Godnatt

Har legat i soffan hela kvällen och kollat på rosabandets galan och smsat med Loke och Elsa. Har precis bädat rent i min säng så u ligger jag i min säng och kollar på disnep channel och ska nog snart sova eller smsa med nån som är social
Godnatt


Blää

Är på sjukt dåligt humör just nu, irriterar mig på allt som rör på sig.. Ååh varför kan människor aldrig hålla deras ord?!
Aja orkar inte, har mensvärk också-.-
Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft


3 saker

Det är tre saker jag tänker ta upp med er:
1. Männiksor i ALLA åldrar har iphone!! jag fattar inte grejen med att en sjuåring ska ha en iphone till,eller vad en 80 gubbe ska ha den till! När jag va sju år så visste jag inte ens vad en mobiltelefon va för nåt! På tåget idag så satt de två tanter i närheten av mig och en av dom hade en iphone, jag menar seriöst?! Visste man kan tycka att alla får ha  vilka mobiler dom vill och de kan jag på ett sett hålla med om men när dom flesta sex och sjuåringar har en iphone så undrar men ju vart fan socialiteten är på väg!
 
2. Folker säger att det inte spelar någonroll att vi inte går i samma skola längre, vi kommer ff att hålla kontakten, ingenting kommer att förändrats.  det är ren skit snack enligt mig, allt förändras när man byter skola, ibörjan tyckte jag de va skit jobbigt att byta skola för jag har ganska många vänner som är yngre än mig, jag visste inte hur jag skulle göra för att lyckas hålla kontakten med alla eller vad jag skulle göra för att dom inte skulle glömma mig.
Men så tänker jag inte längre, de tog slut på alla mina krafter att behöva skriva till dom personerna, de va helt meningslöst att ens försöka, det va en katastrof för mig att lämna mina vänner och byta skola men det tyckte tydligen inte dom. Jag har lärt mig att saker förändras och jag tänker inte kämpa för att hålla kvar vänner som inte ens kan ta sin tid och träffa mig, om de är meningen att vi ska va vänner så är de det, men om du/ni inte ens kan höra av er för att ni har för mycket plugg, ont i magen osv.. så visst det bevisar bara mig hur dum jag var som ens försökte hålla kontakten.
 
 
3. Oh sist, jag hatar när folk säger att dom hatar folk som dom inte ens känner. okej jag ogillar visa människor för att dom har/gör nånting så att nån utav mina bästavänner blir ledsna då kan jag säga att jag hatar dom för de. Men som tex en gång när jag gick med en gammal kompis på stan, varenda tjej hon såg som var smal och "perfect" så sa hon ; kolla henne fett ful, vem vill ha henne, fett äcklig, jag hatar henne, hon ser ut som en kossa. Jag menar hallå vad är det för mening med att säga såna saker till en oskyldig tjej man inte ens känner?! det är nånting jag irriterar mig galet mycket på! Visst man kan ha fördomar, de har nog alla men man behöver fan inte säga vad jag tycker och tänker om alla hela tiden!
 
 
 
 

Music is my boyfriend


Fredag-lördag

Fredag- hade som sagt simning på idrotten och de gick faktist bra :) efter skolan tog jag bussen hem och sen gick jag och mamma till ica och handla massa gosaker och sen till chopchop och handlade mat :D hade mys framför x-factor med Mamma och nathalie hela kvällen :)
Lördag- åkte till pappa idag, har inte gjort så mycket. Vi skärde i en pumpa :p haha. Oh nu ligger jag framför tvn och kollar på så mycket bättre och smsar med sofie :)
Är sjukt trött så blir nog att sova tidigt ikväll :)
Pusshej


Fredag

Igår va jag i skolan som vanligt, kommer inte ens ihåg vad vi gjorde :o haha men kom hem vid typ 5 och då kollade jag på tv och läste igenom gamla konversationer.. Sen vid typ 7 så kom Anna till mig och vi satt och prata och åt bullar :D sen gick hon hem och då.. Kommer jag inte ihåg vad jag gjorde (a) jag somnade iaf vid typ 11.
Vaknade kvart i sju idag och fixade osv och sen tog jag bussen till skolan och nu sitter jag och väntar på att nån rolig ska komma :o
Har simning på idrotten idag :(( HATAR de!!
Men nu kom Elin! Hejhop


värt inlägg

känner att jag typ inte har någon lust att blogga längre..men igår kväll nångång så kom anna hem till mig och vi satt och prata om allt möjligt, underbart!
idag har det inte hänt mycket, hade engelska prov oh de gick ganska bra tror jag! kom precis hem och nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. vill hitta på något men de endå inte på humör.. japp roligt inlägg va? ;D
hejdååå

brist på rubrik...

Igår så var det skola som vanligt, vi typ pysslade och målade hela dagen :L gick tidigare från skolan för att jag skulle hinna till doktorn men de blev inte såå :L men gick till ilian och mötte anna och linda och gick hem med dom :) eller ner jag gick hem med linda, anna försvann :o sen kom jag hem oh åt och sen efter ett tag så kom linda till mig och vi låg i min säng och tog kort och skrattade åt ingenting :p sen gick vi hem till anna i typ fem minuter och sen gick jag hem :) gick ut och lämnade en sak till hero och sen duschade jag och sen gick jag oh la mig.
FYFAN va de är kallt ute! höll på att dö när jag och linda skulle gå hem från anna :o
vaknade halv7 idag oh hade verkligen inte lust att gå upp.. men tog bussen till skolan med hero och nu sitter jag i grupprummet och väntar på att elin ska komma :)
ha en bra dag.

Måndag

Skola idag, har haft ont i huvudet i fyra dagar nu :(( men iaf efter skolan tränade jag och sofie oh sen tog jag bussen hem och nu ligger jag i soffan och ella försöker droppa i ögondroppar i mina ögon men de går inte så bra (a)
Hihi


Hahah!

Hahha såå jag ;)


Söndag

Haha roliga rubriker jag har alltså..;)
Har inte gjort något speciellt idag bara tagit det lugnt :)
Just nu är jag hemma själv och sitter i soffan och äter ostbågar och kollar på teen mom :) åååh jag vill också ha en liten bebis! Fatta va gulligt!:o hehe


Lördag

Vaknade typ nio idag och mår mycket bättre än igår! Gick upp och kollade på desperate housewives med Ella och sen vid typ 12 när mamma kom hem så städe vi lägenheten och nu sitter jag i köket med min mysdress och lyssnar när min mamma sjunger.. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen faktist men får väl se om jag hittar på nåt :)
Pusshej


.

Det är över nu, de är meningslöst att kämpa för nån som bara gör motstånd.
Jag ser vad som är på väg att hända,men de finns inget jag kan göra för att hindra de.
You lost me.


Fuck

Har inte orkat skriva på ett tag men gör de nu ist
Onsdag: skola hände inget speciellt tror jag, hade innebandy på idrotten!!<3 oh tråkig hinderbana :P kommer inte ihåg vad jag gjorde när jag kom hem men jag kollade nog på tv eller nåt sånt ;)
Torsdag: skola som vanligt hände inget speciellt, hade ont i huvudet hela jävla dan så när jag kom hem så tog jag tabeltter och vilade ett tag men de blev bara värre så mitt huvud typ exploderade så jag somnade typ halv 8 (a)
Idag vaknade jag halv sju och har ff jätte ont i huvudet och mår sjukt illa, varför ska man alltid bli sjuk när man minst vill de?! Jävla kuk helvete! Men ska fortsätta vila och hoppas att jag mår bättre snart!
Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har!


Checka in!

Min vackra hero har börjar blogga igen så tycker alla kan checka in hennes blogg!:)
Www.herogilani.devote.se


Dagens

Skor- skopunkten
Jeans- cubus
G-star kofta- min systers garderobb (a)
Mitt ansikte ville inte va med på kort idag:L


Dagens


inse, de kommer aldrig bli som förut.

Skola idag, började 20 över 10 och slutade klockan 4 kom hem typ halv5, då åt jag och nu har jjag precis duschat. skulle egentligen ha tränat efter skolan men de blev inte så, skulle träffat några andra också men självklart blev de inte så heller..
men ska iaf träna med bästa i morgon efter skolan ist!
nu ska jag torka mitt hår och kolla om de går nånting bra på tv :)
hejdå

musik♥

 

Lördag

Hade ingen lust alls att blogga igår.. Men va i skolan och sen på kvällen kollade jag på x-factor,ganska ointressant dag faktist..
Somnade halv 12 men vaknade av att emelie ringde mig halv 3 inatt :p somnade om vid 3 och vaknade igen klockan och då gick jag upp och duschade och sen har jag inte gjort så mycket, känner mig helt utmattad både psykiskt och fysiskt men har ingenaning varför..
Va nyss ute och träffade hero och söta fristha ett tag och nu ligger jag i soffan och lyssnar när mina systrar sjunger i köket.. :L ikväll ska jag kolla på film med familjen och tjocka mig med ben o jerry och godis! <3


Sonnys chans

Ligger i min säng och kollar på sonys cans och håller på att fixar bildgrejsimojs :L funderar på att ha en frågestund vad tycker ni om de?:D
Här får ni lite bilder som jag har fixat ihop :)


Haha

Haha de är läskigt hur sanna dom här bilderna är!;)


Blää

Är hemma från skolan idag också, ååh börjar bli trött på att vara hemma :( men iaf ligger i min säng och kollar på disnep channel! Jag lär ju inte va den enda som kollar på barn pogram när man är sjuk?:D


Du behöver inte läsa.

Jag tänker ofta tillbaka i tiden och funderar vad jag gjorde fel, i flera månader nu har jag funderat dag som natt vad de var som fick de att bli så här? Folk säger att jag överreagerar och att jag ska lämna de bakom mig, ni får de att låta så jävla enkelt men ni ska veta, de är inte enkelt, de är inte enkelt att släppa taget om nån man verkligen älskar!Det har snart gått ett år sen när allting började, alla kvällar vi skrev, alla dina gulliga ord, dom kvällar vi träffades och dina ord som fick mig att må såå bra! Jag mådde som bäst dom gångerna vi skrev med varandra! Men sen helt plötsligt slutade du skriva, du svarade inte när jag skrev och du kollade bort när jag kolla på dig, de har snart gått ett år, men jag funderar fortfarande på va de va som hände.. Jag har frågat så många gånger men jag har aldrig fått ett ärligt svar. Det suger att älska den personen man inte borde älska. Varje gång jag ser dig så blir mina ben som spagetti, mitt hjärta slår dubbla slag och jag får som fjärillar i magen, men sen när du kollar på mig och sen kollar bort så förvandlas dom där fjärillarna till en stor klump av besvikelse! Jag önskar att jag kunde släppa taget men de går bara inte, hur ska jag kunna släppa taget om han som har allt jag alltid velat ha?
Det har gått snart ett år men jag har aldrig slutat hoppas på att de en dag kommer vara du och jag.


Svar på komentar

Åh gulligt sagt av dig! Vet faktist inte vad jag ska svara på de där med vännerna men jag har lärt mig vilka som finns där för mig när jag behöver dom!
Dina ord värmde verkligen, glad att jag har varit en förebild!
Puss


tisdag

 
hello, va hemma från skolan idag också men jag mår lite bättre nu så hoppas jag orkar gå till skolan i morgon för jag har prov och de är ett helvete att ligga efter -.- men iaf har inte gjort så mycket idag legat i soffan och kollat på film :) oh nu sitter jag på golvet i mitt rum och har precis plattat håret och smsar med anna :)
nu ska jag,,, hm.. det vet jag faktist inte :o men är så uttråkad så vill hitta på nåt men min kropp orkar inte så får väl göra som den vill och gå och lägga mig och kolla på tv :L
pusshej!
 

Måndag

Är as förkyld och har feber så stannade hemma idag från skolan så nu ligger jag i soffan och kollar på Dhw :)
Bjuder på den bilden :L


Lördag-söndag

Lördag: vaknade vid nio och då hjälpte jag mamma i tvättstugan och sen vid typ sex gick jag och linda hem till hero :) vi satt i köket och pratade ett tag och sen när rasool kom spelade vi kort hahah de va nog de roligaste på länge! Sen gick vi till vardagsrummet och kollade på skrälfilm, vid typ ett cyklade rasool till donken och köpte hamburgare till oss och medans han va bora berätta hero sanna historier om andar så när rasool knackade på dörren så sket vi typ på oss(a) vi somnade typ kanske vid 5 och vaknade 11 :) gick hem från hero typ vid 2 och sen dess har jag legat i soffan och kollat på dhw med natta. Oh nu ligger jag i min säng och kollar på micke och molle på disnep channel (a) är förkyld och de känns som om min kropp håller på att koka :(( hatar de!!
Men nu ska jag fortsätta att kolla på tv :)
Pusshej


Fredag

Hade orgientering idag från klockan 9-10 till typ kvart över 11, jag gick/sprang runt med Petra och vi hittade alla kontroller och jag hoppas att vi fick en bra tid! :) sen efter lunch hade vi karaktär i 2 och en halv timme.. Yeaaah men de va ganska kul, skrev en historia med simon :p hahah riktigt bra! Efter skolan tog jag bussen hem kollade på ett avsnit på desperat house wife och sen hoppade jag in i duschen och sen vid klockan sex kom min moster och åt middag här och firade mig efterskott fick rosa rosor och femhundra kronor! När dom åkte så kollade jag och nathalie på x-factor och nu ligger jag i min säng och smsar med marcus men mina ögon orkar inte hålla sig öppna längre så de känns som om jag somnar snart.. Imorgon ska jag upp tidigt och hjälpa mamma att tvätta ( så snäll som jag är!) så godnatt alla söta!<3


X-factor

Anna underhåller mig, eller nej jag underhåller anna medans vi kollar på x-factor! ;)


Godnatt

Ligger i min och kollar på simpsons filmen och smsar med Elsa och Emelie..
Ska försöka sova snart så jag orkar gå till skolan imorgon-.- bläää
Godnatt!


Hejhopp

Hade idrott sista timmen, helt jävla värdelöst-.- man fick typ göra vad man ville och läraren bryr sig inte ens :sEfter skolan gick jag som sagt till ilian och träffade några vänner osv :) gick hem med Annis och sen stod vi och prata ett tag :) va hemma typ halv 5 och då åt jag och nu sitter jag i min säng oh lyssnar på musik och skriver med anna på facebook :)
Blää pusshej :D


onsdag

sitter redan i skolan och väntar på att söta sofie ska komma :) börjar klockan kvart i nio och slutar halv 4 och då ska jag gå till ilian och gå med Anna panna hem :D
men nu ska jag gå och köpa macka åt sofie, så snäll som jag är :D
pusshej

I will be fine, just not today

It's sucks to love you it really does..


Tisdag

Vaknade klockan sex och mådde sjukt illa och mitt huvud snurra så jag gick och la mig igen. Har precis ätit frukost och ligger i soffan och kollar på ett pogram där en tjej berättar om sin barndom och hur hon kände när hon blev misshandlad,våldtagen och när hon brände bort sina egna fingrar :/ det är helt sjukt hur människor kan göra andra människor illa både psykiskt och fysiskt!
Hejdå


Bilder


lååångt inlägg

Torsdag: efter skolan gick ja och ella och fikade, och sen kollade vi runt i affärer och sen gick vi till hårcenter och klippte oss :D! sen tog vi bussen hem och då åt vi choopchoop och tårta och jag fick masssor med fina presenter! det blev den bästa födelsedagen på länge!<3
fredags: va ledig från skolan så jag och nathalie åkte till pappa vid typ 2, när vi kom fram så åt vi och jag fick ännu mer paket och vad ´som hände resten av kvällen tänker jag ínte berätta..
lördags: gjorde inget speciellt låg hemma och kollade på tv.
söndags: åkte hem till mamma igen och färgade mitt hår :)
måndags : idag så hade vi skolfotografering direkt på morgonen.. haha såg ut som en köttbulle :o men iaf sen hade vi typ svenska och sen karaktär :) följde med sofie till musik skolan efter skolan, satt och prata med petra medans sofie spelade och sen tränade vi och sen tog jag bussen hem och åt :)
oh nu sitter jag i min säng och kollar på MTV-16&pregnant :)
jag lovar att lägga ut bilder på grejerna osv nån dag framöver :)
pusshej

RSS 2.0