Valborg

Sitter hemma hos Anna med Linda och Hero, vi har precis varit på ica och köpt jordgubbar och chocklad som vi ska äta efter vi har ätit kött och potatis gratäng!:D vi ska nog ta det lugnt ikväll oh bara sitta och prata :) vi är inte som alla andra tonåringar som tycker att det är kul att dricka sig full.. Nej usch fyfan!
Jag håller mig till saft! Oh det är jag stolt över! Är på jätte surt humör tack vare en viss person..men ska ha kul iaf, han ska inte få förstöra min kväll!
Hejdåå


Ååh

Igår föddes äntligen Maggan och Davids lilla bebis! Stort grattis till er! Oh grattis till Hero Och Thriffa som blev mostrar!:)


True


,

Kom hem till enköping vid typ 5-6 vi åkte direkt och köpte mat på chopchop sen åkte vi hem och åt daim tårta :)
sen gick jag ut och träffade Anna och linda gick till maxi och sen satt vi på skolgården :)
oh nu sitter jag och kollar på bb och skriver med sofie på facebook :)

image description
Jag kommer alltid finnas för dig Bästavän!


värt inlägg

Vaknade halv 9 idag och sen dess har jag ätit frukost och klätt på mig, ska äta lunch snart och sen ska vi åka hem till enköping och fira ella :)
hejdå

wiho

Haha visste är jag duktig som bloggar fast jag sa att jag inte skulle hinna? :D
Men iaf vaknade åtta i morse gick upp och sminkade mig och slog in presenter till Ella. klockan 9 började jag och ella göra tårtorna med jordgubbar på :d vid halv 10 kom farmor och farfar hit och vi  fikade åt lunch och satt och prata :) dom åkte hem vid 2 och då gick vi och handlade och sen satt vi på balkongen och spelade kort :)
oh nu sitter jag med slingor i håret som underbara nathalie köpte till mig idag! ♥ på henne!
Ni som aldrig har slingat håret hemma och haft en sån där mössa på er ni vet? jag varnar er slinga inte!! det gör såå sjukt jävla ont att dra ut håret ur hålen på mössan! och speciellt om man har en syster som gör en åt en som inte har något tålamod alls ;)
ni får alla bilder från idag i morgon när jag kommer hem till mamma :) Eller kom på att vi ska fira ella dåå men aja bilderna kommer nångång :D
pusshej


Grattis!

Min underbara syster fyller år idag! jag älskar dig min vackra syster, jag älskar dig av hela mitt hjärta!♥

image description

Sommar 2011♥






'

Va hemma från skolan igår min arm dunkar och jag mådde illa. Men gick till skolan och hämtade böcker och sen gick jag hem och la mig i soffan och där låg jag typ resten av dagen.
Oh jag är hemma idag också känner mig ff lite yr så ingen mening att ens försöka gå till skolan och konsentrera sig, men kom precis på att jag hade np i dag i engelska.. Eh bara att göra en annan dag! Halv 12 ska jag gå och möta nathalie och vi åker vidare till pappa. Oh jag brukar ju typ inte blogga när jag är hos honom så skriver igen på söndag när jag kommer hem till mamma igen :)
Hejdå


Långt inlägg

Orkade inte blogga igår så skriver nu ist
Igår: efter skolan gick jag ut med linda och vi la oss på en bänk och började asgarva åt.. Aa jag vet inte vad vi skrattade åt riktigt men men ;) sen kom anna och hero och vi gjorde inte så mycket tog kort och skrattade mest :D juuste innan jag gick ut med dom så gjorde jag klart min musik och bild redovisning :D *stolt*
Idag: försov mig igen.. Hade verkligen inte lust med skola idag! Men iaf gick upp och fixade mig och sen gick jag till skolan. Först hade vi kör vi övade på skolavslutningslåtar.. Efter kören hade vi so, bild, lunch, no och sist musik :) men va bara me på halva musiklektionen för hade möte med frida :) efter skolan följde söta anna med mig till doktorn och jag vaccinerade mig mot nån sorts cancer! Åh jävlar vad ont det gjorde! Jag brukar älska att ta sprutor men det här gjorde sjukt ont och nu är min arm as svullen :o! Gick hem till hero nyss och kollade på frågorna jag skulle kunna! Tack så mycket du räddade mitt betyg i so!
Kommer nog inte kunna blogga i morgon för efter skolan ska min klass åka och kolla på nån orkester.. Yeaah fett taggad!:D eller inte :L
Haha nej men nu ska jag duscha och sen börja plugga :)
Hejdå


Jag idag

Nu har jag precis ätit frukost och nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå till skolan :) pusshej
Lite suddiga bilder kanske menmen


Måndagar suger

Skola hade typ 3 lektioner, våran lärare kom aldrig till lektionen så vi hade 40 minuters extra rast :D ohh juste tack jasse för hjälpen på so'n Mohahah ;)
Efter skolan gick jag och sofie hem till sofie mormor och morfar och satt och fikade och sofie diskuterade om massa saker ;) Följde med sofie till musikskolan och sen gick vi till a3 och tränade :) sen tyckte vi att vi förtjänade en glass :L Haha!
Sen gick jag hem men ringde hero efter halva vägen för det är såå sjukt tråkigt att gå själv utan musik! så hon cyklade och gick med mig resten av vägen :D
Duschade när jag kom hem och nu har jag precis lockat klart mitt hår oh nu vet jag inte vad jag ska göra! om inte nån överraskar mig snart med nåt att göra så kommer jag seriöst att ruttna här! Känner att jag vill hitta på nånting nytt, eller iaf "överraska världen"!
Nu ska jag... hmm ja vettefan vad jag ska göra gå och underhålla min mamma eller nåt :D
hejdååå

Söndag

Vaknade 10 idag gick upp och klädde på mig vid klockan ett fick vi gäster åååh Emma hade med sig sina trillingar som är 3 månader gamla, ååh gud så söta! Dom åkte typ hem vid 3 och sen dess har jag,nathalie och mamma rensat massor med gamla saker från källaren herregud vad mycket saker jag har :o oh nu har jag precis bäddat rent min säng och nu ska jag dejta duschen!
I morgon är det skola, första gången på väldigt länge som jag verkligen inte har någon lust att gå till skolan..
Hejdå
Jag och min moster på grönan 2005 haaha


svenson svenson

Har legat i soffan med familjen och kollat på svenson svenson :)
Gick in i mitt rum eller va tvungen att klättra för det låg kläder över hela golvet men nu är dom borta :D fíck för mig att städa så har halv 10 på kvällen Har sjukt ont i magen! tror jag avlider snaaart!
Nu ska jag kolla om det är någon rolig inne på facebook och sen ska jag nog försöka sova :)
godnatt


chop chop

Har legat i nathalies säng och letat efter skolavslutningsklänning och balklänning i 2 timmar nu! får panniiik hittade 4 stycken balklänningar som jag har beställt så vi får se vilken som passar bäst ;) men jag hittar verkligen ingen till skolavslutningen! jag brukar alltid bli "kär" i jätte många klänningar och svårt att välja men nu hitta jag inte en enda :o menmen får fortsätta kolla en annan dag :) Känner att mitt humör svänger från att må jätte bra till att bara vilja lägga mig i sängen och gråta..
Mamma kom hem med mat från chop chop (tror de stavades så) va faktist jätte gott men föredrar hellre vita elefanten :) fick en sån där lyckokaka med en lapp i där det stod en sak, tror kakan visste att den skulle hamna hos mig, haha nej men hoppas det som stod på lappen slår in snart!
Har ni sett freacky friday? Haha min mamma tror att hon och jag kommer byta själar under natten som dom gjorde i filmen! oh hon vill att det ska hända så hon får reda på vem jag gillar, Hahah!
Så nu har hon lagt fram den filmen som vi ska kolla på senare i kväll! :)
I morgon ska jag ta mig ork att träna med sofie! Har ff en sån sjuk tränningsverk :o men det sägs ju att om man tränar igen så försvinner tränningsverken så får väl hoppas det ;)
pusshej

Lördag

Igår efter skolan gick jag ner till stan med hero och anna,vi gick runt i affärer och letade present till marcus som anna skulle köpa och jag leta efter ett par snygga byxor men jag hittade inga så köpte underkläder och en tröja ist :) Kom hem vid 4 och åt sen vid halv 7 åkte linda,jag och anna till villberga! Gjorde inget speciellt där som vanligt :L
kom hem halv 11 och somnade typ så fort jag la mig i sängen.
idag skulle jag ha åkt till mina kusiner men det blev tydligen inte så, så nu vet jag inte vad jag ska göra är på sånt piss off humör idag så lika bra att bara vara hemma.
Den här helgen började as bra redan i fredas men förstördes efter bara några timmar..
hejdå.

It hurts it really does..


I mina ögon är du perfekt

Sluta inte med att försöka få mig att le för du är nämligen världs bäst på.


Brist på rubrik

Hade 2 nationella prov i engelska idag-.- men det gick faktist ganska bra eller aa jag hoppas det iaf!
Efter skolan gick jag och sofie ner till a3 och tränade! Såå duktiga vi är! :D
I morgon efter skolan så ska jag ner till stan och köpa ett par as snygga byxor jag hitta!:D om dom finns kvar!
Men nu har jag precis duschat och ska föna håret och sen försöka lägga mig i tid! Är sååå sjukt trött Men kan tydligen inte somna fören klockan har varit 10 sjuuuukt!
Pusshej
Haha här får ni en bild från idrotten idag ;)


spam

Yeah har 450 nya händelser på facebook och typ alla är från Linda -.- TACK LINDA!
I morgon efter skolan ska jag träna med sofie :D kommer typ dö..eller det säger jag varje gång men kolla jag lever än idag! :D Haha jag är sjukt trött :(
Haha nej men nu ska jag sussa! säger man så? :o men iaf nu ska jag sova :D
godnatt alla fula och söta<3

onsdag

Blääää dagen har varit sjuuukt lång tråkig, och det gick åt helvete på musikprovet..Menmen kom hem vid kvart över 4 och sen dess har jag legat i soffan och kollat på gamla avsnit av bb :)
Oh nu skriver jag med linda på facebook! oh nu ska jag försöka få tag på sofie och fråga om hon vill gymma med mig i morgon :D
pusshej


She will be loved..

Hade vanliga lektioner idag dagen rullade på ganska fort, efter idrotten gick hela skolan ner till joar och kollade på 8a:s musikal! Vissa var verkligen jätte duktiga! När den va slut gick jag till a3 och tränade med sofie, jag trodde helt seriöst att jag skulle döö! Oh sen GICK jag hem. Men nu känner jag mig sjukt stolt över mig själv! Jag har börjat träna och börjar gå ner i vikt oh de får mig att känna mig självsäkrare, det går bra för mig i skolan! Ja allt går bra nu! Eller aa nästan allt känns endå som det är nåt som saknas..
Men nu ska jag äta och sen ska jag duscha och sen plugga!
Byebye :)


Godmorgon

Haha jag lyssnade aldrig på skivan som jag har prov på igår (a) men måste verkligen göra det idag annars är jag körd! Men gick ut och satt och gungade och pratade med anna i typ 1 timme eller mer sen kom Hero som va på
Sitt "normalaste" humör ;) kom hem vid halv 9 oh då kolla jag på 2 avsnitt av bb och sen la jag mig i sängen och somnade nästan på en gång :)
Idag vaknade jag klockan 7 och sen dess har klätt på mig, sminkat mig,letat smycken och ätit frukost! Oh nu ska jag borsta tänderna och sen gå till skolan :D
Pusshej


Anna panna :D

Ligger i min säng och pratar i telefon med lilla anna panna :D hahah!
Ska strax äta oh sen ska jag lägga mig tidigt så jag inte försover mig i morgon :D
Lalala mitt liv rullar på :L hahahaha!
Ha det bra alla söta och fula!:D


hatar måndagar!

Vaknade 6 idag, gick upp oh duschade och sen fixade jag mig osv.
Hände inget speciellt i skolan idag,orkar inte berätta om alla lektioner för dom va dööö tråkiga! jag hatar måndagar -.- Men i morgon är det tisdag och då är idrott och sen ska vi ner på joar och se 8a:s musikal :)
Känner verkligen att jag äger på att blogga, tycker ni inte dE? ;) Haha nej men jag bloggar om samma saker heeeeeela tiden, jag vill att det ska hända något nytt i mitt liv, översaka mig!! Men jag vill endå stanna kvar så här som jag "lever" idag för om mindra en 2 månader slutar jag s:t ilian och bara tanken att lämna den skolan skrämmer mig otroligt mycket.. vad kommer hända sen på westerlundska? aja det lär jag ju märka då.
Men nu ska jag börja lyssna på låtar jag ska kunna till musikprovet på onsdag, och så ska jag vänta på att Anna smsar mig så att jag kan ringa henne nångång :L haha
hejdåå


Dagens outfit

Så här ser jag ut idag! Bilderna är ganska suddiga men det gick inte så bra att ta kort idag :L


-

Förlåt men jag kommer inte svara på frågestunden för min data vill inte som jag vill -.-
så om det är någon fråga som ni verkligen vill ha svar på så får ni skriva till mig på facebook och för er som inte vet det så heter jag Sanna Thörnros :)
Har ju inte bloggat så mycket i helgen eller har typ inte bloggat alls, men när jag är hos min pappa så har jag verkligen inte ork till att blogga eller så är datan upptagen ;)
Men kom hem vid typ 5-6 idag och sen dess har jag ätit och nu sitter jag i min säng med hero och hjälper henne med so :D
Längtar såå sjukt mycket till skolan i morgon (a) mohahah
pusshej

förlåt

men jag kommer inte ha någon tid/ork att svara på frågestunden i dag men jag gör det så fort jag kommer hem till enköping igen :)
pusshej


Fredag

Hej vaknade halv 7 och kände mig jätte pigg så gick upp och klädde på mig och städade bort lite saker från golvet :)
Oh nu ligger jag i min säng och smsar och lyssnar på musik :)
Ska strax upp och äta frukost,sminka mig och fixa håret oh sen gå till skolan :)
Efter skolan ska jag och Ella åka till pappa :) bra att åka tåg fredag den 13! Haha. Jag svarar på alla frågor i frågestunden i kväll eller i morgon jag lovar!
Ha en bra dag!


:D

Just nu känner jag mig som världens lyckligaste människa! (a)


Sofie

Åkte ner till a3 med sofie efter skolan och fixade kort :D nu jävlar sofie!
Sen åkte vi hem till sofie och satt och prata om typ allt :)
Åkte hem typ åtta och sen dess har jag inte gjort mycket alls, suttit vid datan och skrivit med folk på facebook :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova :)
Godnatt


Stolt!

Nu har jag nästan skrivit klart min uppsats!*stolt* fick hjälp av hero,elissa,nathalie och mamma (a) HAHA! Jaa jag suger verkligen på att skriva långa texter om saker som inte ens är intressanta :L
Men nu ligger jag i min säng och smsar med sofie och loke :)
Godnatt alla söta och fula<3


Plugg

Försov mig i morse med, vet inte vad det är med mig är så sjukt trött hela tiden :o hände inget speciellt i skolan idag. Hade uttvecklings samtal i 10 minuter efter skolan vääärt! Men iaf nu har jag precis ätit och ska fortsätta med min no uppsats som ska vara inlämnad i morgon..fml
Hejdå :D
Jag idag


Frågestund!:D

Nu kär jag på en frågestund! Fråga allt mellan himmel och jord! Tänk på att oseriösa frågor får oseriösa svar ;)
FRÅGA PÅ!:)


Grattis!

Haha märks att min granne fyller år idag låter som det är 50 elefanter över mig ;)
Haha men Grattis Suber!:D


Rubrik här

Är det bara jag som har svårt att komma på bra rubriker?:o
Men iaf skola idag försov mig så hade ganska bråttom i morse!
Hade först mentorstid, extra engelska,
Matte hade bara ett fel på matte testet *stolt*! Sen hade vi so oh då satt jag och förhörde Albin och Tobbe haha ja det gick ju bra..;) sen efter lunch hade vi idrott vi körde typ nån boll lek och sen gladiator sak! Min grupp ägde ju :D sen hade vi no och sen sist hade vi svenska och då kollade vi på film!
Oh när jag kom hem åt jag och nu har jag bytit om till mjukiskläder och ligger i min säng och kollar på tv :)
Skulle ha tränat med sofie idag men hon är sjuk så vi ska träna på torsdag ist! :) pusshej
Jag idag


jesus

Hej vaknade kvart i 11 idag! STOLT :D haha gick upp åt frukost med mamma medans vi kollade på sjunde himlen :) Hoppade in i duschen och sen följde jag med mamma och handlade.
Gick hem till Linda med herojoe och anna :D Kollade på när Herojoe färgade lindas hår :) om ni undrar varför jag skriver herojoe så är det för en sak :L HAHA! sen gick min älskade herojoe hem :'( haha men då lockade Linda mitt hår! tack sötnos!(a) men tyvär så ser jag ut som jesus :'( men jag kom på att till och med jesus har längre hår än jag :( hahah!
Har precis packat min väska till i morgon, har idrott på idrotten och sen ska jag träna på a3 med sofie :)
godnatt!:)

true

guys like what they see, girls like what they hear thats why guys lie and girls were makeup!

<3

Satt precis och läste en tjejs blogg, hon har förlorat hela sin familj hennes mamma,pappa och syster!
tårarna bara sprutar på mig att läsa hur hemskt hon har haft det!
Jag skulle aldrig klara av att förlora min familj! Men den här tjejen är verkligen stark och fortsätter leva sitt liv för att göra hennes mamma stolt!

Visste ni att..

  1. Jag har aldrig rökt
  2. jag har aldrig varit full
  3. jag har dåligt självförtroende
  4. jag älskar komplimanger
  5. jag bryr mig för mycket om vad andra tycker
  6. jag älskar att hjälpa folk som mår dåligt!
  7. jag önskar jag vore längre
  8. jag älskar att bo där jag bor nu
  9. jag saknar wilma!
  10. jag tror jag har humörsvägningar
  11. jag har bara bott i enköping i 6-7 år
  12. jag saknar min bästavän
  13. bara en av mina vänner märker på mig när jag fakear ett leende
  14. jag har världens underbaraste vänner!
  15. jag hatar mig själv för att jag gillar honom!


image description


påskbord

Hej vaknade idag av att Niklas står och bankar på dörren och sen kommer in och lägger sig över mig och börjar skrika och hoppa -.- bara älskar när folk väcker mig -.-
Gick upp åt frukost med mamma och ella och nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik.
Idag ska vi äta påskbord, usch fyfan är fortfarande mätt från påskbordet hos pappa haha :p
känner mig på piss of humör idag, vill bara ligga i min säng hela dagen och tycka synd om mig själv meen det är ingen bra ide för då kommer det bara bli ännu värre,ska nog gå ut och gå ett tag det brukar hjälpa!
Längtar till på torsdag för då har jag möte me frida och känner att jag behöver det just nu!
hejdå

I dont know what I'm going to do


Bilder

Lite bilder ifrån helgen!


.

image description
I don't miss you,I just miss the old you..

<3

Hej kom hem till pappa i går gjorde inte så mycket kollade mest på tv och aa..Haha ska nog inte gå in på vad vi gjorde :p vi somnade alla vid typ nio (a)
idag har jag inte gjort mycket alls, legat i soffan och kollat på tv :) 
i morgon kommer min farmor,farfar,farbror och två av mina kusiner hit :)
godnatt 



Jag älskar er! <3

Haha

Haha ja jag är uttråkad :D


Pappa

Hej vaknade halv nio idag DAAMP kan aldrig sova länge längre :o men iaf har precis fixat mig och nu ska jag laga lunch till mig och nathalie :)
Vi ska möta ella och niklas vid stationen vid typ 3 och sen ska vi åka vidare till pappa :)
Dagens outfite |
|


grymt

Gick ner till gymmet vid typ 2 och mötte sofie och johan, tränade typ där i aa vettefan kanske 30 minuter, känner mig hellllttttt dööööööööööd! jag har verkligen ingen kondition alls :o men endå fett stolta att vi överlevde första gången! :D
Gick hem, kom hem duchade tog en macka och sen gick jag till anna och hennes pappa körde ner oss till bion :)
vi såg en gång i phuket, typiskt sån här thörnros humor! Haha nej men den va faktist ganska roliga :)
När vi kom hem mötte vi hero och vi gick upp på skolgården och jag och anna satt oss i "båten" och pratade och frös typ ihjäl :L
Men nu är jag iaf hemma och vet inte vad jag ska göra faktist, ska nog checka facebook och se om det är någon social inne :)
Juste ska åka till pappa i morgon så tror inte det kommer bli så mycket bloggning resten av veckan men ska försöka ha tid för de :)
godnattt

Tisdag

Hej vaknade nio idag igen ååh hatar att inte kunna sova länge :o
Har varit hemma själv med niklas hela dan.. Det är inte många 20åringar som ligger i soffan och drar en i fötterna och skriker att han vill ha mat! Hahah oh nyss satt han och kastade tevekontrollen på mig och säger att vi ska kolla på gustaf 2! Såå nu har vi precis kollat på den och nu ska jag strax ner till stan och träna med sofie :D kommer dö eftersom att jag är sjuk men ska bara prova på alla maskiner osv :)
Ikväll blir det för hoppningsvis bio med söta anna! :)
Skriver mer i kväll pusheeej!


kul dag

Hej vaknade klockan 9 av att nån ringer till hemtelefonen -.- Ingen mening att försöka somna om, jag hatar när det är så ljust :o ligger fortfarande i min säng och kollar runt på facebook.
Har feber och kan knappt prata så blir att ligga hemma idag och dricka mycket te och dränka mig i alvedon! :D
Pusshej



True that..

Hår igen

Före och efter


Mitt hår

Här får ni lite bilder från igår när jag klippte och färgade håret :)
på första bilden ser de ut som att håret är längre på ena sidan men det är mitt huvud som är snett HAHAH (a)


1 april

Okej det är första april men det finns en gräns på vad man skämtar om! Att du är så patetisk så att du skriver att din pappa är död på facevbook för att få uppmärksamhet, skaffa dig en hobby vafan!


Söndag

Somnade as tidigt igår, Ingen ville va social med mig så kunde lika gärna gå och sova :L
Vaknade klockan nio idag och sen dess  har jag bara legat i min säng och kollat på disnep channel, börjar bli sjuk IGEN -.- fett drygt!
Bild på mitt hår kommer nog upp idag nån gång ;)
hejdå

RSS 2.0