofies snälla morfar körde hem mig när matchen var slut! När jag kom hem duschade jag och nu ligger jag i min säng och ska snart sova!:)
Mitt glada lilla hjärta!❤





Onsdag



Shit va veckorna går fort alltså de är redan onsdag :o dagen blev mycket bättre än vad jag trodde! *tack gud* 
På idrotten idag var vi på friskis och svettis och körde ett "baspass" oh gud va kul det var!:)
Kom hem vid typ tre oh nu sitter jag i soffan och kollar på idol :) 
Sofie hade kul iaf ;)



Onsdag


Är så galet trött idag så jag vet inte vad... Det kommer bli en lååång dag idag men bara tråkiga lektioner Zzzz


Mitt golv<3

Jag drev om de i förra inlägget om de va någon som inte förstod de :)
Jag var med sofie och alm efter skolan ett tag och när jag kom hem så gick jag ner i tvättstugan, åt mat och nu ligger jag på mitt golv och lyssnar på musik :)



Sanna gillar naturkunskap nu :)))




Sanna gillar inte naturkunskap




The first cut is the deepest

Har legat i soffan och kollat på gamla idol avsnitt från 2005 med mamma typ hela kvällen! Oh nu ligger jag i min säng och ska försöka sova! Godnatt<3

Måndag

Efter skolan så var jag med sofie ett tag sen tog jag bussen hem, åt med nathalie sen la jag mig i badkaret med tända ljus och ansiktsmask! Himleeen! Nej de va fan inte skönt.. Haha de ser så "harmoniskt" och "mysigt" ut på filmer när folk ligger i badkaret men blir dom inte rastlösa eller får dom inte ont i nacken?:o haha de kanske bara är jag :L 
Nu ligger jag iaf på mitt golv (sällan) och lyssnar på musik och funderar på att göra lite nytta här hemma men tror jag struntar i de :)))



Jag har världens bästavänner
















Specialpedagogik





Aldrig

Tro de eller ej men jag ligger ff på golvet och lyssnar på samma låt som jag lyssnade på förra gången jag skrev :L
Jag kom och tänka på en sak, ordet aldrig skrämmer mig så otroligt mycket! Tänk att jag aldrig mer kommer få träffa min gammel farmor eller jag kommer aldrig kunna spola tillbaka tiden. Är det bara jag eller tycker inte ni det är ganska skrämmande? Jag kommer aldrig få träffa min gammel farmor igen, förstår ni aldrig någonsin.. Ja tanken är hemsk. Och när man förlorar vänner som betyt mycket så är ordet aldrig också ganska läskigt. Jag kommer aldrig ha dom där långa konversationerna igen med dig, jag kommer aldrig få krama dig igen och jag kommer aldrig få höra av dig hur bra jag är. Och att jag aldrig kommer få träffa min syster varje dag som jag brukar om hon flyttar till skåne..
Usch bara tanken för mitt hjärta att gå i tusen bitar! 
Hej den efterblivna sanna som alltid tänker för mycket på kvällarna, jag tycker inte om dig :))) oh ni ba: what vad lider hon av?!  Jadu kära läsare jag har tyvär ingen svar på den frågan :)))
Nej nu ska ta bort sminket och sen lägga mig i min säng oh försöka sova!
Godnatt

Kvällsunderhållning

Ligger på mitt otroligt sköna golv och lyssnar på musik och väntar på att något kul ska hända... Känns som om jag kommer få ligga här ett tag :))) 




Du


.

Plugg





På väg




Lördag-söndag

Igår så kom Sofie hit typ vid 3, vi satt i soffan och lekte med hundarna tills nathalie kom hem, då gick vi till donken och åt. Sen mötte vi Alm och vi gick hem till mig sen kom Rasmus också oh vi kollade på körslaget :L dom åkte härifrån typ vid 11 tror jag(?) då tog jag bort sminket och la mig i sängen oh somnade på en gång! Har vaknat 1000 gånger av att noya ska lägga sig under täcket så varje gång hon rörde på sig så kändes det som om en mördare smekte mina ben typ, haha! 
Vaknade typ 9 idag, gick ut och gick med noya oh nu ligger jag i soffan och kollar på american idol, ååååh vad jag önskar att jag kunde sjunga!:( 
Mamma kommer snart hem och hämtar mig och nathalie och då ska vi till gammel mormor och fira henne!:)





Patrik sa de!




Hej vi går på dagis

Naturkunskap suger




.

 
 

Skola

sitter i skolan just nu och jobbar med vårat grupparbete och mitt lilla hjärta är på sitt bästa humör idag ;)
" vart ska jag klappa, på musen kanske?" hahah
efter skolan ska jag hem och passa min mosters hundar och äta middag med min kära mamma och min syster!
ha en bra dag pusshej :))))

My soulmate!

Jag älskar dig så obeskrivligt mycket



Torsdag

Vaknade halv 8 idag, gick upp och fixade mig oh nu har jag precis ätit frukost och ligger helt död i soffan och väntar på att min ork ska komma.. Nej men nu ska jag gå och borsta tänderna och sen åka till skolan :)
Ha en bra dag!



Plugg, plugg och plugg


Blogginngen är inte den bästa men de är såå sjukt mycket på gång just nu, massor med plugg och tusen tankar i huvudet!  Har pratat med jordens underbaraste i en timme nu, vad hade jag gjort utan dig?! Du gör verkligen allt så mycket enklare❤ 

Söndag

Vaknade halv 11 idag, så himla skönt att få sova ut! När jag vaknade gick jag upp  och åt frukost sen vid typ 12-1 åkte jag, Ella, Alexander och Niklas till västerås. Vi åkte först till lager 157 (himlen!) där köpte jag världens skönaste byxor, ett par thigts och en mössa! Sen åkte vi till stadium och där köpte jag två mössor till haha :)
När vi kom hem följde jag med mamma och handlade och när jag kom hem
Igen lagade vi pizza :)
Oh nu har jag precis pratat i telefon med min charmknutte och ligger i min säng och funderar på om jag ska städa eller ligga kvar här.. Hmm svårt val! :L






Bio

Klockan halv åtta ungefär kom sofie och hennes mamma och hämtade mig, körde ner oss till bion, vi satt och prata ett tag inne vid toalleterna och sen kom marcus, anna och alm och vi kollade på Familjetrippen! Den var typisk Sanna humor så fick tänka mig för så att jag inte satt och asgarva :L mamma kom och hämtade mig, marcus och anna när bion var slut och nu sitter jag i soffan och kollar på någon brumbrum film på trean :) 
Tack underbara ni för kvällen, de behövdes verkligen! Guuud vad jag älskar er!❤
Nu ska jag nog lägga mig i min säng och försöka sova! :)
Min älskade apa!

lyssna på texten.

känn dig träffad gubben.

Lördag

Morgon mys i soffan med Ella och Alexander oh kollar på film :)



Godnatt

Det är inte fören man är ärlig mot sig själv och tillåter sig själv att känna som man gör som det svider som mest.
Tror det är dags för mig att lägga mig under mitt täcke oh hoppas på att tankarna inte är lika jobbiga i morgonbiti.
Du var aldrig seriös med de du sa, du ville bara ha ett tidsfördriv en kväll.

Mitt hjärta

Du är den enda anledning till att jag orkar, att få så otroligt mycket kärlek av en sån liten bebis de är helt otroligt!
Tack för att du föddes just nu och räddade mig.




Torsdag

Opps har helt glömt bort bloggen, eller jag har haft fullt upp med annat så har inte haft tid. 
Men idag hade jag först matteprov oh de gick faktiskt ovanligt bra, eller jag hoppas verkligen att jag iaf får ett E! Sen efter lunch hade vi svenska redovisning oh de gick väl så där.. Jag överlevde iaf! Wihoo! Är så otroligt stolt över mitt hjärta som klarade av sin redovisningen även fast det var ett personligt ämne! Du klarade det så bra älskade Sofie!❤ 
Efter skolan väntade Erik och Viktor med mig utanför skolan tills Niklas kom och hämtade mig, gick hem till natta och åt och kollade på Hannah montanna! Kom precis hem och nu ligger jag mig i ellas säng och kollar på när hon städar :)

Godnatt

Dagen blev tack och lov bättre än vad natten blev! Mycket tack vare sofie och ida, vad hade jag gjort utan er?!❤
Det hände inget speciellt i skolan idag tror jag.. Hehe
Efter skolan följde jag med ella och niklas till mödravårdscentralen, apoteket, bygg max och godisgallerian! När jag kom hem så myste jag med Alexander ett tag i soffan och sen satte jag mig och försökte plugga.. Kom en bit men är lååångt ifrån klar oh allt ska vara klart tills på tordag.  Pratade med sofie i telefon ett tag också, ovanligt va?;) 
Duschade för ett tag sen och har precis pratat med älskade natta i telefon, de är tur att någon i den här familjen iaf tar tid oh lyssnar och verkligen förstår mig! Jag älskar dig världens bästa syster!♥
Nu ska jag faktiskt försöka sova oh hoppas på att den här natten blir bättre!



Tisdag

Har vaknat flera gånger inatt vaknade först av att jag var törstig, sen vaknade jag 3 gånger av att jag hade magknip och så har jag drömt samma dröm 100 gånger på en natt och vaknar varje gång med ögonen fyllda med tårar och sprängande huvudvärk. Det räcker inte att mina tankar dödar mig när jag är vaken, måste även drömma om händelsen. Fml 
Känns som om det kommer bli en väldigt lång dag idag



Frukost-skola-hem-sova





RSS 2.0